Skønhed og mode

Grøn te til hår og dets fordele

Pin
Send
Share
Send


Grøn te! Lider du af hårproblemer? Har du nogensinde prøvet grøn te til dine hår? Jeg tror, ​​at alle jer er opmærksomme på grøn te-fordele, men nogle af jer ved ikke, at de også er gode til dine hår. Grøn te er fantastisk i antioxidanter, som hjælper din krop kæmpe ved siden af ​​skadelige frie radikaler. Drikke grøn te hjælper ofte med at stoppe produktionen af ​​skadelige bakterier i din krop og forsyne din krop med kræftbekæmpende flavonoider.

Bortset fra disse i denne artikel fortæller jeg dig grønne te overskud for dit hår plus hovedbund.

Fordele ved grøn te til hår:

Nedenfor nævner vi listen over fordele ved grøn te til hår, så håret er glat, silkeagtigt og sundt. Ved ikke, hvordan du bruger grøn te til hår, vil denne artikel sige løsningen til det

1. Sæt psoriasis plus skæl:

Brug af grøn te på dit hår kan reducere indikationen af ​​psoriasis plus skæl ved at tabe betændelsen og desuden afslappende huden. Du kan også anvende grøn te til dit hår via en naturlig shampoo, der indeholder grøn te som aktiv ingrediens. Vask dit hår med grøn te senere end at bruge din normale shampoo til at passe på din skæl eller ellers psoriasis.

2. Hårvækst Motivation:

Hvis dit hår falder for gradvist, og du ønsker det til at vokse hurtigere, så er grøn te bedst for dig. Epigallocatechin gallat (EGCG) til stede i grøn te kan hjælpe med forebyggelse af hårtab. Denne kraftige antioxidant er blevet fundet i undersøgelser for at være en effektiv stimulering til hårvækst. Det stopper produktionen af ​​molekylet Tumor Necrosis Factor (TNF), som har vist sig at forårsage hårtab samt leddgigt og kræft.

3. Stop hårtab:

En af de bedste fordele ved grøn te til hår er kontrol, håret taber og begynder godt hårvækst. Katekiner er naturligvis til stede i grøn te. Katekiner hjælper med at undertrykke DHT ellers dihydrotestosteron, der er hovedårsagen til hårtab. Dette kan hjælpe med at holde væk fra håret falder naturligt.

4. Stimulere hårsækkene:

Epigallocatechin-3-gallat, eller EGCG, der i grøn te fremmer vækst af hårsækkene plus opmuntrede de humane dermal papilla celler til at øge hårproduktionen. Desuden kan grøn te øge dit stofskifte. En hurtigere metabolisme kan øge din hårstigningshastighed.

5. Forhindrer hankønsmæssig hårtab:

Du skal vide, at drikker grøn te ofte vil øge niveauet af kønshormonbindende globulin ellers SHBG i kroppen. Dette protein binder sig til testosteronhormonet. Mens dette hormon bevæger sig gennem mands blodbanen og kommer ind i hårsækkene, bliver det til dihydrotestosteron ellers DHT. Mandlig skaldethed skyldes forekomsten af ​​dette hormon. Grøn te hjælper med at stoppe hårtab ved at hæve SHBG niveauer for at SHBG vil binde til det frie testosteron.

6. stærkere hår:

Det er en anden fordel med grøn te. Grøn te er en højkvalitets kilde til panthenol, der ofte bruges i shampoo plus balsam til at forstærke hår og administrere split-ender. Panthenol, sammen med de andre antioxidanter der i grøn te, kan hjælpe med at styrke håret og gøre det godt igen.

7. Betingelser Hår:

Husk at grønne te hårprodukter kan desuden styrke plus betingelse dit hår, da det holder panthenol, vitamin C, vitamin E, der er alle elementer i de fleste hår balsam. E-vitamin med grøn te hjælper med at genoprette beskadiget ellers tørt hår, da C-vitamin hjælper med at forsvare dit hår mod UV-stråling.

Se mere: Hvilket protein er bedst for hårvækst

Andre anvendelser af grøn te til hår:

● Forbrug af en kop grøn te regelmæssigt over en lang periode vil hjælpe mindre hårets faldhastighed og hjælpe med genvæksten.

