Skønhed og mode

9 Fødselsdagskunst og ideer til børn og voksne

Pin
Send
Share
Send


Hej fødselsdage er en speciel dag i ens liv. Den lykkeligste dag i en persons liv langt, det er den dag, hvor en person er født, og der er hundredvis af måder, du kan ønske en persons fødselsdag på. Ikke kun ønske dem, men også præsentere dem med noget nyt eller noget lavet af dine egne. Du kan lave fødselsdagsgave med det håndværk, der udføres af dig selv;

Bedste Fødselsdag Håndværk og ideer til børn og voksne:

Her er nogle top 9 fødselsdag håndværk,

1. Fødselsdagskort:

hvad hvis du laver et fødselsdagskort til den person, der har fødselsdag det er, taler jeg ikke om et normalt fødselsdagskort, men ja gør noget nyt, lav et kort med anderledes mønster og nogle blade eller blomster sidder fast på det, du kan rulle en ark et papir og lav et andet mønster dette er den bedste fødselsdag kort håndværk ting for den person, du vil gøre glad.

2. Paper Flower Craft:

så det er din småbarns fødselsdag, og du vil gøre det lidt specielt, hvad nu hvis du organiserer en lille fødselsdagsfest i en park, og du kan gøre indgangen til den lidt dekorativ, er det en ting at gøre, er at gøre blomst ud af papir og indsæt dit lillebarns billede på det og gør det til fancy fødselsdagshåndværk til småbørn.

3. Kalk håndværk:

børn elsker at spille med kridt, så på deres fødselsdag hvorfor ikke give dem en chance for at gøre noget på egen hånd, kridt håndværk er noget værd at prøve, børnene kan skrive forskellige citater eller tillykke med fødselsdagen på en kridt bord eller på dig normalt koloni sted, der kan rengøres efter afdelinger, er dette kridt arbejde den nye fødselsdag håndværk til børn.

4. Papirhåndværk:

Livet er hårdt, men fødselsdage er glatte, fordi du endelig har en chance for at smile på personen, og ønsker dem godt. Fødselsdagskortet ideer, hvor du kan lave et kreativt kort med et lys på det efter ønske, fordi det du normalt ønsker før du blæser stearinlyset, er det opfyldt. Lav et godt og kreativt kort og præsenter det for dine kære.

5. flaske fødselsdag håndværk:

så det er andens 21 års fødselsdag, og du vil give dem noget unikt, hvorfor ikke en flaske champagne eller vin eller måske en sodavand med glitter eller perler selvfølgelig, det vil være en gave til en dame, denne smarte fødselsdagsgave vil sæt dig adskilt fra mængden og også den kan holdes for livslang med nogen.

6. Cake Pop Fødselsdag Craft:

så det er en fødselsdagsfest, og du vil tilføje noget andet til det, hvad nogle mennesker vil nyde at spise, det er kagepoppen, de er små kagekugler, som du let kan lave ud af dejen med kage og forme den i rund form og til det kan du sætte en pind i det for at få det til at greb, du kan også gøre disse pops i forskellige farver, dette er et enestående fødselsdagsfest.

Se mere: 4. juli håndværk til børn

7. Box Paper Craft:

du kan lave en masse ting ud af papir og pap, hvis du er kreativ nok, så er der en ting du kan gøre, lav en papirkasse, som du nemt kan gøre ved at folde og papiret og stikke et paparklap til det, at gøre det svært og greb. Derefter kan du tilføje farver 'til det ved at male det eller ved forskellige farveark. Derefter dekorere det og bare udfylde fødselsdagspapir håndværk med chokolade eller enhver gave.

8. Balloon Birthday Craft:

Fødselsdag uden balloner er kedelig, så hvorfor ikke lave fødselsdag interessant med dine egne håndlavede balloner 'den bedste fødselsdagskamp ide kan være ballonerne' med personens billede enten fast på den eller trykt på den. Derefter kan du også lave en lille chokoladekasse og holde en ballon til den for at få den til at se endnu mere interessant og unik ud.

Se mere: Tilbage til skolen Håndværk Idéer

9. Fødselsdagskrans håndværk:

hej hvorfor ikke lave en krans til en fødselsdag, du kan nemt lave en krans, der er alt hvad du skal gøre er, lav små runde formede eller enhver form papirskæring med en god fødselsdag skrevet på den og derefter holde på en rund pap og tilføje nogle dekoration til det som bånd og lidt glitter for at få det til at se endnu mere attraktivt ud. Disse er de bedste fødselsdagsgavehåndværk ideer.

Hvis du er dygtig og villig til at gøre noget for nogen, så kan du helt sikkert gøre tusindvis af håndværk. Håndværk handler ikke kun om papir, men det er noget, du kan gøre ud af noget. Så hvorfor ikke prøve det og gøre noget nyttigt ud af noget. Ovenfor nævnt er nogle af de måder, hvorpå du kan lave en masse håndværk.

Se mere: Teddy Bear Crafts For småbørn og voksne

Pin
Send
Share
Send