Skønhed og mode

15 Simple Indian Belt Buckle Designs til mænd og kvinder

Pin
Send
Share
Send


Bælter er meget udbredt af mændene siden årtier. De hjælper med at holde bukserne eller jeans på taljen korrekt. Men med den bevægende tendens er de enkle bælter også prydet med dejlige spænder for at gøre det til at se fancy og stilfuldt ud. Det er accepteret fra cowboy eller pirater generation til Michael Jackson æra i slutningen af ​​80'erne og indtil nu bærer det sit eget udtryk. Internettet tilbyder et ægte væld af brugerdefinerede bæltespænder, der varierer så uhyre, og det kan være ret overvældende at vælge en enkelt til dig.

Forskellige typer af spænder til bælter:

I denne artikel er samlinger af bæltespænder tilegnet til din viden.

1. Vintage Leather Belts Buckle:

Bælte spænde samling er en af ​​kunst i moderne aldre. Folk fra forskellige aldre i verden forsøger at berige deres samling af spænder. Denne vintage læder bæltespænde er håndlavet med læderremme. Dette brune bælte er en perfekt pasform til sølvbelagte spænder. Dette håndlavede bæltespænde giver det elegante udseende til dit outfit.

2. Mens Stars Wars Rebel Alliance Bæltespænde:

Stjernekrigen rebel alliance bælte spænde er håndlavet med sterling sølv og denne spænde er velegnet til sorte eller brune læderbælter, hvilket giver det stilfulde udseende for bærerne. Denne sølv spænde bælte designet med et stykke metal og gør bæreren ret stolt.

3. Skull Belt Buckles for Teens:

Kraniet spænde er en af ​​de foretrukne spænder for teenagere; bredt kan det bruges af alle aldre af mænd. Denne kraniet bælte spænde er den mest populære sælger håndlavet bæltespænde på markedet. Dette bæltespænde er dejligt at bære enhver tid på året.

4. Herre turkis bæltespænde:

Formålet med at bære spænder til bæltet er nu lidt ændret fra tidligere gang. Bælgespænder øger enkeltpersoners personlighed, og i dag er der utallige bæltespænder til mænd. Dette turkis design spænde er som en cowboy spænde; Giv øjet fanger sølvtone med turkis design. Du kan præsentere denne spænde som en gave til dine kære

5. Personlig Graveret Bæltespænde:

Den personligt indgraverede bæltespænde er håndlavet med forgyldt materiale og passer til både mænd og kvinder, dette indgraverede spænde giver et unikt udseende til bærerne. Disse spænder er den perfekte gave til enhver lejlighed.

Se mere: Cloth Belt Mens

6. Blank Sølv Bæltespænder til Mænd:

Ung generation udsætter sig selv som en skørhed ved at bære fancy og blanke bælgespænder. Dette findes også i billig pris. Den sølv håndlavede bælte spænde er perfekt til dine afslappede kostumer.

7. Butterfly Bæltespænder til kvinder:

Spænder, der er specialfremstillede, er nu mellem de mest moderne tilbehør, som både kvinder og mænd bruger. Variabler af specialfremstillede bælte spænder er tilgængelige for kvinder. Den vidunderlige sommerfugl bælte spænde er dekoreret med sølv materiale dekoreret med sommerfugl vinger design, som giver det stilfulde og attraktive udseende for brugerens

8. Boho Bæltespænde:

Boho bælte spænde håndlavet med naturlige materialer og det er dekoreret med kontrasterende farver, der giver en iøjnefaldende effekt. Spænde kan laves med ler, dekoreret med sten i forskellige former og størrelser. De halvædelstener indbefatter koraller, der er sat i et uædle metaller og forstærket i sort.

9. Cool Bullet Bæltespænde til Drenge:

Disse kuglespænder er designet med en række fyrede kuglehoveder og Swarovski krystaller. Hver kugle dimensioner og størrelser eller farver kan variere lidt på grund af egenskaberne ved deres håndlavede produkter. Dette kuglelås spænde giver det kule udseende, så disse bæltespænder bliver kaldt som et køligt bæltespænde.

10. Cirkelbæltespænde til kvinder:

Der findes sorter af bælte spænder, såsom tang spænde, snap spænde, clips spænde osv. Denne cirkel bælte spænde er egnet til alle slags outfits. Du kan bære dette bælte spænde til enhver form for lejlighed. Denne bælte spænder er også tilgængelig i forskellige farver. Udover at kvindernes bælter er tilgængelige i mange materialer, stilarter og farver er de ofte prydet med skinnende genstande som guld, sølv, turkis, diamanter mv.

Se mere: Flettet Bælter

11. Unik plastikspænde til kvinder:

De unikke plastiske blå spænder er godt perfekte til pigerne, der er modebevidste med deres tilbehør. Denne lille søde look plastspænde vil give det kølige udseende, mens det er forbundet med hvide eller andre bløde farvebælter. Dette kan være designet med messingkrog og perfekt til retro-inspirerede kjoler og jakker, også lette vægtcoats.

12. Sølv Buckle Bælte:

Sølvbæltespænde er almindeligt anvendt af både mænd og kvinder. Denne slags sølvbælte spænder giver følelsen af ​​stil og afkøling. Det kan være designet med sterling sølv materialer og dekoreret med masser af blomstermønstre. Disse bæltespænder er velegnede til traditionelle og formelle dragter.

13. Holly Bow Buckle Belt:

Holly bue bælte spænde passer på en udskiftelig og justerbar bælte rem, en sort bælte strimmel er inkluderet med spænde og det er dekoreret med koral sten, er basen metal tin legering galvaniseret i enten guld eller sølv og er sikret med en krog og øje med en dobbelt bar på begge sider for at strikke strimlen.

14. Moderigtigt Bæltespænde:

Folk gør også deres helt egen erklæring ved at bære spænderne. Når du er i sport med et brugerdefineret bæltespænde, kan du planlægge resten af ​​dit outfit omkring det, hvis du vil. Dette fashionable bæltespænde er velegnet til jeans og T-shirts med neutrale farver. Denne spænde er lavet med sømdesign og den kan fås i forskellige farver.

Se mere: Ladies Belts For Jeans

15. Unik sort spænde:

Disse guldbelagte specialdesignede bæltespænder er indbygget i sortfarvet læder, som giver et unikt udseende for brugerens. Du kan bære disse spænder til din afslappede såvel som de formelle kjoler. Du kan også din oprindelige eller dine kære starte til spænde.

I dag bruger næsten ikke kun mænd, men kvinder og børn også bælter af forskellig størrelse og stilarter. Spændene er lavet af metal, kobber, fiber osv. Der er også smarte spænder til rådighed for børnene, der har tegnet tegneseriefigurer. På samme måde får man bælgespænder også et fancy og designer perspektiv. Så tag et passende bæltespænde til at klæde dit tilbehør smukt.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Pin
Send
Share
Send