Skønhed og mode

Clear Shampoos i Indien - Vores bedste 9 med billeder

Pin
Send
Share
Send


Jeg kan huske det tidspunkt, hvor jeg var barn, jeg og min mor plejede at gå til nærliggende butikker for at købe shampoo. Et produkt, der var fremtrædende i den øverste rack i butikken, var dette mærke CLEAR. Min mor bad også om denne ene. Dette var det mest tilgængelige shampoo mærke. Disse gange havde vi ikke adgang til nogen online shopping. Så, din eneste mulighed var butikker tæt på dit sted. Vi kunderne var fuldstændig på forretningsgavlernes barmhjertighed. Og derfor vil de fleste af jer være enige for mig. Klare shampoo er mere af barndomsminder.

Men helt sikkert har mærket fornyet sig fra tid til anden. De har tilføjet mange flere nye shampooer til deres produktsortiment. Jeg elsker dette mærke, fordi de kommer op med virkelig overkommelige priser. De er også meget let tilgængelige i dine nærmeste butikker. Også størrelsesindstillingerne er også gode. Mærket er ganske tankevækkende, fordi de har lanceret et antal shampooer med henblik på kvindernes fælles hårbekymringer.

Så nok roser om mærket. Lad os nu se på nogle af de bedste klare shampooer i Indien sammen med deres egenskaber og fordele.

Bedste Clear Shampoo Produkter i Indien:

1. Ryd nærende hovedbund pleje anti skæl shampoo:

Dette er for vintrene, når du får for meget af skælproblemer. Og en person med tørt hår tør hovedbund er en stor bekymring. Så du har brug for en nærende shampoo til at tage sig af din tørre hovedbund. Dette er perfekt til den sæson. Ikke alene vil det tage sig af din tørre hovedbund, men vil også holde skæl i skak.

Se mere: Vatika Shampoo

2. Klar hovedbund og hår skønhedsterapi Komplet pleje shampoo:

Denne er forskellig fra den foregående, hvis du bliver forvirret. Dette giver ikke kun næring til din hovedbund, men tager også hånd om dit generelle hår sundhed. Det fugter hele dit hår ved at reducere udseendet af splitte ender. Det holder også dine hår ender sunde.

3. Clear Women Herbal Fusion Anti Flour Shampoo:

Jeg elsker denne shampoo fra huset af klart på grund af dets urte ingredienser. Det har ganske gode og naturlige produkter i den. Det har godheden af ​​asiatiske ekstrakter, Ginseng ekstrakter og te træ ekstrakter. Disse økologiske produkter vil holde din skæl i stykker ret effektivt.

4. Clear Anti Hair Fall Shampoo:

Dette er en af ​​de mest populære shampoo fra den brede shampoo paraply af klar. Dette er deres anti hårtab en. Det forhindrer eller reducerer hårfald i stor udstrækning. Så hvis du er en af ​​de piger, der oplever noget forfærdeligt hårfald, er dette en vidunderflaske til dig.

Se mere: Indola Hair Growth Shampoo

5. Klar Ultra Shea Shampoo til glat hår:

Dette er fra deres shea shampoo sortiment. Som vi alle ved, at shea smør er virkelig godt for dit hår. Denne shampoo vil låse fugt i dit hår og holde dine låse bløde, glatte og sunde.

6. Klare mænd Anti Flamme Shampoo - Cool Sport Menthol:

Klar mærke er synonymt med anti-skælder i Indien. Men med tiden har de fornyet sig selv og kom op med en række varianter selv i deres anti skælskampe. Denne er deres menthol rækkevidde til mænd specifikt. Dette giver øjeblikkelig friskhed og menthol afkøling til dit hår.

7. Klar anti skæl, tør og skadet reparation shampoo:

Som jeg sagde, er dette deres populære skælskamp, ​​men bare med en lille variation. Dette er beregnet til tørt og beskadiget hår. Nu er der i et tørt og beskadiget hår skæl et stort problem. Så dette er flasken, du skal bruge den til de uheldige situationer.

Se mere: Giovanni Shampoo Indien

8. Klar skade og farve reparation shampoo:

Hvad jeg elsker om dette mærke er, at de virkelig har målrettet hver eneste hår bekymring. Denne shampoo er til farvede og beskadigede hår. Brug dette og se forskellen, inden du er færdig med denne flaske.

9. Clear Strong Længder Shampoo:

Dette er beregnet til de ekstra lange hår. Nu er vedligeholdelsen af ​​lange hår hovedsageligt hovedpine. Der er mange problemer som - tørhed, skæl, beskadigede ender, splittede ender osv. Så for alle disse problemer og for at forkæle dine lange tresses er dette din tur til at gå flaske.

Således er jeg sikker på, at du nu har fundet ud af din yndlings shampoo. Gå videre og prøv denne klare shampoo. Lad mig kende din yndlings shampoo i kommentarerne nedenfor.

Se videoen: How to SUPER CLEAN your Engine Bay (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send