Skønhed og mode

Top 20 + Bedste Turiststeder at besøge i Ahmedabad

Pin
Send
Share
Send


Hovedstaden Gujarat, Ahmadabad er et meget populært turistmål i Indien. Det betegnes også som 'Manchester of India' på grund af tilstedeværelsen af ​​over hundrede kludfabrikker. Rejsemål i Ahmadabad er en ideel blanding af nutidens gamle kulturarv og livsstil.

Ahmadabad, en tilstand af Gujarat er fortidens by. Dette sted er blevet bygget fra de sidste århundreder. Bestående af smukke søer, historiske monumenter, templer, moskeer og museum. Det er et juvelsted i Indien. Som historikerne ville elske at besøge dette sted, vil de mennesker, der ikke bliver spændte af bøgerne, være spændte ved at se dem. Turister, der gerne vil udforske flere og flere, bør besøge dette sted og vil lære fantastiske fakta om fortiden at kende.

Smukke Ahmedabad turist steder at besøge:

Religiøse steder: -

I de seneste tider, Ahmadabad er en storby by glemmer ikke sin arv. De religiøse steder, der er bygget, er ikke kun stedet for tilbedelse, men rig på kunst og kultur, historie og rig arkitektur. Den vigtigste religion er hinduisme, men også anden religion følges i denne by. Stedene er værd at besøge og vil helt sikkert forbløffe dig.

1. Ahmed Shahs moske:

Ahmed Shahs moske er den ældste moske i denne by og blev faktureret af Sultan Ahmed Shah i 1414 A.D Som historien fortæller moskeen blev bygget kun for kongen og kongens mænd at dyrke. Det er beliggende i den sydvestlige ende af det berømte Bhadra fort.

2. Bhadrakali Temple:

Dette tempel blev faktureret af herskeren Aazam Khan. Dette tempel blev bygget inde i Bhadra Fort.
Som kunsten går, blev dette tempel bygget under middelalderen af ​​Maratha. Dette er et af de mest fremragende turiststeder at besøge i Ahmedabad.

3. Rani Sipri's moske:

Dette blev bygget i 1514 A.D. af Rani Sipri, Begum af Mehbub Begada. Og denne moske blander hinduistiske og islamiske stil. IT er placeret i den sydøstlige del af byen. Forlad ikke en denne historiske Ahmadabad turist steder at besøge for sightseeing.

4. Sidi Saiyad Jali:

Denne moske er berømt for sin unikke arkitektur. Det ligger i nærheden af ​​den berømte Lal Dawaza. Som navnet antyder, er fængslet (vinduer) indrammet i 10 halvcirkelformede strukturer og er også berømt for sin fantastiske stenkørsel.

5. Akshardham Temple:

Templet er en fantastisk udsigt, der giver smagen af ​​Gujarat kunst og stil.
Beliggende på Gandhi Nagar er stedet besøgt af omkring 2 millioner besøgende hvert år. Indenfor templet kan vi se et idol af Lord Swaminarayan.

6. Swaminarayan Temple:

Dette tempel er besøgt af turister over hele verden. Bygget i det 19. århundrede er Kalupur verdens berømte tempel og har mange offshoots over hele verden i alle de store byer i verden. Templet kan prale af sine udsøgte træskærer.

7. Hutheesing Jain Temple:

Jain-templet i byen blev bygget i 1850. Templet blev bygget af Sheth Hatheesing, en forretningsmand i detailhandelen og blev afsat til den 15. Dharamnath eller 'Jain Tirthankar'. Dette er et af de mest berømte turiststeder at besøge i Ahmedabad.

Gardens: -

Vi har smukke og vidunderlige haver i nærheden af ​​og omkring Ahmedabad. Disse er alle de fleste turiststeder i Ahmedabad.

8. The Victoria Garden:

Denne have dukker op til at være den mest dejlige, fornøjede sted i byen. Beliggende på det sydlige hjørne af Bhadra Fort. Seværdighederne på dette sted er meget smukke for alle turisterne.

9. Law Garden:

Denne have er et kendt sted for Gujarats udsøgte kunsthåndværk og traditionelle tøj. Og disse blæser materialer sælges af hawkers med deres ydmyge adfærd, og vi får også mulighed for at forhandle som vi gør i Kolkata's markedspladser.

10. Bal Vatika:

Som navnet antyder bal betyder børn og vatika betyder have. Haven ligger på bredden af ​​Kankari-søen. Børnene nyder sig selv og får lindring fra deres studier, hvilke maksimale børn finder kedeligt.

11. Forlystelsesparker:

Ligesom alle andre byer har Ahmadabad også sin forlystelsespark. Hver dag besøger folkemængden dette sted og nyder dem. Det er en af ​​de fleste besøger ahmedabad turist steder for at nyde en masse.

12. Shanku's Water Park:

Denne park er beliggende i Mehsana Highway, 60 km væk fra Ahmadabad, er den største og tidligste vandland, der nogensinde er bygget i Eurasien. Ingen anden vandland er smuk som denne og en af ​​de mest spændende turiststeder i Ahmedabad.

