Skønhed og mode

Top måder at få hurtig metabolisme

Pin
Send
Share
Send


Ved du, hvad hurtig metabolisme er? Hvilken metabolisme har du hurtigt eller langsomt? En hurtig metabolisme kan føre til kompleksitet i at holde din vægt. Metabolisme henviser til den fælles kemiske procedure, der omdanner fødevarer til energi. Ligesom gas til din bil er mad din kropps magt. Hvis du indeholder en hurtig metabolisme, har din krop brug for brændstofeffektivitet. Sammenlign med nogen ved en normal ellers langsom metabolisme, er din krop ikke så kompetent til at omdanne fødevarer til at virke metabolisk energi.

Tegn på hurtig metabolisme:

I et forsøg på at gå i vægt kan det resultere i overdreven fyldning af fødevarer, som kan vise til andre problemer. Mange mennesker, der forsøger at tage i vægt, vil læne sig for at spise alle slags fødevarer, der ikke er bedre for dem.

Hvis du har kompleksitet med at vinde vægt ellers muskler, er det naturligvis det første symbol, der har en hurtig metabolisme. Dette lyder måske bedre til nogle, stadig for folk, der er tynde; dette vil resultere i et alvorligt helbredsproblem.

Årsager til hurtig metabolisme:

  • Hvis du er i angst, vil dette også påvirke dit stofskifte endvidere bedømme det. Konsekvent at ryge plus tryk naturligt vil være enkeltmotiv, som du kan eliminere alt gennem en livsstilsændring.
  • Ektomorpher omfatter en splittet bygning, der skaber dem de mest sandsynlige kandidater til at omslutte en hurtig metabolisme. De er ofte slanke af små skuldre, uhyre lille muskelmasse og en lille ramme.
  • Arvelighed, der helt sikkert virker et element i din krops metabolisme kan lide det ellers ikke. Der er tre forskellige kropstyper-mesomorfer (personer med atletisk builds), ectomorphs (dem med meget tynde bygninger), endomorphs (dem med større organer).
  • En anden grund til, at nogen kunne have en hurtig stofskifte, er, når de brænder. Dette er meget snart et mere motiv for ikke at hæve denne vane i dit liv. Ud over alle de andre sygdomme, som det kan medføre, ødelægger du stofskiftet er endnu et problem at inkludere til den voksende liste.
  • Væk fra DNA er der yderligere årsag til en hurtig metabolisme. En overaktiv skjoldbruskkirtel, anerkendt som hypertyreose, er en enkelt årsag. Angst, træthed, hurtig puls og vægttab er almindelige symboler for hypertyreose. Skjoldbruskkirtlen er en anden årsag til dit hurtige metabolisme.

Se mere: Sådan gør du dig skarp

Bedste måder at få hurtig metabolisme på:

1. Har dine vitaminer:

B-vitaminer, især niacin, kan hjælpe med at kvæle ting op ved at øge energiskabelsen fra mitokondrier, vores drivkræfter. Make, mejeriprodukter, fuldkorn og æg er alle velhavende grundlag for B-vitaminer. Forsøg quinoa, et korn, der er velhavende i B-vitaminer, ellers tilføjer en halv kop hakkede paprika en smule fedtfattig, fedtfattig ost til din morgen ægkramning.

2. Undersøg din kalorieforbrænding:

For at få et ekstra præcist tal, spørgsmålet om, hvor kraftig du er ved at bruge denne regnemaskine. Dit svar er antallet af kalorier pr. Dag, du har brug for for at holde din nuværende vægt. Afskær 500 ekstra kalorier om dagen ved at indtage mindre, træne mere eller ellers foretrukket lave en kombinationsboks. Du vil falde 1 til 2 pund for hver uge.

Se mere: Sådan Boost Immune System

3. Ikke på alle yo-yo kost:

Det betyder at du vil hæmme dit stofskifte. Når du taber vægt, slipper du muskler plus fedt, men når du øger det tilbage, er det typisk fedt, der forbrænder mindre kalorier.

Ulemper ved hurtig metabolisme:

En yderligere ulempe ved en hurtig metabolisme er at gøre musklerne vil være meget ekstra vanskelige. Da din krop brænder din mad så hurtigt, er der intet, der brænder muskelvæksten.

Folk, der er for tyndt, har tendens til at finde anklaget for ikke at spise nok ellers forsøger at gå sultne selv for at virke som de udfører. Kvinder ved hurtige stofskifte kan også opleve vanskeligheder ved menstruation, da deres cyklusser kan blive uregelmæssige.

Se mere: Hvordan at øge metabolisme

Billeder Kilde: 1.

Pin
Send
Share
Send