Skønhed og mode

9 enkle øvelser at slippe af med fedt

Pin
Send
Share
Send


Fedtceller deponering opstår ofte på forskellige niveauer for mænd og kvinder separat. En persons højde og vægt afgør begge om han er underernæret eller overvægtig. Fedtaflejring i vores krop er meget skadelig og kan forårsage hjertesygdomme, forhøjet blodtryk, diabetes og andre luftvejssygdomme. Et element kaldet kolesterol hæmmer ofte fedtaflejringen i vores krop. På grund af aflejring af fedt, vi går i vægt og kan endda resultere i fedme.

Det er almindeligt kendt, at antallet af fedtceller stiger, når en person har tendens til at blive fed og fedme. Men det er ikke sådan. Efter en person ramt puberteten, stopper produktionen af ​​fedtcellerne. Efter denne periode øges kun fedtcellernes størrelse. Fedtet i vores krop kan også være kendt som fedtvæv. Fedtstoffer opbevares normalt i vores krop for at give os mere energi i løbet af behovet. De opbevares på toppen af ​​nyrerne og under vores skind i normale mængder. Når der er en uregelmæssighed, sker fedtaflejringer i ting, underarme, bryster, ryg og mave.

Forbrug af usund junkfood kan hæmme dannelsen af ​​fedt i vores krop. Deponering af fedt i vores krop er en temmelig usund proces; derfor er udryddelse af det samme meget nødvendigt. Korrekt øvelser for at reducere sidens fedt er yderst nødvendige. Akkumulering af sidefedtet gør ryggen til at se saggy og hængende. Bortset fra det dårlige udseende, det gør din krop mere modtagelig for mange lidelser og sygdomme. Der findes en række forskellige øvelser til forskellige legemsdele, hvor fedt er lagret. Ved hjælp af disse øvelser bliver fjernelse af fedt let, og vægten af ​​personen går tilbage til normal.

Øvelser til sidefedt reduktion:

De øvelser, man skal gøre for at slippe af med fedt er:

1. Side Plank:

Sideplanker er virkelig nyttige for at undgå at fastgøre vægten på bagsiden. Det forhindrer musklernes smag på grund af fedtaflejringen. Bortset fra det bygger det styrke i dine underarme og også opbygger fast abs. Det bør praktiseres på begge sider af kroppen for at opnå de bedste effekter. Der kan være forskellige typer planker til at praktisere for at toning forskellige dele af vores kroppe. Sideplanken koncentrerer sig hovedsageligt på arme, mav og ryg. Bortset fra at plankerne hjælper med at toning af maven ved at forbrænde maven fedt. Planker er kendt for at styrke din kernekerne. Således hjælper det med at reducere rygsmerter. Planker, især sideplankerne hjælper med at gøre kroppen voksen fleksibel. Det hjælper med at opretholde den perfekte kropsholdning og balance i kroppen. Fristen afhænger af den periode, du har udført øvelsen. Hvis du er amatør, så prøv i næsten 30 sekunder. Hvis du er erfaren nok og har gjort det i lang tid, så prøv at maksimere fristen til 4 minutter på hver side. For nybegyndere er det tilrådeligt at øge din tidsbegrænsning langsomt.

Sådan udfører du øvelsen:

 • Læg dig ned på din ryg
 • Tænd din side sammen med dine fødder.
 • Sæt en arm direkte under skulderen.
 • Hæv dine hofter for at danne en lige linje fra dit hoved til fødderne.
 • Hold din position i henhold til fristen.

