Skønhed og mode

Top 9 Kirker i Indien

Pin
Send
Share
Send


Indisk er et land fyldt med mennesker, der tilhører forskellige religiøse baggrunde, og de forbliver sammen i ét land. Der er hinduer, muslimer, kristne osv. Bosat i et enkelt land på samme tid. Derfor vil det ikke være overraskende at se en række kirker rundt om i Indien nu og da. Der er en række kirker i Indien, og nogle af dem betragtes som bedre end de oprindelige kirker i de kristne lande. Følgende er listen over top 9 kirker i Indien.

Kirker i Indien:

1. Se katedralen i gamle Goa:

Beliggende i Goa er Se-katedralen en af ​​de ældste kirker i landet. Katedralen blev bygget i hukommelsen til Catherine of Alexandria. Det er også et honorarium for den sejr, som de portugisiske tjente mod muslimerne, som tillod dem at fange Goa senere. Konstrueret i det 15. århundrede er dette en af ​​de mest besøgte kirker i landet.

2. Parumala kirke i Kerala:

Kirken er opkaldt efter en helgen kaldet St. Gregorious Geevarghese, der også er kendt som Parumala Thirumeni. Beliggende i Mannar, Kerala, indeholder denne sognekirke den gravhelligdom, der tidligere er nævnt. Det blev bygget i det 19. århundrede og har i dag kapacitet til at holde mere end 2000 hengivne kristne dagligt.

3. Basilikum af bom Jesus:

Når det kommer til de fleste berømte kirker i landet, kan man ikke bare savne Bom Jesus-basilikaen. Beliggende i strandbyen Goa er denne kirke mere end 200 år gammel. Daglige tusinder af kristne besøger denne kirke for deres daglige bønner, herunder folk fra udlandet. Dette er også et verdensarvssted.

4. Malayatoor Kirke:

Denne kristne pilgrimsrejse er beliggende i Kerala og er en af ​​de ældste kirker i landet. Bygget af St. Thomas, står denne kirke stadig stærk på en bakketop. Denne kristne pilgrimsrejse er synlig for folk fra hvor som helst i byen.

5. Velankanni Kirke:

Denne kirke er beliggende på Bengalbugten og er en af ​​de mest populære kristne tilbedelsessteder i landet. Ordet 'Velankanni' betyder 'Lourdes of the East'. Legends siger, at tilbedere fik deres sygdomme helbredt ved at tilbyde templer til moderen.

Se mere: Berømte moskeer i Indien

6. Santa Cruz Basilica:

Denne kirke blev bygget i det 15. århundrede af portugisiske. I 1558 blev denne kirke forvandlet til katedralen af ​​den herskende pave, pave Paul IV. Beliggende i Cochin, Kerala, fik kirken sit navn i det 19. århundrede fra Pave John Paul II. Det er kun hellig bygning, at hollandskene ikke ødelagde, da de invaderede byen og ødelagde andre katolske bygninger.

7. Vallarpadam kirke:

Vallarpadam-kirken blev bygget i det 15. århundrede og var dedikeret til moder Maria. I det 15. århundrede kom nederlænderne og ødelagde alle katolske bygninger, herunder denne kirke. Det blev rekonstrueret i slutningen af ​​det 16. århundrede og står for tiden stærkt i Cochin, Kerala. Indiens unionsregering kaldte denne kirke en meget hellig en.

Se mere: Største templer i Indien

8. St. Francis Church:

Denne kirke skildrer den typiske europæiske arkitektur og ligger også i Cochin. St. Francis Church anses for at være et bevis på kristendommen i Indien. Man kan lære at kende om de kampe, som de europæiske mennesker står overfor, mens de bor i Indien, blot ved at besøge denne kirke. I det 19. århundrede blev denne kirke erklæret som et beskyttende monument.

9. Kadamattom Kirke:

Denne kirke blev bygget i det 9. århundrede baseret på en blanding af persisk og indisk arkitektur. At være en af ​​de unikke kirker i landet, er Kadamattom-kirken opkaldt efter en præst kaldet "Kadaamttathu Kattanar". Myter siger, at denne præst havde overnaturlige kræfter.

Se mere: Ældste indiske templer

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: HIGHLIGHTS: India beat Australia to win the 2018 U19 Cricket World Cup (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send