Skønhed og mode

10 bedste komfortable kontorsko til mænd og kvinder i Indien

Pin
Send
Share
Send


Office wear er blandt de mest solgte produkter i modebranchen. Disse produkter er i brug hver dag og er lavet på en sådan måde, at holdbarhed, komfort og stil er taget i betragtning.

Seneste sko til kontor brug:

Her er en liste over 10 stilfulde og formelle udseende kontorsko til mænd og kvinder. Vælg en række af disse sko til hver dag i den travle uge.

1. Office Wear Mænds Derby Sko:

Kontorsko til mænd vil ikke være mere klassisk end disse Derby sko. De er det traditionelle forretningsklær og formelle sko til mænd. Stilen er meget formel og ren. De kan være brogue eller almindelig.

2. Flats Kvinder Sko til arbejde:

Komfort er en topprioritet når det gælder at tilbringe lange timer på kontoret. Lejligheder tilbyder komplet komfort og stabilitet til trætte ben. Disse kontorsko til kvinder er klassiske og stilfulde, når de er dekoreret med buer eller andre udsmykninger.

3. Business Oxford Herresko:

Klassisk oxford er valget af enhver gentleman. Disse kontors herresko har været i produktion siden generationer. De rene snitlinjer gør dem til et formelt valg for forretning eller arbejde. Vælg farver som sort eller brun, der vil parre godt med bukser.

4. Formelle hæle til kvinder:

For de corporate udseende, der oser af tillid og prestige, skal du vælge disse almindelige farve / nøgen farveformelle hæle til kvinder. Kvindernes kontorsko gøres meget behageligt og tager hensyn til ryggen og benene. Vælg disse skønheder, hvis du er sikker på, at du kan bære det til en hel arbejdsdag.

5. Unisex støvler til arbejde:

Hvis dit hjørne kontor er blandt de seneste medarbejderlige, så fortsæt og vælg denne semi-formelle støvler til arbejde. Støvler virker bedst for mænd og kvinder og kan sammenbygges med jeans eller bukser. Vælg farver som brunfarvet og brun for at give dig den afslappede fredags look.

Se mere: Festesko

6. Loafers Mænd og Kvinder Sko:

Loafers til mænd og kvinder er de bedste og førstevalg, da de er meget lette at sætte på og tage af. De giver en masse åndedrætsevne. Loaferne kan være dekoreret med kvaster eller bare almindeligt. Vælg stilfulde læder eller ruskind der passer bedst til dig.

7. Officielle pumper til kvinder:

Pumper til kvinder er et andet godt alternativ til høje hæle. Disse giver en god støtte til benene og ryggen. Hælene er ikke meget høje og blokerer normalt stil, der giver et bredere greb.

Se mere: Slip On Shoes For Women

8. Mænds Monk Rem:

Mænds munkremsko er gode til kontoret, da de viser din stil og karakter godt. Disse sko kan have single, dobbelt eller endda tredobbelte stropper. Vælg enkelt eller højst dobbeltbånd for kontorbrug for at få et formelt udseende.

9. Kvinder Wedge Sko:

Et nyt og trendy kontorbrug er kileskoen. Disse er ultra komfortable og lette vægt. De fleste af kilerne er lavet af kork type materiale, der er let og derfor bedst egnet til lange kontortimer. Stilen er meget elegant og elegant.

Se mere: Herre Golfsko

10. Mænds vingespidssko:

Vælg en stil, der er dristig og formel i denne vingespidssko, der er god til forretning. Stilen viser din lederskabskvalitet og giver dig det trygge udseende. Vinge spidsen er stor, som den er, men bliver accentueret med brogue arbejde. Vælg farver som brun eller brunbrun at bringe broguearbejdet ud og få skoene til at skille sig ud.

Office slid er komfort slid, der skal være stilfuldt og med den nyeste i mode. Sløv og kedeligt skal udskiftes med elegance og chik. Sko gør en garderobe komplet. Kontorsko hjælper dig ikke kun med at holde dine fødder lykkelige gennem dagen, de giver dig også en følelse af fuldstændighed. Vælg stilarter, som du er komfortabel i og komme videre i livet.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Pin
Send
Share
Send