Frisurer

Top 14 seneste indiske frisurer 2018

Pin
Send
Share
Send


Globaliseringen har givet plads til fusion, og fusionen har givet os mulighed for at øve enhver kultur i din egen stil, hvor din kultur er integritet og er stadig i overensstemmelse med forskellige værdier og danner et ret helt nyt perspektiv. Det hele startede med kjoler og krøller, der kommer fra den vestlige side, mens her lange tresses silkeagtig og flydende parret med en sari var den fælles norm. Selv nu, når vi omfavner den nye kultur, tror vores gamle venner stadig på at bevare den i sin rene form.

Men med kultur og livsstil har verden gennemgået en række forandringer, helst det mærkbare er udsigten. Med skift af tøj og stil blev frisurer, der engang blev kendetegnet ved kulturer, gjort til en. Indien støtter en rig kulturel mangfoldighed har aldrig haft et problem med at omfavne alle sine søstre, og dermed er det nyeste sortiment af indiske frisurer, der er en form for noget gammelt, noget nyt og noget lånt.

1. Top Pin Up:

Forreste bump er et klassisk indisk udseende, der er formuleret gennem årene. Den eneste forskel på dette med de vestlige er størrelsen og puffiness af bumpen, som er betydeligt større og sundere herover. Den forreste bump giver derefter plads til et stort antal andre frisurer, måske bun eller hestehale eller bare bare fritflydende hår.

2. Hestehale Variation:

Denne frisure er inspireret af en af ​​hendes ponytails, hvor den førende frisør er den forreste bump, der kan opnås ved at plage eller bruge en bump-den nedenunder. Når det er sikkert, er håret fra siden fastgjort til at placere og draperet over rygponyen, der tager resten af ​​håret op.

3. The Messy Bun:

Beskidte boller er simpelthen et ritualistisk udseende, som hver travl kvinde har en eller to gange i deres liv. Den bedste måde at en rodet bun på er at bare ikke bryde sig om de ensomme låse eller de hårde lag af dit hår. Tipet er at holde hele bolle løs, så låsene og lagene kan øge volumen og personlighed.

4. Den rullede opdatering:

For dette hår deles håret ud i tre dele, og den øverste rulles individuelt og fastgøres til at placere dem som roser. For den anden del skal du blot vride håret fra nedenunder og binde det for at placere lige over det løst sidste lag. Denne frisure kan være et hit på nogen af ​​bryllupskventerne, det være sig din eller dine slægtninge. En subtil pin eller et fancy band kan hjælpe med at fremhæve udseendet.

5. Hestehale Tuck In:

Dette er en anden variation til hestehale hvor håret er gemt og fastgjort sammen med den normale hestehale og et simpelt forbandet bånd bruges som tilbehør. For at få dette udseende, start ved at lave en lav pony med de underliggende lag og derefter blot draper de andre lag oven på den.

6. Sideklinge:

Den bedste måde at klare korte lag i en fletning på er at vælge en rodet sidefletning, hvor lagene eller frontlåsen blot løsnes og krølles for at give vægt, mens resten af ​​håret er tæt viklet til en fletning. Ventil fletningen til maksimum for at tilføje lydstyrke.

7. Fishtail:

Fishtail fletninger er en kompilering, en klassisk fusion, og du kan integrere dette i din frisure ved at tage en cue fra dette udseende. Med denne frisure kan du frit flaunt dit åbne hår og sport en trendy fletning på samme tid. Til at begynde med er fishtail flettet infunderet i fransk stil.

8. Den tre-sidede fletning:

For at starte med, prøv dette udseende med tre fletninger, tre forskellige og rul derefter sammen og pin dem til plads. Resultatet i slutningen ville være en solid rullet op lav bolle, som du kan flaunt ved hjælp af en skinnende lille pin eller bånd.

9. Half Up Half Down:

En anden klassisk trend er halvt halvt nedad, hvor håret er snittet fra midten og den øverste halvdel er lavet til en sød lille bolle. Jo mere messing, jo bedre er det. Resten af ​​håret kan efterlades fri med bløde krøller mod enden. Man kan pin den til at placere med nogle bobby pins.

10. Den lave bolle:

Boller er en af ​​de mest almindelige indiske frisurer der er. Faktisk er dette det mest almindelige indiske udseende, som man frit kan se under de travle kontormorgeder eller bryllupskvelder. For at få dette udseende, start med en lille bump på toppen af ​​kronen og pin den for at placere. Det næste skridt er at rulle håret i en bolle, en lav og afslutte udseendet.

Se mere: Indian Hairdo Hairstyles

11. Pin Up:

Her er et godt kig på en blød bolle, som kan tage lidt tid, men i slutningen vil det være en frisure, der er din tid værd. For at starte afsnittet ud foran lås og derefter starte ved at snitte håret i individuelle låse pinning dem til kronen som du går om. Slutresultatet er fascinerende, hvor du vil blive efterladt med en blød rullepinnet bolle.

12. Traditioner intakt:

Denne brændende mode har sin aftryk fra Indiens sydlige side, hvor lange hår er overvejende en nødvendighed, ikke bundet af kultur, men bundet af de meget traditioner, som vi genkender hinanden. Denne frisure er en klassisk sydlig frisør, hvor en lang fletning er accentueret af kranser og ornamenter helt til slutningen.

Se mere: Seneste indiske mænds hår stil

13. Diagonal Braid:

Dette er endnu en variation til den normale fletning, hvor fletningen er startet fra den ene side af hovedet og langsomt lavet til en fransk stylet diagonal fletning. Anvendelse af små ornamenter i flettet kan give farve til udseendet.

14. The Rose Bun:

Rose-flettet er en kraftfyldt blanding mellem de to mest foretrukne indiske frisurer, fletningen og bunken. For at få dette udseende, start med at flette håret på en normal måde, og når du har gjort det, rul flettet i en spiralformet struktur, så den ligner en ros og derefter bruge bobby pins pin den til at placere.

Se mere: Simple indiske frisurer til krøllet hår

Billedkilde: Shutterstock

Se videoen: UNCHARTED - Live Action Fan Film 2018 Nathan Fillion (Marts 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send