2. Starfish øvelse:

Mens sideplanken har sine fordele ved at reducere mave og sidetab, er denne søstjernesøvelse den forherlige og avancerede version af en sideplank. Det gør reduktionen af ​​mavefedt lettere. Starfish planker hjælper dig med at angribe din side kropsfedt på din mave og ryg og hjælper også med at styrke din rygsøjle. Det bygger din kropsstilling og øger stabiliteten og kropsstillingen i din krop. Starfish er den modificerede version af sideplanken. Det holder ikke kun din pasform, men øger kroppens stofskiftehastighed. Det holder dig sund og lader dig sove fredeligt. Det er overflødigt at sige, at fortsættelse af en søstjernesøvelse i mindst en måned kan medføre ændringer i din krop. Det er nødvendigt at tage vare på vores krop med tiden. Med livets travlhed er det vigtigt og sundt for os at opretholde en sund krop og tidsplan. At prøve en søstjernesplank kan være en vanskelig proces, hvis du er amatør. Det bedste råd bør være at mestre sideplank øvelsen først og forsigtigt forbedre sill sæt med denne øvelse. For de bedste resultater skal denne øvelse gøres for 15 gange på hver side af kroppen.

Hvordan gør man det:

 • Læg på ryggen.
 • Tænd din side sammen med dine ben sammen og en arm lige under din skulder.
 • Træk dine hofter op, så den opretholder en lige linje fra hoved til fødder.
 • Hvis du er tilbøjelig til din højre side, skal du sætte dit venstre ben på luften.
 • Sæt din venstre arm i luften.
 • Prøv at røre fingeren på tåen.
 • Hold din position i et par sekunder
 • Gå langsomt tilbage til din oprindelige position.

3. Skæv knækøvelse:

Skarpe knapøvelser hjælper med at reducere fedtceller i kroppens skrå muskler. Det reducerer ikke kun det nedre abdominale kropsfedt, men virker hele vejen igennem og hjælper også med at reducere overkropsfedtet. Det er en af ​​de meget nyttige øvelser, når det kommer til reduktion af sidefedt i vores krop. Skrå muskler i vores krop er de muskler, der er til stede i maven i maven, der løber diagonalt op og ned. Udvikling og afvikling af fedtvæv er meget let i disse områder, hvis korrekt pleje og øvelser ikke er færdige. Bortset fra nedsættelsen af ​​sidetabet hjælper disse crunch øvelser med frigivelsen af ​​trykket fra leddene og hjælper med at reducere ryg- og skuldersmerter. Det er ret simpelt og kan gøres nemt, hvis du ikke har for meget af mavefedt. Det hjælper er også reduktionen af ​​mavefedt. Prøv og udfør denne øvelse i mindst 5 minutter om dagen. Prøv at øge din tid og antallet af sæt som tiden går forbi.

Hvordan gør man det:

 • Læg din ryg
 • Placer begge hænder under hovedet
 • Sæt hovedet op og lad dine hænder balancere hovedet.
 • Fold dit ene ben op i maven
 • Prøv at bøje til højre en smule
 • Prøv at røre dit højre knæ til din venstre albue
 • Gentag det

4. Elbow Twists:

Elbow twists koncentrerer sig hovedsagelig på dine skrå muskler, som ikke kun hjælper med at reducere mavefedt, men også din sidefedt. Sidefedtaflejring i din krop kan gøre ryggen til at se saggy og hængende og giver dårlig hængsel til din krop. Din krop mister sin holdning og støtte. Det er vigtigt at lave ordentlige øvelser for at reducere sidens fedt. Denne albue twist øvelse er meget nyttigt at holde dine ben muskler og mavemuskler stærke. Det kan let udføres og blive udmærket efter et par måneders praksis. Det kan give de bedste resultater, hvis det fortsætter i længere tid. Det hjælper ikke med at reducere sidefedt, men giver dig en tonet mave. Prøv at gøre 20 sæt ad gangen. Forøg antallet af sæt som tiden går forbi.

