Skønhed og mode

Sig farvel til mørke indvendige lår med hjemmehjælpemidler

Pin
Send
Share
Send


På trods af at du har en god figur og en rimelig hudfarve, er du bange for at bære micro minis, badetøj eller bikinier, da du har mørke indre lår. Dette er et vedvarende problem for både mænd og kvinder. Mørke indre lår findes hovedsageligt i overvægtige mennesker, da deres lår hud gnider med hinanden, mens de er på farten, hvilket fører til mørke indre lår. Bortset fra at overdreven sved mellem lårene, brugen kemiske produkter, eksponering af skadelige solstråler, barbering eller brug af bikini hårfjerning fløde, overskydende motion og visse medikamenter kan være andre årsager til indre mørke lår.

Da denne del er mest ignoreret eller uovervåget del af kroppen, men nu, hvis du ønsker at bringe den tilbage til sin oprindelige farve, så brug nogle nyttige naturmidler og se igen pålidelig og sensuel

Sådan fjerner du mørk hud mellem lår:

Her er nogle tips til at slippe af med mørke inderlår hurtigt.

1. Anvendelse af citronsaft til hvide indre lår:

Citroner er den bedste naturlige hudlighter og et blegemiddel, som kan bruges af enhver hudtype ved at blande en anden ingrediens til den. De sure egenskaber af citronen fjerner pigmentering og lette sikkert de mørke indre lår:

Ansøgningsproces:

Skær den friske citron i to halvdele og begynd at gnide på de mørke indre lår og langsomt presse saften med fingerspidserne, mens du gnider på det berørte område. Gør dette i 5-10 minutter og lad det stå i 15-20 minutter, rengør det med vand. Prøv at bruge denne daglige se forskel på en uge.

Hvis du har følsom hud, klem derefter to citroner juice i en sprøjteflaske og bland lige vand i det. Ryst flasken inden brug og sprøjt på det indre lårområde og lad det stå i 15-20 minutter, rengør det med vand.

Hvis du for meget tør hud blander derefter en spiseskefuld citronsaft, glycerin og en teskefuld frisk rosenvand og laver en pakning. Ansøg inden sengetid forlade det natten over og ryd det på næste dag.

2. Amazing Coconut Water til at lette indvendige lår:

Dette mirakuløse kokosvand holder elektrolytten perfekt i kroppen og nærer og forynder huden. Det fjerner mørke pletter renser det mørke indre lår meget nemt. Hvis det er muligt, drik dagligt et kokosnødt vand, og det holder huden hydrater og afgifter kroppen.

Ansøgningsproces:

Tag lidt mængde kokosvand og anbring det på det mørke indre lårområde, og når det igen bliver tørret, ansøg det igen. Gentag dette for 4-5 gange, og da det er vand, hvis nit kræves, kan du lade det ligge eller vaskes efter en halv time. Brug dagligt til effektive resultater.

3. Bagesoda, mælk og honning til at lette mørke indre lår:

Hvordan lette indvendige lår med bagepulver-Bagepulver exfoliates huden og fjerner de døde celler hud, der har forårsaget mørke på det indre lår. Honning holder huden fugtig og fungerer som naturlig sammenhængende.

Ingredienser:

En spiseskefuld bagepulver og honning, mælk til at gøre en glat pasta.

Ansøgningsproces:

Bland sodavand, honning og o gør mælk til at gøre en glat pasta. Anvend derefter i mørkt indre lårområde og løber forsigtigt i cirkulær bevægelse. Lad det stå i 5-10 minutter og rengør det lunkent vand. Påfør tre gange om ugen for effektive resultater.

4. Stivelsesholdige kartofler at hvide mørke indre lår:

Du har brugt kartoffel til at forbedre dine smagsløg, men nu kan disse stivelsesholdige rå kartofler fjerne mørkt indre lårområde.

