Yoga

Parivrtta Baddha Parsvakonasana - Sådan gør og fordele

Pin
Send
Share
Send


Yoga, som vi alle opfatter, er ikke blot en fitness-maskine, men et ret kraftfuldt instrument, der virker på en all-round basis, perfektionering eller forsøger at perfektere dig på simpelthen alle mulige måder. Hvad der startede som en simpel fitnessbølge har nu kanaliseret mere ind i dybden af ​​hvordan yoga virker, hvor eksperter har givet os dokumenterede metoder til fordelene ved yoga i bedste fald.

Både en mental fornøjelse og en fysisk pleje taker, yoga blev således begunstiget af en hel del af os, alder spiller ingen bundet i dette afsnit. Blandt det ellers store katalog af de forskellige holdninger, typer og så er en sådan yoga temaet for vores artikel i dag. Denne ene hedder Parivrtta Baddha Parsvakonasana. Vi vil forkæle fordelene i denne artikel og give dig også en kort udgave af trinnene.

Indhold:

  Sådan gør du Parivrtta Baddha Parsvakonasana og dens fordele:

  Hvordan gør man det?

  De engelske navne til disse yoga er altid så bogstavelige og konkrete, at du får en lille scoop inde i poses og stillingerne simpelthen fra navnet selv. Før vi går videre til fordelene, er der en lille guide til de udførende trin. Det engelske navn er den omvendte sidevinkel, der er præcis, hvad du har til hensigt at gøre i denne artikel.

  Som et forsigtighedsforsigt skal du sørge for, at du ikke har et slip disk problem eller en brudt tilbage, vridning, som kan være fatalt for dig, før du udfører denne yoga. Endnu en gang er det bedst, at du udfører denne yoga tomme mave, og følelsen af ​​lyshovedhed kan eventuelt styres ved at drikke meget vand efter.

  Se mere: Eka Pada Rajakapotasana

  Start med at stå lige på din yogamåtte, fødder tilpasset hver til hver, adskilt af et lille hul imellem dem, da du straighten ud din mare og nakke. Dine arme laver gradvist mod din krop. Nu begynder du med en blød indånding, når du bøjer et af dine lemmer, sig den rigtige fra dit knæ og bukker nedad som du gør.

  Kom helt ned, indtil dine ting bliver parallelle med jorden, dit knæ ligger centralt på din fod. Nu flyttes venstrebenet bagud, mens du bøjer dig ned, holder det lige og støtter benet på tæerne. Nu hvor du er der, skal du begynde at arbejde på din overkrop. Drej dig selv til højre, hvis du har det rette knæ bøjet.

  Vridningen skal være godt nok til, at du kan hvile dine skuldre på knæet, mens du indånder dig dybt nu og låser vejret, og henter din mave lidt, så dine arme fra vendes side nu kan røre under dit lår, en over kroppen en under.

  Se mere: Padahastasana Fordele

  Hvordan hjælper det?

  • Dette er en god balance øvelse hvor du twist din krop på en sådan måde, at dine øjne ikke er opmærksomme på holdningen, men dit sind er. Her taler vi om ligevægt, som i grunden er øjet, der signalerer sindet. Nu kan du finpudse din balance ved at perfektere den koordinering.
  • Den næste fordel kommer i en anden pakke. Dette kaldes styrkelse, som gennem vendingerne og strækningerne kan benyttes, der hovedsageligt overholder bukområdet.
  • Når du vrider dig selv, masserer du ubevidst dine maveorganer med et blodhastighed skabt af trykket.
  • Den samme effekt anvendes også på underkroppen, hvor denne øvelse hjælper dig med at tone og fastholde dem ved at gøre musklerne mere fleksible for at opnå styrke og fasthed.

  Se mere: Lotus udgør i påfuglposer

  Billeder Kilde: Shutter lager

  Pin
  Send
  Share
  Send