Hvordan gør man det:

 • Læg på ryggen
 • Sammenføj dine ben sammen
 • Sæt begge dine ben sammen i luften
 • Træk den øverste del af din krop op
 • Løft begge hænder fremad
 • Prøv at røre dine ben

5. Ben Lifts:

Benløfter er meget nyttige, når det kommer til reduktionen til de nedre mavefedt og sidefedt. Det gør dine benmuskler stærkere og forbedrer din kernekonsentration. Det hjælper med at opretholde benens fleksibilitet og ved at opretholde et tonet ben. Det hjælper en til at opnå tonet abs og reducerer mavefedt til ingen. Det hjælper med at øge styrken af ​​rygsøjlen, og støtten til rygmusklerne stiger. Venstre elevatorer er simpelthen grundlæggende øvelser, men skal være ekspertise som tiden går. Det skal være mindst 20 sæt på en dag. Antallet af sæt skal øges efterhånden som tiden går.

Hvordan gør man det:

 • Læg på ryggen
 • Sæt dine hænder lige og læg dem under bunden.
 • Sæt dine ben sammen
 • Prøv at sætte benene op uden at hæve dit hoved
 • Gentag dette 20 gange

Dette er de få øvelser, der kan hjælpe dig med at udrydde sidens fedt fra din krop og hjælper dig med at opnå en tonet efter nogle få måneder.

6. Benrotation:

Du kan tilføje flere lidt hårde ben pivoter eller ben rotation i din træning. Efter at dit andet ben træning holder liggende på gulvet, skal du lægge arme tæt på kroppen. Hold lige og fix din bagside, så løft dine ben, ben skal du løfte sammen ikke en efter en. Træk cirkel i luften i denne position med ben hævet. Det hjælper med at arbejde på mavefedt såvel som det hjælper med at forstærke din bageste ende. Denne øvelse kan du gøre tre sæt med 20 gentagelser af cirkler.

7. Side skråninger:

Denne er den sidste træning for at færdiggøre sidevigt i maveøvelser. Til denne træning skal du stå lige op, tilbage lige og holde en håndvægt i din ene hånd. Armene sidder fast i din krop, forbliver stærkere med dine fødder marginalt adskilt. Du skal simpelthen let vippe din lige krop til den anden side. Vrid ikke dine knæ. Gør 20 gentagelser med de 3 sæt til hver side. Du kan færdiggøre denne træning ved hjælp af enhver barbell med behagelig vægt også.

8. Yoga Schedule:

Hvis du vil reducere din fedt i din mave, så kan du tilføje skema af yoga i din træningsrutine. Det hjælper med at slippe af med sidevigt sikkert, det opretholder ligevægten mellem sindssæt og fysisk træning. Når du keder dig til at gå på gym i enhver dag den tid, hvis du føler dig brug for lidt motion for din krop, så bliver yoga din. Som vist i billede kan du gøre denne type yoga ved hjælp af 2 sæt 12 gentagelser hvert sæt, det hjælper med at opretholde din regelmæssige træning, så godt som du vil være sikker på at reducere dit sidefedt.

9. Træning for nedre abs:

Når vi beslutter at reducere fedt fra vores mave den tid, skal vi være opmærksomme på alle muskler i maven. Når vi træner for lavere abs, får vi et ordentligt fedtabsorption for maveseksten på forsiden. Når du løfter dine ben og fokuserer så løfter du hele kufferten og uden at røre overfladen, bringe benene ned, når din krop sænker på plads. Gør 2 sæt med 20 gentagelser hver. Du vil føle denne træning hjælper med at virke på hver muskel i maven.

Når der er en uregelmæssighed, sker fedtaflejringer i ting, underarme, bryster, ryg og mave. Forbrug af usund junkfood kan hæmme dannelsen af ​​fedt i vores krop. Deponering af fedt i vores krop er en temmelig usund proces; derfor er udryddelse af det samme meget nødvendigt. Korrekt øvelser for at reducere sidens fedt er yderst nødvendige. Akkumulering af sidefedtet gør ryggen til at se saggy og hængende. Bortset fra det dårlige udseende, det gør din krop mere modtagelig for mange lidelser og sygdomme. Ovennævnte er de få øvelser, der kan hjælpe dig med at udrydde sidens fedt fra din krop og hjælper dig med at opnå en tonet efter nogle få måneder.

Pin
Send
Share
Send