Skønhed og mode

9 Moderne Maroon Sweaters til mænd og kvinder i Indien

Pin
Send
Share
Send


Trøjer kommer i alle farver og stilarter. Det er dit valg, som du gerne vil købe og bære. Farvestrålen er blandt de rige farver, som folk vælger. Denne farve er en lys farve, der ser godt ud til formelle lejligheder såvel som afslappet. Prøv disse smukke maroon trøjer, der kommer i forskellige stilarter.

Bedste Maroon Sweaters med billeder:

Lad os finde her med ovennævnte top 9 maroon trøjer til mænd og kvinder.

1. rund hals sweater:

Vælg denne stilfulde rundhalsede maroon sweater til dit vintertøj. Denne vidunderlige rund hals sweater har et mesh type strik mønster, der ser godt ud. De lange ærmer har en bred kant af ribsøm. Dette er et godt mønster at bære til afslappede udflugter såvel som fester.

2. Twisted Back Sweater:

Gå funky med denne maroon strikkede sweater, der har en snoet ryg. En enkel sweater er blevet vendt trendy og cool med dette twist. Bagsiden ser også udroligt og slående ud. Du vil gøre hovedet vende med denne smukke maroon sweater sikkert.

3. Stripped Beskåret Sweater:

Her er en flot udformet, afskåret, brudt maroon sweater kvinders slid. Det stribede udseende opnås ved at tilføje striber af hvide lag. To hvide striber sættes i midten af ​​ærmet såvel som i kroppen. Den maroon beskårne trøje er også en sjov vinterklæde samling, som du kan få i din garderobe.

4. Shawl krave sweater:

En sjal krave er en anden kølig ændring i den normale mænds sweater stil. Denne maroon sweater mænds slid har et godt pænt design til kroppen. Kraven er sjal krave med en stor knap fastgjort. Denne langærmet sweater er lavet med en simpel strikkesting, der ser slank ud.

5. V hals sweater:

De fleste mænd og kvinder foretrækker den normale V-trøje, der fungerer som en trøje. Denne maroon V-hals sweater er et klassisk design, der ses blandt de fleste sweater mønstre. V-halsen er behagelig og nem at bære. Dette kan være en dyb V eller en normal.

6. Trykt sweater:

Prøv denne maroon pullover sweater, som du kan bruge til sport og andre aktiviteter. Pulloveren bruges normalt til udendørs aktiviteter og er også god til kølige vintre. Denne trykte sweater har udskriften, der kan tilpasses efter dit valg.

7. Turtle Neck Sweater:

Få groovy i denne maroon farve sweater, der har en klassisk turtleneck design. Denne sweater er en raglan stil sweater, der kan bæres løs. Turtleneck holder dig varm og hyggelig om vinteren. Farvestrålen er en dyb farve, der også kan kaldes bourgogne.

8. Trøje kjole:

En maroon lang sweater er en anden cool stil, som du kan bære til vintrene. Denne sweater kjole er et klassisk stykke, der får dig til at se på mode og stilfuldt. Sweater kjole har sideskinner, der er foret med stål lynlås. Du kan også vælge maroon trøje til din nat ud.

9. Bell Sleeve Sweater:

Denne sweater maroon er et godt element til et formelt slid. Farven virker godt på enhver slidstøj. Prøv det med lyse nuancer til det specielle tryk. Båndene på nakke og ærmer er en vidunderlig tilføjelse. Bjælkets ærmer gør denne sweater til et godt formelt vintertøj.

Maroon trøjer er en god tilføjelse til enhver garderobe. De kommer i stil med V-hals, turtleneck og endda rund hals. Du kan også få det stilfuldt med snoet rygdesign.

Pin
Send
Share
Send