Skønhed og mode

9 ultramoderne bomuldstrøjer til mænd og kvinder i Indien

Pin
Send
Share
Send


En bomuldstrøje er en god måde at holde varmen i det milde vejr. Da det ikke er meget varmt, kan du komme til at bære det oftere. Variety kommer med kvalitet over kvantitet; bomuldsmateriale giver en god varm og blød følelse i outfit samlinger. Prøv de forskellige stilarter, som du kan få disse bomuldstrøjer.

Bedste Cotton Sweaters Med Billeder:

Lad os finde her med ovennævnte top 9 bomuldstrøjer til mænd og kvinder.

1. Cable Knit Cotton Sweaters:

Kabelstrikket er en klassisk søm, der er elsket af alle. Denne trøje i grå er et vidunderligt element, som du kan bruge til vintrene eller endda andet køligt vejr. Kabelstrikkesting er færdig i kroppen og ærmerne er glatte. En bred ribkantgrænse gør denne sweater til at se klassisk ud.

2. Cotton Cashmere Sweater:

Vælg denne ultra-cool bomuld cardigan sweater i lysegrå til enhver formel eller afslappet udflugt. V-trøje sweateren gør et simpelt og elegant tøj, der kan parres med mørke farverige bukser eller nederdele. Prøv den enkle cardigan for ethvert vejr, da bomuldstrøjen kan bæres når som helst.

3. rund hals sweater:

En blå pels rund hals sweater er en anden flot udseende sweater, som du kan købe til en fest. Denne kvinders bomuldstrøje er en dejlig fest slidstøj. Pelsen på trøjen gør det rigtig rig udseende. De lange ærmer er også noget, der er godt til enhver tid.

4. Ribbed Cotton Sweater:

En dejlig hvid bomuldstrøje er altid noget, der kommer til nytte. Trøjen har et ribbet mønster, der også ser godt ud til formelt slid. Den hvide farve er meget formel og kan sammenkobles med enhver form for slid. De mørke nuancer af bukser og bukser er det bedste valg til denne sweater.

5. Halvtrøje:

En halv lynlås er en trendy stil til trøjer. Denne mænds bomuldstrøje er en stilfuld måde at se på mode. Den halve lynlås på kraven kan åbnes eller lynet op. Du kan få lynlås i bronze eller stål. Prøv denne rigtig cool sweater til enhver tid.

6. Trykt bomuldstrøje:

Et silketryk print logo på din sweater er en cool måde at se hip. Denne sorte bomuldstrøje har et trykt logo på forsiden. Udskriften er i kontrast hvid farve. Du kan også få disse udskrifter tilpasset. Den sorte farve er en skøn mørk skygge, der gør at du også ser slank ud.

7. Cotton Sweater Vest:

En sweatervest er en god måde at holde varmen i milde vintre. Denne bomuldstrømpebukstrøje er en meget flot vest, der er perfekt til formelt slid. Vesten er ærmerøs med en dejlig rød trim på hæmmen. Bomuldstrømpebukser er en fantastisk måde at se stilfuld på og samtidig blive varm.

8. Shawl Collar Sweater:

En sjal krave er også en stor cardigan stil. Denne bomuldsstrik sweater har en sjal krave og lommer på forsiden. Den forreste åbne cardigan-stil har også knapper af samme farve. Du kan bære denne sweater til enhver lejlighed, især afslappet udflugter.

9. Cardigan Sweater:

Denne lange bomuldstrøje er et godt valg til kvinder. Den bomuldstrøje damer kan bære kommer i cardigan format. Den har asymmetrisk åbning uden knapper. Trøjen kommer i en stor og bred krave. Du kan også få det i mørkegrå farve eller andre farver.

En bomuldstrøje er et godt valg at bære til milde vintre. Dette er ikke så varmt og hyggeligt, så du kan bære det til noget vejr. Bomuldstrøjen har forskellige stilarter som V-hals, cardigan-stil osv.

Pin
Send
Share
Send