Face Pack

Sådan laver du Frugt Facial At Home?

Pin
Send
Share
Send


Frugter er de bedste løsninger på de fleste af vores problemer. De er i stand til at nærende os inde ude. Enten i form af kost næringsstoffer eller i form af hudpleje regimenter. Så hvorfor vælge over ansigtssæt, når Mother Nature har givet os en overflod af midler, sans kemikalier eller konserveringsmidler.

Fordele ved frugter i ansigtsbehandlinger:

  • En hjemmelavet frugt ansigtsbehandling er en hurtig, nem og økonomisk måde at forynge og hydrere din hud på.
  • Disse er blottet for skadelige kemikalier, parfume, konserveringsmidler og andre kunstige kosttilskud.
  • Frugter giver dit ansigt et slukket look, selve lugten af ​​en frugt på dit ansigt er ret stressende.
  • Hjælper med at løsne de fyldte lag af død hud på vores ansigt og dermed forhindre infektioner eller acne.

Se mere: Aloe Vera Face Packs

Trin for trin guide til frugt facial derhjemme:

Udrensning:

Damp dit ansigt over varmt vand for at åbne porerne. Bland sammen kold mælk, et strejf limejuice og knivspids salt. Sug en bomuldsbold i koldmælksblanding og gnid forsigtigt i cirkulær bevægelse på dit ansigt og nakke. Lad det være for at huden kan absorbere. Vask af med lunkent vand.

Fordele: Det hjælper med at fjerne støv fra dybe porer og giver øjeblikkelig lysstyrke til huden.

Exfoliating:

Brug enhver frugtbaseret skrubbe, som mashed jordbær og forsigtigt gnide over dit ansigt med fingerspidserne i cirkulær bevægelse. I tilfælde af tør hud, lav en krat savner havregryn og honning. Påfør på samme måde og skyl det med lunkent vand.

Fordele: Det hjælper med at fjerne døde celler fra vores ansigt, hvilket er den vigtigste årsag til acne.

Massage:

Mash frugter i en cremet tekstur og forsigtigt anvende over hele dit ansigt. I tilfælde af acne udsat hud kan man vælge en mere vandig tekstur infuserende citrusjuice. Massage langsomt i 10 minutter og tør ud.

Fordele: Massering sikrer, at der er korrekt blodcirkulation i dit ansigt. Dette giver vores ansigt en naturlig udstråling og rødme.

Anbring Face Pack:

Vælg dine yndlingsfrugter efter dine krav og hudtype og bland dem sammen for at lave dit eget ansigtspakke. Lad det være på, indtil det er tørt og endelig skylles med lunkent vand. Fordelene vil afhænge af arten af ​​frugter.

Toning:

Brug en hjemmelavet toner med agurk, citron, kokos eller lime. Eller brug simpelthen enhver kosmetisk toner efter din hudtype.

Fordele: Det hjælper med at berolige porerne efter skrubning og vask.

Moisturizing:

Påfør honning på huden for at fugte huden. Det virker også som blegemiddel. Påfør omhyggeligt med at undgå øjenbryn og hårfjerning. Massage forsigtigt op til to minutter og lad det stå på huden i yderligere 10 minutter. Skyl det af med lunkent vand. Til meget tør hud eller om vinteren kan du også bruge mandelolie til at fugtiggøre.

Bedste Frugt Facial Fordele:

  • Kiwi: Rig på vitaminerne A, E, C og citronsyre. Kiwi også dybt renser din hud, vasker af for store olier og strammer porer. Læs mere
  • Orange / Mandarin: Rig på vitaminer C, B, folie, magnesium, beta-caroten og kalium. Det er bedst for tør og flagerende hud. Det indeholder også kollagen, der bremser hudens aldringsproces. Læs mere
  • Banan: Rig kilde til zink, jern, magnesium, kalium og Vitaminer A, B og E. Banan fungerer bedst som et anti-aging middel. Læs mere
  • Æbler: De indeholder rigelige mængder elastin og kollagen, der hjælper med at holde huden ung.
  • Papaya: Den er rig på antioxidanter og indeholder et særligt enzym kaldet papain, der kan dræbe døde celler og helbrede hud urenheder. Læs mere
  • Avocado: Rigeste kilde til E-vitamin, med dokumenterede anti-aldrende egenskaber. Læs mere

Generelt er citrusfrugter godt til huden. Så medmindre allergisk, kan man mash dem op og direkte på huden for at få de bedste resultater.

Mens saloner brænder et hul i lommerne, kræver hjemmelavede muligheder meget tålmodighed, da alt er gjort fra bunden. Men hvis man er klar til at investere nogen tid, er positive gevinster garanteret!

Billeder Kilde: Shutter Stock, 3, 4

Pin
Send
Share
Send