Se mere: Turiststeder i Gujarat

Lakes: -

Søerne i Ahmadabad er en charmerende udsigt. Lyden af ​​fuglene kvirrer, det klare blå vand og grøntene overhovedet fordyber øjnene for seerne.

13. Chandola Lake:

Beliggende ved Dani Limda Road, er Chandola Lake ikke en naturlig sø. Chandola Lake er et vandreservoir, og fordeler Ahmadabads folk. Chandola Lake-vandet er blevet brugt til forskellige industrielle formål og vandingsfordele. Hustruen til en Mughal Sultan af Ahmedabad ved navn Tajn Khan Nari Ali krediteres for bygningen af ​​søen.

14. Kankaria Lake:

Bygget af Sultan Qutab-Udin har søen 34 forskellige sider til den og blev rejst i 1451 A.D. At være en menneskeskabt sø ligger den i den sydøstlige del af Ahmadabad byen. Folk tror, ​​at Kankaria Lake plejede at blive besøgt af Mughal kejser Jahangir og hans smukke kone Empress Noor Jahan.

Se mere: Rajasthan turist steder

Wildlife Sanctuaries: -

Ahmadabad siges at tjene en bred vifte af dyreliv. Sjældne arter af fugle og dyr kan findes her:

15. Nalsarovar Bird Sanctuary:

Beliggende i en afstand af 70kms fra Ahmadabad, et skumt plot, der tjener ly til trækfuglene. Ifølge botanikerne flyver fugle fra Sibirien om vinteren i Indien. Søvandet er krystalblåt i farve.

16. The Zoological Garden of Kamla Nehru:

Beliggende nær Kankaria søen, er det et hus af albino dyr, fugle, krybdyr og pattedyr. Denne er et sted, hvor alle fuglene og dyrene blev sikkert beskyttet af regeringen i Ahmedabad.

Se mere: Steder at se i Arunachal Pradesh

17. Rann Of Kutch Desert Wildlife Sanctuary:

Berømt over hele verden er dette sted vidne dyreliv af fauna. Fugle som larks, warblers, vagler, falkefugle, harrier kan findes. Dyr som jakkesæt, katte, indiske ræve og indiske vilde heste kan findes.

18. Sabarmati ashram:

Sabarmati Ashram også kendt som Gandhi Ashram er et af de fremtrædende steder at se i Ahmedabad. Stedet var engang hjemsted for Mahatma Gandhi, som også var kendt som 'Nationens Fader'. Sabarmati Ashram har stor historisk betydning og er besøgt af historikere fra hele verden. Der er også et museum til stede der, der huser fotografier, breve og andre ejendele af Mahatma Gandhi. Besøg Sabarmati Ashram en gang under dit besøg for at hylde denne store indiske frihedskamp.

19. Teen Darwaza:

Teen Darwaza er den perfekte blanding af indo-islamisk arkitekturstil. Det er en af ​​de berømte turiststeder i Ahmedabad. Denne milepælstruktur blev bygget i år 1411 e.Kr. af Sultan Ahmed Shah. Teen Darwaza blev strategisk placeret ved siden af ​​det berømte Bhadra Fort og tjente som den længste og ældste gateway til byen. En af de unikke fakta om Teen Darwaza er tilstedeværelsen af ​​en evig lampe i et af hulrummet fra hovedstrukturen. Lampen er tændt kontinuerligt i mere end 500 år. Denne tradition er blevet båret af en muslimsk familie. Men der er også en legende, der forbinder lampens belysning til gudinde Lakshmi.

20. Kite Museum:

Et besøg på Kite Museum i Ahmadabad er en fascinerende oplevelse for hver rejsende. Det er et af sit slags museum, der også er et berømt Ahmedabad turiststed. Kite Museum blev oprettet af Bhanubhai Shah og besidder en uovertruffen samling selektive drager, bygget af manden selv. Hver drage i dette museum er unik i form af farver, størrelser eller materiale.

21. Adalaj trin godt:

Som et tørt område findes der flere trinbrønde i regionen og tjente som den eneste vandkilde til mennesker. Derfor blev disse strukturer udsmykket af folkene i Gujarat. Adalaj Step Well er en sådan struktur, som også er et af de vigtigste steder at besøge i Ahmedabad. Denne vandkilde blev bygget af Rudabai i år 1499. Adalaj Step Well er en smuk struktur med hævede platforme og gallerier. De geometriske motiver og figurer indgraveret på brønden er en behandling for øjnene. Desuden er de udskårne søjler, der støtter pavillerne, dækket af diffust lys, hvilket gør det til et ideelt hvilested.

Før du begynder på din rejse til denne smukke by, vil vi bede dig om at følge de enkelte tips nedenfor

1. Tal med en autoriseret agent for at få din flybillet, tog billetpris eller bus billet fastsat til konkurrencedygtige priser.
2. Bær altid dit eget vand
3. Betal ikke penge til touts og tiggere
4. Klik på en masse billeder
5. Nyd din tid

Pin
Send
Share
Send