Tattoo Designs

9 Rafting Pansy Tattoo Designs med billeder

Pin
Send
Share
Send


Pansy er en slags blomst, som er meget smuk og dejlig. Ordet 'pansy' er afledt af et fransk ord Pensee. Pansy blomster findes normalt i tre farver. Pansy blomst er mere knyttet til kærlige par. Det er en overbevisning, at pansy blomst kan hjælpe dig med at få din elskede kærlighed. Denne tatovering er en stor forskønnelse for din krop. Vær det som det kan, det kan ligeledes være en vigtig besked.

Pansy tatovering er en utrolig tilgang til at respektere minder om sådanne folkeslag, som var dine nærliggende personer endnu nødt til at gå forbi. Der er så mange par at holde pansy blomst foruden deres elskede portræt. En sådan blomst kan være en dejlig bekræftelse af den solide kærlighed til din særlige.

Simple og Cute Pansy tatoveringer:

Her er få pansy tatovering designs, som vil give dig et fantastisk udseende.

1. Pansy Sketch Tattoo:

Det er sort og hvid pansies tatovering på en dames skulder. Det ser ud til, at en skitse af pansy blomster er lavet med sort blæk. Den har tre store blomster med få blade. Der er endda nogle halvt lukkede blomster i den.

2. Gorgeous Pansy on Back:

Det er en enkelt pansy blomst tatovering på bagsiden af ​​skulderen. Der er lilla og himmelblå farve blomsterblade i den. Denne eneste blomst ser underholdende ud. Det indeholder ikke noget blad. Blomsten forbedrer den retfærdige hud.

3. Pansy Sleeve Tattoo:

Næsten halvdelen af ​​ærmet er dækket med pansy tatovering. Her har blomsterne en række farver og er i ujævn størrelse. Hele denne blomst sammen ser ud som en pansy buket. Det lader til T-shirt, selv har sådan blomstermønster ærme.

4. Pansy Flower Bunch:

Det er en smuk samling af pansy tatovering design blomst. Hver blomst har en dobbelt skyggefuld farve. Det lader til, at et klistermærke på pansyblomsten bliver anvendt over hånden. Mørk og lysfarvet skygget pansybunke ser fantastisk ud.

5. Pansy med Hummingbird:

En 3D-teknologi er blevet brugt, mens du laver dette pansy-tatoveringsbillede. Hele designet synes at være rigtigt. En dejlig kolibri sættes over blomst og et hjerte trækkes også oven på tatoveringen.

6. Pansy Single Flower:

En perfekt pansy tatovering mening er at blive leveret med denne blomst tatovering. En rigtig grund til at udføre pansy tatovering er at få hendes kæreste kærlighed. Der er en enkelt lille blomst med sin gren i denne søde tatovering.

7. Pansy Foot Tattoo:

Det er en unik pansy tatovering idé til fods. Der er mange pansy blomster og hver især forbundet med en tyk gren. En tatovering til fods fremhæver dit ben og tatovering dækker næsten hele fod.

8. Tiny Pansy Print:

Der er få små pansy tatovering blomster over hånden. Disse små blomster ser ud som om dette er trykt på hånden. For eksempel ser det ud som emojis. Disse små pansies spreder sin duft og viser sin magi.

9. Pansy Delicate Tattoo:

Denne pansies tatovering er skabt med vandfarve og synes så delikat. Bortset fra blomster er der også et enkelt petal design på nakke. Kombinationen af ​​delikat blomst over delikat kropsdel ​​ser lusty ud.

Pansy tatovering udføres primært af smukke piger for deres heldige charme. Denne pansy blomst har sin egen særlige attraktionskvalitet mellem forlovede par. Hvis tatovering kan skabe magi mellem par, vil effekten af ​​ægte pansyblomst være mere kraftfuld. Du kan prøve denne tatovering på din skulder eller lår.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: DAD CAPTURED! Bendy and the Ink Machine #3 Haunts Our House FGTEEV Chapter 2 Boss SCARY Kids Game (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send