Hårpleje

Forskellige måder at bruge hårgel på hver dag

Pin
Send
Share
Send


Brug af hårgelé er nok den bedste måde at style dit hår på uden at skulle komme over for andre grooming problemer i fremtiden. Hårgel kan påføres dit hår både før eller endda efter vask af dit hår og vil give dig de bedste stylingsresultater. Der findes en række flotte hår styling geler, der er tilgængelige på markedet, der virkelig giver en meget tilpasset frisure til både mænd og kvinder.

Der er en række geler, der giver en række forskellige resultater, der spænder fra vådt udseende, hårdt udseende og lodret hold for mænd. Gels kan også bruges til at holde dit hår slank og glat, hvilket er en nødvendig del af din pleje proces.

Sådan bruges gel i hår og anvendelser:

Der er mange forskellige måder, hvorpå du kan bruge hårgelé og de mest dekorerede processer gives i detaljer nedenfor-

Se mere: Korrekt shampooing

udglatning:

En måde at bruge hårgel på er at hjælpe med at glatte dit hår. Gel er fyldt med rige ingredienser, der ikke kun fugter dit hår, men hjælper også langsomt og nemt at fodre dine hårsække med et stort udvalg af næringsstoffer, der hjælper med at holde håret glat og stærkt. Gel er en del af stylingsprocessen, som er meget integreret i plejeprocessen, og langsomt gel er blevet populær. Men pas på, brug ikke nogen type gel og læs altid etiketten to gange, før du køber noget. Hårsprayer og shampoo geler er også tilgængelige, som svarer til gel så godt.

Lodret hold:

For geler, der har et stærkere hold, anbefales den lodrette stil, som hovedsagelig er beregnet til mænd. Den lodrette holder er en stærk gel, som fastholder egenskaberne for at holde dit hår lige og stærkt i lang tid, så du kan opretholde et stort udvalg af frisurer, som normalt ikke er muligt. Shampoo dit hår først, før du anvender denne gel og ikke være nærig, brug en god mængde og inddrage hver eneste streng af dit hår på hovedet for at opnå de bedste resultater. Lodret hold er primært at opretholde et stort antal kølige frisurer til mænd og nogle kvinder.

Se mere: Hvordan bør du børste dit hår

Party Styling:

For kvinder med langt hår gel kan bruges til at opretholde et hår gør det normalt åbne efter et par timer ud. Ved brug af gel vil du sikkert kunne opnå og holde en lang frisure af alle naturer, så du vil overgå enhver anden dame, der er til stede på arrangementet. Dette vil helt sikkert holde dig frisk og gøre dig til centrum for opmærksomhed. Påfør hovedsageligt hår venlige geler, der ikke forårsager skæl, og du vil helt sikkert mærke en forskel i det udseende, du ønsker at gå til. Brug af gel kan også få dig væk fra at skulle bruge for meget tid på at gøre sig klar, når du har en travl timeplan. Med gel kan du nemt style dit hår med øjeblikkelig varsel uden at skulle vaske eller pleje i for længe.

Bære det af:

At bære det er det sidste stadium i styling dit hår med gel og ved hjælp af alle disse processer vil du kunne have en god brugt frisyre. Der er et par andre processer at følge, men i slutningen af ​​dagen er det blevet belønnet som den bedste måde at gøre dit hår lettere og sikkert uden brug af skadelige produkter, der ville give dig et brugt udseende i en kort periode, men vil skade dit hår i det lange løb.

Se mere: Sådan Comb hår hårdt

Hvordan man laver gelé hjemme hos dig selv!

De fleste hår styling produkter er dyre, og nogle af dem indeholder produkter, der kan forårsage skade over en periode. Løsningen er at lave en hårgelé hjemme ved hjælp af naturlige ingredienser. Lad os se hvordan!

Hørfrø:

Hørfrøgel er meget god til krøllet og kruset hår. Det gør dit hår skinnende og hjælper dig med at styre den frizz. Hørfrø er let tilgængelige i alle købmandsforretninger, sørg for at du bruger rå og usmagrede hørfrø til gelen.

