Skønhed og mode

9 fantastiske Tahitian perler (sort perle) smykker til kvinder

Pin
Send
Share
Send


Tahitianperler er en af ​​de bedste perler i verden. Tahitianperlerne varierer i farve fra sort til brun. Disse perler er af kvalitet lige fra AA + til AAA. Du kan få det bedste af disse perler i smykker som ringe, øreringe, halskæder og armbånd.

1. Tahitian perle øreringe:

Køb disse Tahitian sorte perleøreringe, der har en vidunderlig glans. De sorte perler er 13 mm i bredde og er den største af de perler, der er tilgængelige. Tahitianperlerne gør et godt smykkeelement, som mange mennesker søger. Brug disse perler med kombination perlekæde til et sæt.

2. Sort Tahitian halskæde:

Vælg dette smukke sæt i Tahitian perlekæde. Halskæde består af perleøreringe og enkelt perlekædevedhæng. Den sorte farve af perler er dyreste, da de dyrkes for at få denne nuance. Diamanten på hver af elementerne tilføjer også til charmen.

3. Tahitian Trifecta:

Her er et koldt Tahitian perle armbånd, der er et sæt af 3. Armbåndets tre ringe har seks perler på dem. Hver sort perle er en perfekt runde og af højeste kvalitet. Denne guld og sorte kombination er også elsket af mange. Så vælg dette fantastiske stykke for dig selv.

4. Tahitian druer halskæde:

Denne klynge halskæde er et fantastisk smykke, som du kan eje. De Tahitian sorte perler, der anvendes her, er af drueform. Så denne Tahitian druer halskæde er et helt unikt sæt, som du vil elske at have. Da det er en streng af mange perler i en klynge, giver den dig også en fuld hals.

5. Tahitian Hue Vedhæng:

En af de bedste måder at eje Tahitian perler på er at have alle nuancer af perler. Denne Tahitian perle vedhæng er en fantastisk genstand, da den har 7 perler i forskellige nuancer fra hvid til sort. Dette giver dig det bedste af det bedste. Den vedhæng er passende navne sejr for sin skønhed.

6. Tahitian Pearl Ring:

En anden cool måde at have tahitiske perler på er at få en tahitisk perle ring. Denne perle ring er besat med diamanter på siden. Ringen er et godt stykke at eje. Du kan altid charme din kone eller kæreste med denne smukke ring. Den runde form af perlen er uden plet.

7. guld og perle armbånd:

Få det bedste af alle tre - guld, diamanter og perler, i dette fantastiske armbånd. Denne Tahitian perle smykker er et godt element at have. Blomster guld og diamantcentrene gør det til et smukt armbånd. Tahitianperlerne tilføjer al den charme til dette vidunder.

8. Åbn Tahitian Bangle:

Prøv denne funky Tahitian perle armbånd, der har den åbne stil. Denne armbånd er åben, så du kan sætte den på hånden fra håndleddet selv. De to perler er i enden af ​​bangle og giver dig en stilfuld effekt. Den tahitiske perle der bruges her er af en fin glans og glans.

9. Double Strand Black Pearl Halskæde:

Få denne dobbeltstreng tahitiske perlekæde med guldperler i mellem. Dette smukke sæt er et udsagnsstykke, som du kan bære med formelle tøj. Det vil se godt ud på vestlige formelle såvel som indiske formelle tøj. Dette vil helt sikkert gøre et godt halsstykke.

Tahitianperler, der er sorte eller brune, er de mest efterspurgte perler. De kan sættes i ringe eller endda vedhæng. Du kan have enkeltstrengede perler eller dobbelte tråde. Glans af disse perler er strålende.

Pin
Send
Share
Send