● Brug grøn te som hårbalsam. Sæt 2 poser grøn te i 2 kopper kogende vand. Når teen er afkølet, fjern teposer. Hæld grøn te gennem dit hår. Lad det sidde i 3-4 minutter før skylning med køligt vand.

● Grøn te skylning er også nyttig. For at vedhæfte pliability samt skinne til dit hår, brug grøn te til at rense dit hår. Efter at du har shampooet dit hår, skal du rense håret med grøn te. Lad det sidde i 5 minutter tidligere end du vasker dit hår med koldt vand.

● Grøn te er en glimrende måde at behandle skæl på. Skæl gør din hovedbund kløende og er ofte en kilde til forlegenhed. Hvis du undrer dig over, hvordan du bruger grøn te til hår, så for at lave en grøn te-skæl, skal du tage en kop vand i en gryde og koge det, tilsæt to spiseskefulde grønne te blade, 1 citronskal og 3 -4 spsk kokosolie. Varm blandingen i et par minutter og lad det køle af helt. Brug en bomuldsbold til at massere det på din hovedbund jævnt. Lad det stå i ca. 30-45 minutter og skyl det af. Ikke alene vil dette behandle skæl og psoriasis, men også stimulere hårvækst.

● Ved hjælp af en grøn te-conditioner stimulerer også hårsækkene og resulterer i en god hårvækst. Sæt to grønte teposer i en kop varmt vand og tilsæt en spiseskefuld kokosolie og honning til den. Bland godt og bland blandingen i hovedbunden i over 30 minutter. Skyl det af med koldt vand. Grøn te er en fremragende hårbalsam og vil fugtige dit hår og honning vil tilføje en skinne til den.

● For dem, der ikke kan gå igennem den indsats, der er involveret i at forberede disse hjemmehjælpemidler til blødt og skinnende hår, så drikker en kop grøn te daglig stimulation af hår og forhindrer mønster skaldethed hos mænd. Man kan også bruge enkle te blade mens du vasker dit hår for at nære din hovedbund perfekt. Dirty hovedbund fører ofte til skæl og hårtab.

Se mere: Vitaminer, der øger højdevæksten

● Der er mange fordele ved grøn te til hår. Det har mange antioxidanter og dermed behandler hovedbundsirritationer naturligt. En grøn tehårsmaske kan fremstilles ved at tilsætte et æg til to spiseske med stærk grøn te. Påfør hårmasken og lad den stå i en halv time før vask af med en mild shampoo. Brug af denne behandling 3-4 gange om ugen vil resultere i stærkere hår.

● Nu hvor du er overbevist om fordelene ved grøn te, men stadig synes skeptisk med hensyn til, hvordan du bruger grøn te på hår, så er den bedste udvej at lave din egen grønte te shampoo. Tilsæt grøn teposer til en kop kogende vand og lad det køle af perfekt til stuetemperatur. Tilsæt nu en kop af dette grønne tevand til en kop castile sæbe og tilsæt en spiseskefuld olivenolie til denne blanding. Du kan også tilføje en naturlig duft efter eget valg, som lavendelolie. Foretrækker at bruge denne naturlige shampoo over kemiske. Denne urte shampoo vil rense din hovedbund og nære dem.

● Grøn te er også kendt for at have antioxidanter, der beskytter hårsækkene mod at blive beskadiget af frie radikaler. Antioxidanter nedbringer også ældningsprocessen væsentligt og holder håret sunde og giver dem mulighed for at vokse med en optimal hastighed. Grøn te indeholder DTH-blokkere og hjælper dermed med at stoppe en af ​​hovedårsagerne til skaldethed. Desuden har det ingen bivirkninger i modsætning til præskriptive hårtab behandlinger. DHT-blokkerne har potentialet for genvækst og er derfor kendt for at reducere mønster skaldethed hos mænd. Grøn te har også antiinflammatoriske egenskaber, der hjælper med vækst af nyt hår.

Så hvad venter du på ?! Gå, tag en slurk af denne eliksir af skønhed og lad folk spekulere på hemmeligheden bag dig lyse tresses.

Se mere: Hårpleje

Pin
Send
Share
Send