Frisurer

9 seneste daglige frisurer til langt hår - 2018

Pin
Send
Share
Send


Langt hår er det bedste aktiv for ethvert udseende. Det er synonymt med glamourens indbegrebet. Langt hår er dog ikke vedligeholdelsesfrit. Det har brug for mere tid og opmærksomhed end nogen anden form. Sumre er særligt vanskelige tider, hvis du har langt hår.

Her er nogle af de bedste mest nemme og alsidige udseende, der kan trækkes af hver dag.

Indhold:

  Bedste daglige frisurer til langt hår:

  1.Braids With Bandanna:

  Dette er en sjov og travl frisyre med en vintage touch til det. Bare tag en farverig og lys bandana og knæk den som et hårbånd. Tag de resterende ender af bandanna og arbejd det i din fletning. Dette vil ikke kun holde dit hår på plads, det vil også tilføje noget volumen til din fletning.

  2. Pretzel Bun:

  Også kendt som uendelig bun, dette er et klassisk udseende, der kan trækkes af hver dag. Det starter med at lave en mellemhøje hestehale og vride det hele vejen ned. Opret nu uendelig sløjfer ved at sikre det snoet hår i den ønskede form og sikre med bobby pins. Endelig rydde klumperne og bumpene til at se prim og ordentligt ud med mindst mulig indsats.

  Se mere: Krøllede frisurer til langt hår

  3. Head-Band Braid:

  Dette gør bølger på rullebanen og på den røde løbergalas. Det er simpelthen en fransk fletning, der løber ned i hovedets ramme, der giver et hovedband udseende. Du kan holde det enkelt, eller du kan retfærdige kronen for lidt mere tekstur og indramning omkring dit ansigt.

  Se mere: Girl Haircuts Typer

  4. Beskidt Side Hestehale:

  Mørke side ponytails er de bedste rodet frisurer, der virkelig har brug for lidt eller ingen tid overhovedet. Du kan simpelthen samle dit hår i en hestehale på den ene side. Hvis du vil tilføje volumen til hestehalsen, skal du blot tilføje nogle krøller til længden eller bagsiden børsten længden til et fluffier look. Tilføj et lille poof, hvis du har tid.

  5. Flettet Bolle:

  Hvis du er en ud og ud fletning elsker, er denne trend helt sikkert for dit hår. Bare lav en fletning og saml den rundt i en bolle. Denne stil kan have ubegrænsede variationer. Den mest stilfulde variant er den opadrettede flettet bun. Du skal bare begynde at flette over nakken af ​​din hals hele vejen til kronen og det resterende hår kan rulles op for at danne en øverste knude eller en sokbolle afhængigt af dit humør og tiden i hånden.

  Se mere: Indiske parti frisurer til langt hår

  6. Inside Out Pony:

  Dette er den bedste måde at tilføje stil på farten. Bare lav en løs hestehale og vend længden gennem midten af ​​hestehalsens bund. Det skaber et dejligt krøllet mønster på bagsiden. Dette udseende kan opdateres og redone mange gange om dagen for at holde det friskt.

  7. Overdækket pony:

  En anden ubesværet stil, der ser meget elegant ud. Bare binde en hestehale og hold et par tråde for at dække elastikken med. Du kan også dække det med en fletning til et robuste greb og fastgøre det med en bobby pin. For at tilføje mere oomph, brug et fladt jern med medium varme og masser af hårserum for at få en glansere hestehale lige ud af mode mags.

  Se mere: Søde frisurer til langt hår

  8. Big Double Hestehale:

  Dette tilføjer volumen for at halte fint hår og giver det en ekstra længde. Den øverste høje pony er en skummelere version af elskerponyen. Fluffiness dækker den nedre hestehale for at give den mere krop og længde. Det er et retro Bardot inspireret look.

  Se mere: Indiske frisurer til langt hår

  9. Knusende bikube:

  Bikube handler om bagbørstning og ekstra volumen. Lige tilbage børste kronen og bunke den op. Dæk det med det langvoksne armbånd og fastgør det med pins på bagsiden af ​​dit hoved.

  Uanset om du har det lige eller bølget og holder det smukt, er alt det kræver for at gøre hovederne i din retning.

  Billeder Kilde: Shutterstock 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

  Pin
  Send
  Share
  Send