Skønhed og mode

9 Best Leaf Craft Ideas Wtih Billeder til børn

Pin
Send
Share
Send


Bladfartøjer er en god håndværksvirksomhed. Dette håndværk ser smukt ud med høstfarver, men det kan gøres i enhver sæson ved brug af enhver form for blade. Arrangementet af disse blade gør en sjov aktivitet for børn.

Bedste Coconut, Palm og Paper Leaf Craft Idéer Med Billeder:

Her er få blade håndværk, vælger fra under top 9 blade håndværk til børn, børnehave og småbørn,

1. Paper Leaf Craft:

Et flot håndværk, der kunne gøres nemt med papir af forskellige farver. Du behøver ikke en bladskabelon. Tag enhver form for papir og udfør det for at lave smukke blade. Papirblad kan være af enhver form og farve. Du kan prøve at lave nogle efterårsblade med dem. Det ser så naturligt ud og smukt ud. Klip anthem lim det sammen for at gøre klaser af dem.

2. Palm Leaf Craft:

Håndlavning er så sjovt. Et flot blad håndværk til børn. Denne sæson giver en tropisk makeover til dit hjem med smukke håndflader til håndflader. Det træner ud med papiret og giver så mange blade til det valgte blad. Prøv at farve dem for at give et dejligt udseende.

3. Coconut Leaf Craft:

En god ide at lave noget nyttigt fra kokosnødderne. I stedet for at smide dem ud, prøv disse smukke kokosnødblad hatte. Det ser så godt ud. Ingen specielle værktøjer kræves for at gøre dem. Det beskytter dig mod sollys. Det er sjovt at lave også.

4. Fall Leaf Crafts:

Dit barn vil elske at lave nogle efterårsblade. Du skal vælge en ramme og samle nogle efterårsblade. Du bør vælge et billede for at skabe og bruge lim disse blade kunne sidde fast sammen for at gøre nogle flotte væggen.

5. Leaf Sunflower Craft:

Efterår er en dejlig årstid for at få håndværk færdiggjort. Vælg nogle flotte blade, der er lange og spidse. Gør dine børn til at skabe disse dejlige solsikker. Få et fint farvet rundt papir i midten og hold disse blade rundt. Farven på disse blomster vil sætte et godt smil på dit ansigt.

6. Leaf Mask Craft:

Denne ide om at skabe en maske fra naturlige blade er så sjovt. Et flot blad til preschoolers. De vil elske at spille blade mand iført så dejlige masker. Det er nemt at oprette, og børnene vil have en sidste iført dem. Tegn masken og skær den til din størrelse og juster øjenhullene i overensstemmelse hermed. Bladene skal tørres ud. Påfør lim og hold bladerne for at gøre denne maske.

Se mere: Paper Craft Ideas

7. Løv Lantern Craft:

Blad lanterne er en god Leaf craft ide for småbørn. Alt du behøver, er efterårsblade af forskellige farver. Du skal have en ledning og elektrisk pære for at gøre lygten. Stik disse blade ud på håndværkspapiret, og du skal rulle dem på ostkasser. Hæng en pære inde i dem for at få lanterne til at lyse. Børn ville elske lysene der kommer ud af de løvrike lanterne.

8. Leaf Monster Craft:

Check ud for nogle sjove aktiviteter for dine småbørn. Lav nogle blade monstre. Ungene ville elske dem. De kunne skræmme deres mødre med disse dejlige bladmonster. Børn vil elske at holde disse skræmmende øjne på disse efterårsblade for at give et monster udseende. Alt du behøver er så lim og tørrede blade.

Se mere: Toiletpapir Håndværk Med Billeder

9. Malerier blade håndværk:

Efterår er en god sæson at tage op med dette håndværk. Vælg mange blade fra din værftet. Vælg dit valg af akrylfarver. Mal dem på disse blade for at give et smukt udseende. Du kan også sammensætte alle disse malet blade for at lave en fin collage.

Leaf håndværk tilføjer meget sjov til barns aktiviteter. Efterår er den årstid, du kan vælge at lave sådanne dejlige håndværk. Prøv at lave disse enkle håndværk som bladmonster og blade masker til dine børn. De ville elske at lege med dem. Lanterner er en god ide til de breezy aftener.

Se mere: Autumn Fall Crafts

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send