Ingrediens:

En rå kartoffel frisk juice

Ansøgningsproces:

Først skal du rense det indre lårområde og anvende rå kartoffelsaft på dem. Lad det blive tørt og endnu engang saften i 4-5 gange med finger eller bomuldsbold som dit ønske. Som det er stivelsesholdigt hvidt lag er synligt, når det bliver tørt, vask det vand og brug dagligt og se ændringerne.

5. Sandeltræ Pulver og agurk til mørke indvendige lår:

Siden årtier er sandeltræ brugt til at få dig til at se retfærdigt ud og agurk er blegemiddel fjern de mørke pletter fra det indre lårområde.

Ingrediens:

En spiseskefulde Sandeltræspulver, Frisk agurksaft til blanding og få dråber citronsaft.

Ansøgningsproces:

Bland alle de tre ingredienser og lav en glat pasta og applicer på det indre lårområde. Masser forsigtigt det i 2-3 minutter og lad det tørre. Rengør med vand og anvend det tre gange om ugen i en måned og se miraklet foregår.

6. Wonderful mandler til indvendig lår mørke:

Denne lille mandel er en god kilde til E-vitamin, og det forbrug og anvendelse lyser hudtonen. Om muligt forbruges 4-5 mandler regelmæssigt og se forskellen i hudtonen.

Ingredienser:

Tag 10-12 mandler og tag et groft pulver, en spiseskefuld mælk og honning.

Ansøgningsproces:

Lav en blanding af disse tre ingredienser og påfør det mørke indre lårområde og gnid det i 5-10 minutter. Lad det derefter blive tørt eller lade det stå i 10-15 minutter, og når du begynder at vaske masken, får huden blidt. For effektive resultater brug 3-4 gange om ugen.

7. Fruity Orange Peel and Honey at behandle mørke indre lår:

Den appelsinskal er en naturlig blegningsegenskab og fjerner nemt beskadigede hudceller, der forårsager mørke i det indre lårområde.

Ingredienser:

2 spiseskefulde appelsinskal og lidt honning

Ansøgningsproces:

Du kan nemt få appelsinskal pulver på markedet eller tørre nogle appelsinskal i solen, når det er fuldt tørret, slip dem for at få et fint pulver. Tag 2 spiseskefulde pulver og honning og bland det godt for at lave en pasta. Påfør på det mørke indre lårområde og gnid det i 5-10 minutter og lad det tørre, og skru det forsigtigt med fingrene og rens det vand. For effektive resultater brug 2-3 gange om ugen.

8. Magisk gurkemeje og appelsinsaft til indvendig lårmørke:

Gurkemeje begrænser væksten af ​​melaninproduktion og appelsinsaft virker som blegningsegenskaber og rengør de mørke indre lår glat.

Ingredienser:

To spiseskefulde gurkemeje pulver med frisk appelsinjuice til at lave en pasta.

Ansøgningsproces:

Bland dem begge og lav en glat pasta og anvende på den berørte del. Lad det stå i 15-20 minutter og rengør delen med varmt vand. Mulig gør det dagligt og se de drastiske ændringer.

9. Indsæt havre, honning og curd til at behandle mørke indre lår:

Havre hjælper med eksfoliering, hvor som ostemasse har naturlig mælkesyre, der fjerner mørke pletter og honning er rig på antibakterielle egenskaber.

En spiseskefulde havre, ostemasse og få dråber honning

Ansøgningsproces:

Lav en pasta af alle de tre ting og anvend det i det mørke område. Masser langsomt området i 5 minutter og lad det tørre. Skrub det derefter og vask det med vand. Gør det alternative dage og se ændringer om to uger.

Bortset fra disse retsmidler følg nogle ekstra tips:

  • Følg ordentlig hygiejne og vær tålmodig, mens du bruger disse produkter, da de kan tage lidt tid end andre kosmetiske produkter.
  • Spis sund mad og frugt og drik rigeligt med vand for at holde din hud hydreret.
    Brug kemisk fri sæbe og beskytt låret mod skadelige UV-stråler ved at anvende solcreme lotion.

Nu kan du prøve disse tip og retsmidler, fjerne mørke indre lår naturligt i stedet for at bruge kosmetiske produkter.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send