Skønhed og mode

Sådan gør du Pearl Facial At Home

Pin
Send
Share
Send


Alle kvinder elsker at forkæle hendes hud. Men hyppige besøg på salonen kan være besværlige og fritter pengene væk. Hvad med ansigtsbehandling kan du gøre det rigtige hjemme hos dig og få de samme salonresultater. Læs videre for at finde ud af mere om det. Perle ansigtsbehandling er den mest naturlige og billig måde at give dit ansigt en glød af fejlfri strålende hud. Det har været brugt i årevis for at fjerne tan og lysere hudtonen samtidig. Desuden er det også effektivt at forhindre tegn på for tidlig ældning og giver en blød blød følelse til huden.

Pearl facial er velegnet til alle hudtyper, men fungerer bedst for fedtet hud. Det passer også til alle aldersgrupper. Pearl facial kan nemt laves hjemme uden ekstravagance. Det perlepulver, der anvendes i ansigtsbehandling, blandes med andre naturlige ingredienser for at få forskellige ansigtspakker, der giver unikke skønhedsfordele. Ved køb af perlepulver skal du altid sikre dig, at den er ren og ægte. Kun rent perlepulver kan male din hud smidig og glat. Checkout nogle fremragende perle ansigtsmasker, der let kan forberedes derhjemme.

Forskellige typer af Pearl Facial:

Her er forskellige typer af perle ansigtsbehandling til fedtet hud som følger.

Pearl Facial Pack Brug Æg og Honning:

Dette er et naturligt hjemmelavet middel til at slippe af med fin linje og rynker. De krævede ingredienser er

 • 1 tsk perlepulver
 • 1 æg (kun den slagne hvide del)
 • 1 tsk frisk honning
 • Juice af 1 citron

Bland alle ingredienserne sammen for at danne en tyk pasta. Påfør dette generøst på din nakke og ansigt. Lad den tørre og vaskes med koldt vand. Denne perle facial pakke kæmper ikke kun med tegn på aldring, det gør også huden fugtig.

Se mere: Hvordan man bruger Aspirin på ansigt

Pearl Facial Med Olivenolie:

Hvis du har kedelig og tør hud, prøv dette ansigt hjemme for at bringe dine bekymringer til ophør. At forberede brugen

 • 1 tsk rent perlepulver
 • 2-3 dråber ekstra jomfru olivenolie

Bland perlepulveret med olivenolie for at lave en pasta. Brug dette på dit ansigt og massage forsigtigt i cirkulær bevægelse. Lad det tørre i ca. 10 minutter og skyl det af. Dette hjemmemedicin giver fremragende resultater på tør hud og nærer det godt.

Se mere: Herbal Face Pack At Home

Pearl Facial Brug af mælk:

Denne særlige perle facial pack kan nemt laves hjemme for at behandle acne breakouts. De grundlæggende ingredienser, der kræves, er

 • 1 tsk perlepulver
 • Sødmælk

Tilsæt langsomt mælk til perlepulveret efter behov for at danne en tyk pasta. Påfør dette på dit ansigt og lad det tørre i 10-15 minutter. Skyl af med koldt vand. Pat huden tørt og påfør derefter en god fugtighedscreme. Brug denne perle ansigt regelmæssigt til at reducere acne pletter og porer.

Pearl Facial Pack Brug Aloe Vera:

Dette er en fantastisk perle facial pakke for at få strålende og glødende hud ubesværet. For at forberede dette skal du bruge

 • 1 tsk perlepulver
 • frisk aloe vera juice
 • 1 tsk æblesaft (brug frisk)
 • 2 teskefulde olivenolie

Bland alle ovenstående ingredienser for at danne en pasta. Påfør denne pakke forsigtigt på dit ansigt, startende fra hagen og bevæge sig opad. Lad det tørre og vaskes med koldt vand.

Forholdsregler:

Før du bruger nogen af ​​disse perle facial pakker er det vigtigt at rengøre ansigtet grundigt. Vask din nakke og ansigt med en mild ansigtsvask. Før du bruger disse pakninger skal huden være ren og helt tør.

Det er også tilrådeligt at udføre en hudprøve for at opdage eventuelle ugunstige reaktioner. Bland perle ansigtspulver med vand for at danne en pasta. Anvend en meget lille mængde bag dit øre. Lad det stå i 3-5 minutter. Hvis der er irritation eller brændende fornemmelse, skylles straks af med lunkent vand. Hvis din hud ikke bliver lyserød, kan du fortsætte med at bruge perle facial pakker på dit ansigt og nakke.

Se mere: Guld Ansigtsbehandling

Fordelen med perle ansigtsbehandling er ikke kun æstetisk, men også psykologisk. Din hud vil føle sig forynget såvel som afslappet. Forkæl dig med denne luksuriøse ansigtsbehandling og flaunt yngre udseende strålende hud.

Billeder Kilde: 1, 2.

Pin
Send
Share
Send