Skønhed og mode

Sådan øges højden efter 30 år

Pin
Send
Share
Send


Vokse højere efter 30'erne Er det muligt? Overrasket! Dette er en fælles debat i dag, fordi at blive 30 år kan tilbyde en lille person ingen grund til at spore ideen om, hvordan man kan øge højden. Ved denne alder er væksten af ​​kroppen tidligere bremset, bortset fra at det stadig sker.

Der er mange mennesker derude, der ønsker en bedre højde. Det er ret indlysende, at de eksisterer med vildledelsen, at det ikke er muligt at øge højden efter 1 puberteten. Men forbavsende er der en række undersøgelser, der foreslår, at det er meget sandsynligt at øge højden efter 30. Så jeg har i denne artikel udforsket nogle af de øvelser, der har vist sig at lykkes i stigende højde, forudsat at de ledsager med korrekt ernæring.

Top måder at øge højden efter 30:

1. Korrekt spisning:

Hvis du er usikker på, hvordan du kan øge højden på trods af din alder, og så skal du begynde at spise. I enhver form for kursus vil du have din krop logisk at gå igennem, ligesom at opbygge dine muskler ellers træne dig selv for at være klog for at få noget, du skal spise. Tag proteinrig kost, D-vitamin og calcium. Protein velhavende kost udvikle muskler, calcium plus D-vitamin er overlegen for knogler. De forbedrer knoglerne, der igen vokser.

En af grundene til, at forbruget er meget vigtigt for at øge højden er den virkelighed, at mad hjælper med fremstilling af humane væksthormoner. Fremstillingen af ​​disse hormoner finder stadig sted, selv efter at du er 30 år gammel, plus for dig at skabe en masse af disse; du har brug for en lige mængde mad.

Se mere: Sådan øges højden naturligt efter 17

2. Supplement: Step Up Højde Increaser

Der er nogle kosttilskud er opnåelige på markedet, der stimulerer den menneskelige vækst harmone plus det udledning højde harmones som hæver højden. Denne medicin hjælper hypothalamuskirtlerne til at øge fremstillingen af ​​humant væksthormon, som også er ansvarlig for forøgelsen af ​​kroppen. Dette er også effektive i stigende fleksibilitet, tæthed plus tykkelse af rygsøjlen, der kræves for at øge højden.

Step up pulver skal tages af et glas flaske eller mælk om morgenen plus aften. En te-ske er valgfri for voksne stykker om morgenen og aftenen.

3. Eksponering for sollys:

Sollys er den største kilde til D-vitamin, uden at det kan kalde calcium. Det er ikke nok at kalde kabinettet. Det er calciumbindende protein, der er forbundet med TRPV 6 plus forårsager kraftig transport af calcium i kroppen. Dette protein er afhængig af vitamin D til dets præstation. Sollyseksponering omdanner 7 dehydrocholesterol til stede i rygsøjlen til D-vitamin.

Se mere: Tips til at øge højden efter 13

4. Kirurgi:

Individuelle kan også forsøge at udføre kirurgi med lemmer. Under denne operation er knogler i underbenene busted plus adskilt og dermed begynder væv at vokse, når de igen er tilsluttet. Denne operation er vellykket i stigende længder på benene, men øger også den samlede højde.

5. Øvelser:

  • Stretching ønsker at udføre lige efter at have taget bad. Fordi kroppens muskler fortsætter varme på det tidspunkt. Gå ved hovedet og stå i skuldrene i 5 minutter. Herefter wobble løst begge armene plus benene for at slappe af plus frigive kroppens bekymring. Største resultater kan observeres, hvis det er tilbagevendende 3-4 gange om ugen.
  • Cat stretch skal udføres på normal basis. Træk i kurver din rygsøjle indad og overdrive kurven på din ryg. Tag fat i denne position i fem sekunder. Træk vejret og træk i ryggen opad i det omfang du kan. Tag fat i denne strækning i 5 sekunder.

6. Sove og hvile:

For stigende højde er 8-10 timer søvn afgørende, da god søvn skaber væksthormon, at for at øge højden.

Se mere: Sådan øges højden efter 16 for drenge

Pin
Send
Share
Send