Skønhed og mode

9 Bedste Butterfly Rangoli Designs

Pin
Send
Share
Send


Rangolis er de farverige design lavet i særlige lejligheder eller festivaler. Det er ikke kun en udsmykning, men er også en form for indisk kunst, og den har en meget speciel position i hinduiske puuber. De omfatter forskellige slags mønstre, mønstre og stilarter. Også sommerfugle er trukket på rangolis. De ser farverige ud og gør Rangoli til at se lysere ud.

1. Single Big Butterfly Rangoli Design:

På billedet ovenfor kan vi se en stor butterfly rangoli. Rangoli er sommerfuglen selv, og den har ingen anden form for design. Den hvide maling er blevet brugt til at lave den ydre kant af rangoli. Butterflyfløjen har været meget farveløst, den har fået lyserød til basen, og mønstrene på sommerfuglen omfatter også farver af blå, grøn og gul.

2. Stiplede linjer Butterfly Rangoli Design:

Et rektangulært område var blevet dækket af punkterede linjer. Disse stiplede linjer har hjulpet kunstneren til at tegne denne særlige rangoli. Kunstneren havde sammenføjet de stiplede linjer sammen og lavet en edgy form af en sommerfugl og ikke som det sædvanlige mønster. Grænselinjen er blevet lavet med hvid og derefter blev der lagt et lag af sort. Blå, lyserød, rød, gul og brun er blevet brugt i interiøret.

3. Forskellige former for sommerfugl Rangoli:

Vi ser to forskellige designs lavet i en bestemt form af butterfly rangoli. Skissen, som er set til venstre, er i form af en sommerfugl eksternt, men den er fuld af rangoli design og mønstre på indersiden. Den højre side af billedet har en lignende form som den venstre. Det er den farvede rangoli, hvor alle de fine designs ikke er blevet vist, men det er smukt farvet med forskelle i nuancer, der spænder fra lys til mørke.

Se mere: Rangoli Designs til Tulsi

4. Simple Butterfly Rangoli Design:

Denne rangoli er blevet lavet med en kant, der er i sandal farve og derefter efterfulgt af tykke grænser af gul og sort. På indersiden har vi mauve, gul og hvid, der gør, at sommerfuglens vinger ser farverige ud.

5. Pretty Butterfly Rangoli Design:

Her har vi en meget smuk butterfly rangoli. Det er først og fremmest afgrænset med hvid rangoli maling og derefter skygget med forskellige nuancer af grønt. Der er mindst 3 forskellige nuancer af grønt brugt, en mørk skygge, en lys skygge og en som virker gullig grøn. De tre farver er smukt blandet, og der er to cirkulære mønstre på vingerne, som gør det til at se godt ud.

6. Butterfly Kolam Rangoli:

Her har vi en stor rangoli, der har en grøn og gul farvet blomst i midten, og den er omgivet af sommerfugle overalt. Sommerfuglene er tegnet med hvid kontur, og så er de blevet farvet i forskellige farver som himmelblå, lyserød, blå, brun, violet og indigo.

Se mere: Rangoli Designs af Lord Ganesha

7. Rangoli Design omgivet af sommerfugle:

En brun sekskant med rødt lys har en gul farve i midten. Den er omgivet af sommerfugldesign på alle seks sider, og de er blevet farvet i seks forskellige farver af himmelblå, orange, pink, blå, lilla og grøn.

8. Farverige Butterfly Rangoli Designs:

På billedet ovenfor ser vi en stor og farverig rangoli. Det har cirkler lavet i lag, og det har blå dominans, sammen med andre farver som gul, pink, grøn, rød, violet osv. Det tredje lag af rangoli er fuld af sommerfugle trukket i lyserød og gul og resten af ​​det omfatter blomster af forskellige former.

Se mere: Elephant Rangoli Pictures

9. Unik Butterfly Rangoli Med Blomster:

Vi har en unik butterfly rangoli på billedet ovenfor. Det er blevet gjort med kronblade af blomster og blade. Den grønne base har kronblade af guldfisk, der gør sommerfuglens vinger efterfulgt af røde og hvide blomster, der gør kroppen.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: Swimming Freestyle smooth. Learn how to swim easy graceful front crawl. (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send