1. Sæt 1/4 kopp hørfrø i ca. 6 n til 8 timer eller natten over.

2. Varm de gennemvædet hørfrø i 2 kopper vand. Tøm det overskydende vand, der blev brugt til at suge disse frø.

3. Lad det koge og reducere til varme til at simre.

4. Kog frøene, indtil du ser gelen som konsistens. Hold omrøring ofte, så den ikke holder fast i gryden.

5. Jo længere du koger frøene, jo tykkere får gelen. Til medium hold, kog i 4 minutter, og du vil have konsistens som honning. Til krøllet hår virker løst gel meget godt.

6. Træk gelen ved hjælp af et filter. Hæld det i en skål, og tryk eventuelt overskydende fra frøene.

7. Du kan disse for den ekstra oomph faktor:

 • Til bedre krøller - 1 spiseskefuld Aloe Vera gel.
 • Yderligere fugt - 2 til 3 teskefulde til vegetabilsk glycerin.
 • Til duft - 10-12 dråber af dine æteriske æteriske olier som lavendel eller rosmarin eller ylang ylang olie.
 • For at behandle beskadiget hår, 1 tsk vitamin E olie.

8. Overfør indholdet til en flaske.

9. Du kan nu bruge gelen på tørt eller fugtigt hår.

10. Opbevar denne gel i køleskabet og afslut den på en uge.

Sådan appliceres Hair Gel for mænd!

Hårgel er et godt produkt til mænd, hvis det bruges rigtigt. Det kan gå galt, hvis det ikke bruges rigtigt. Hvis du sætter for meget, bliver det meget knap og klæbrigt. Her er et par tips om, hvordan man anvender hårgel til mænd:

Vask dit hår og håndklæde tørre dit hår.
Tag en coin-størrelse mængde gel og gnid grundigt ind i dit hår.
Sørg for at du har brugt op og ned bevægelse for at sikre, at gelen er lige spredt.
Lad det tørre automatisk, hvis du vil have det spidset eller for et rodet udseende.

Sådan appliceres hårgel for kvinder!

Her er et par tips om, hvordan man anvender hårgel til kvinder:

 1. Shampoo og beting dit hår som normalt.
 2. Håndklæde tørre dit hår og dræne overskydende vand. Gel fungerer godt på fugtigt hår. For meget vand vil løbe ned på gelen.
 3. Hvis du ikke har tid til at vaske dit hår, skal du bare fugtge dit hår, før du påfører hårgelen.
 4. Vælg den rigtige slags gel til dit hår og tag en lille smule gel i håndfladen.
 5. Gnid dine hænder, så gelen fordeles jævnt på begge palmer.
 6. Påfør gelen til dit hår jævnt og børst dit hår.
 7. Når gelen tørrer, stil dit hår som ønsket. Du kan bruge dine hænder, kam eller en tørretørrer til at style dit hår.
 8. Voila! Du er klar!

Vi ved, hvor nemt det er at bruge en hårgelé, nu skal vi se, hvad der sker, hvis det bruges overdrevent og nogle af bivirkningerne ved at bruge en hårgelé.

 1. Hårtab og udtynding af hår.
 2. Reaktion på hårgel - irritation i øjne, hud og næse.
 3. Tørt og kedeligt hår.
 4. Hævelse af hovedbunden, der fører til skæl.
 5. Spaltede ender og beskadiget hår.
 6. Misfarvning og sløvhed på grund af overdreven tørhed som hårgeler har tendens til at tørre håret og tabe næring.

Vi elsker alle at se og føle sig godt hver eneste dag. Det er ikke kun med vores tøj og et velplejet ansigt; dit hår har en stor rolle at spille i dit udseende. Hår er en af ​​de vigtigste funktioner, der forbedrer personens udseende og personlighed. Stilfulde tresses kan opnås nemt med hår styling geler og man kan sport forskellige udseende. Hårgeler har været i brug siden de gamle romerske og egypterne gange. Så vælg en naturlig og egnet gel til din hårtype. Glad Hair Styling!

Pin
Send
Share
Send