Skønhed og mode

Hvilke øvelser kan jeg gøre på en gymball?

Pin
Send
Share
Send


Gymballer er nogle af de fælles udstyrs folk, der bruger til at gøre deres træning effektive. De giver dig sikkert gode resultater, men er ikke det nemmeste at bruge. Du skal vænne dig til det, før du kan udføre kerneøvelser. De følgende afsnit vil hjælpe dig med at forstå de bedste og enkle gymnastikbold øvelser for begyndere, sammen med nogle tips til at placere dig godt på det.

Vælg den rigtige bold:

Øvelser bolde er dimensioneret i inches. De fås i fem forskellige størrelser og er fra ca. 45 til 85 cm. Dine knæ bør bøjes i 90 grader vinkel, og du skal sidde på bolden med dine fødder fladt på gulvet. Sørg for at følge de første grundlæggende tip meget nøje. Dette er dit første skridt på at bruge gymnastiksalen som en professionel.

Find et passende sted:

Det andet trin er at finde et passende sted. Du skal være i et åbent og komfortabelt område. Sørg for, at der er plads nok til at bevæge dig rundt. Fjern alle skarpe genstande, der kan øge chancerne for skader og farlige ulykker.

Se mere: Fordele ved motion for børn

Bøj bolden:

For at bøje bolden, læg nogle håndklæder rundt om bunden af ​​bolden, så det ikke fortsætter med at rulle for meget. Når du er god til at balancere, kan du fjerne håndklæderne. Hvis du kan lide, kan du også bede en ven om at holde øvelseskuglen for dig, indtil du styrer dine øvelser ved hjælp af denne bold.

Vær opmærksom:

Det er også meget vigtigt at være opmærksom på vejret. Pust meget normalt og slappe af. Lad ikke dig føle tryk eller spændinger, mens du bruger gymnastiksalen. Der er en chance for, at du naturligvis kan holde vejret, mens du forsøger at balancere. Så sørg for at undgå det.

Mavebøjninger:

At gøre sit ups på gymnastiksalen bolden, sidde på det med dine fødder fladt. Hold din abs tyk og krop fast. Nu krydse armene ved brystet. Læn dig baglæns og gå dine fødder mod fronten, indtil du føler dig på din bageste ryg på bolden. Løft nu dine skuldre, indtil du kan se dine knæ. Tilbage til normal position. Gør dette omkring ti gange.

Se mere: Sådan gør du ligeglad

Benforlængelser:

Til benforlængelser skal du sidde på kuglen dine fødder fladt på gulvet. Lin en fod og hold dit ben lige. Din kalv skal være parallel med jorden. Hold i omkring ti sekunder og hold din krop fast og tæt. Gentag nu med det andet ben. Gør denne øvelse omkring fem gange.

Kuglehejse:

For at gøre kuglelifte skal du ligge på ryggen og sætte kuglebolden mellem dine fødder. Engag din abs og begynd at presse bolden nu. Hold dine ben lige og nu løft bolden op. Sænk bolden tilbage nu. Hold det inden for en tomme af gulvet. Gør denne øvelse omkring ti gange for at få gode resultater.

Ball Squats:

Stå på væggen og hold gymnastiksalen imellem væggen og ryggen. Læn dig nu tilbage og gå dine fødder frem et par gange. Engag din abs og sænk dig selv i et knebøj. Dine lår skal være parallelle med gulvet, og dine knæ skal være i tråd med dine ankler.

Se mere: Sådan træner du i gymnastiksalen

Ball Bryst Fly:

Ligg på gymballen og hold dine knæ fladt på gulvet. Bøj dine albuer en smule og rul dine håndvægte ind og op og langsomt sænke dem efter en lille pause. Træk vejret, mens du trækker håndvægte ind og trækker vejret ind for at komme tilbage til startpositionen.

Tips til at huske, mens du laver gymball øvelser:

Før du prøver gymnastikbold øvelser, skal du sørge for at følge disse tips for at undgå skader og belastning:

 • Altid konsultere din læge, før du udfører træningsøvelser i gymnastik, især når du har hjerteproblemer, svimmelhed og tidligere manglende fysisk aktivitet.
 • Husk at trække vejret, når du træner med en sportsbold
 • Først lær dig at balancere på gymballen, inden du kommer i øvelser
 • Undgå tunge vægte, hvis du har et højt blodtryk
 • Hvis du lider af sygdom, er det bedst at udskyde dit træningsprogram
 • Drik vand og bliv hydreret for at fokusere godt

Top 10 Bedste Gymball øvelser til begyndere:

Nedenstående liste er nogle af de mest afprøvede gymnastik øvelser. Det anbefales, at disse øvelser udføres for 10 reps hver.

 1. Lunge med en twist
 2. Knæ til brystet
 3. Spring Lunges
 4. Jump Squats
 5. T-Pushups
 6. Hip stretch med et twist
 7. High Kicks
 8. Overhead Ball Squat
 9. Hamstring Curl
 10. Omvendt forlængelse

Vi håber, at du nu forstår fordelene ved at bruge en træningsbold i dit træningsregime. Husk altid, at ligesom med enhver anden form for motion, har gymnastikbold også en ordentlig træning. Det anbefales, at du konsulterer en træningspædagog eller instruktør inden du prøver disse øvelser hjemme. Sikkerhedsforanstaltninger, der ikke overholdes, kan forværre tilstanden og føre til uønsket belastning på leddene. Når du er komfortabel, kan du købe en god gymnastiksal hjemme og øve dem i dit eget tempo.

Billeder Kilde: Google Billeder, Wikihow 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Pin
Send
Share
Send