Skønhed og mode

9 bedste vindue klimaanlæg mærker i Indien med priser

Pin
Send
Share
Send


Søger du vindue klimaanlæg? Hvilket er det bedste mærke til dit hjem? Hvis du er forvirret så bekymre dig ikke, vi er her for at hjælpe dig? Nu er de desuden billigere plus energieffektive, lav vedligeholdelse; Desuden behøver ikke nogle særlige færdigheder til at installere godt og desuden bruge. Så i denne skrivning her vil vi fortælle dig listen over bedste vindue klimaanlæg til rådighed i Indien med priser for dig.

Bedste vindue klimaanlæg i Indien med priser:

1. Friedrich CP06G10A Chill Serie Vindue Klimaanlæg:

Det er fremstillet i Kina plus kvalificeret af energistjerner. Det blanke udseende øger dit værelse og det bedste ved næsten alle typer rumdekorationer. Derudover har den også tænd / sluk-timer, 3 hastigheder med afkøling sammen med ventilator, vaskbare filtre, 11,2 EER, sædvanlig luftvejsning og fjernbetjening. 6.000 BTU Fried Rich CP06G10A Chill Series vindue Aircondition har mulighed for at afkøle rummet på omkring 250 kvadratmeter.

Pris: INR 18540

2. Frigidaire FFRE1033Q1 Vindue Klimaanlæg:

Frigidaire FFRE1033Q1 er en fremragende enhed til dem, der ønsker et produkt, der præsenterer stor værdi for pengene. Den har en køleautoritet på 10000 BTU og kommer desuden af ​​alle de typiske funktioner. Hvad gør det muligt at købe er prisen på et eksempel plus Energy Star-certificeringen, der giver det lave strømudgifter.

Pris: INR 19870

Se mere: Mini klimaanlæg til værelset

3. LG Electronics LW8014ER Energy Star Vindue Klimaanlæg:

Det virker mærkeligt i forhold til andre. Det er overlegen passende til rummet på 340 kvadratmeter plus tilbyder 11,3 EER og 8000 BTU. Det medalje fjerner fugtigheden på 2,2 pints om en time. Dens 4-vejs luftafbøjning, 3 køleventilatorer plus hastigheder, fjernbetjening, desuden er timeren helt designet, hvilket giver en nem adgang til brugerne.

Pris: INR 22328

4. SPT WA-6011S Vinduer Klimaanlæg:

Dette er et lille plus lavprissat vinduesmonteret klimaanlæg. Det har en kølekapacitet på 6000 BTU, der anbefaler det til små værelser. Mennesker, der bor i lejligheder, ellers ville studios fortjeneste af det mest. Det indebærer lavt strømforbrug endvidere, det er Energy Star-certificeret, hvilket betyder, at det ikke vil få brugsregnskabet op af en vigtig mængde.

Pris: INR 15550

5. Keystone KSTAW05A Vindue Klimaanlæg:

Dette 5000 BTU Keystone klimaanlæg frysninger værelser svarende til 150 kvadratmeter. Dens tætte design er kunstnerisk og har desuden elektronisk veldesignet elektronisk styring, som letter brug. Den har blæser, hastigheder, 3 kølehastigheder; snooze, automatisk genstart, plus energisparefunktioner; Desuden er en programmerbar 24-timers timer, som fungerer godt. Dens web-filter er stærkt såvel som udskifteligt, mens dets LCD-display system desuden fjerner letter tilpasningen også brug ekstra.

Pris: INR 23192

Se mere: Bedste Split Air Conditioner

6. General Electric 8100 BTU Luftvindue Klimaanlæg:

Det har et R-410A kølemiddel, monteringssæt, digital termostat, fjernbetjening, køling, 3 hastighedsvifte plus et flot design. Det er en 8100 BTU Vinduer Air Conditioner, der tilbyder en effektivitet på 11,8 og bruger 115 volt. Det er perfekt til at holde rummet køligt af omkring 450 kvadratmeter desuden tilbyder afslappet fornemmelse.

Pris: INR 15882

7. Quirky + GE Aros Vindue Klimaanlæg:

Aros er muligvis et af de smarteste vindue klimaanlæg på markedet. Det har rigeligt med sensorer til at skabe det helt alene. Det er konstant i stand til at blive justeret for at holde magten i øvrigt stadig holde rummet køligt. Hvis det var lidt mere støjsvagt en gang, ville det have taget det primære sted som det bedste vinduesmonterede klimaanlæg.

Pris: INR 13556

8. Haier ESAQ408P Vindues AC vindue Klimaanlæg:

Det er kvalificeret af Energy star sammen med et af de mest stilfulde Window Air Conditioner, der giver dig tilfredsstillende cool atmosfære. Det giver s en dobbeltmotor for bedre ydelse, kompressor tæpper, tværstrømningsventilator, 8.000 BTU, de-befugtning, timer, dvaletilstand og 11.2 CEER. Det er perfekt til rummet mellem 150 og 350 kvadratmeter.

Pris: INR 06322

Se mere: Bærbare klimaanlæg

9. Bionaire BW2300 Vinduesventilator:

Dens luftafløbssystem er innovativt, mens dens indbyggede justerbare forlænger spænder over kompatibiliteten af ​​mange vinduetyper plus størrelser (mellem 24 og 37 tommer). Den programmerbare termostat fungerer godt, mens dens 15 fods strømkabel giver dig mulighed for at oprette det fra hele værelset.

Pris: INR 3655

Pin
Send
Share
Send