Skønhed og mode

9 bedste foldede gennemsigtige regnparaplyer til voksne og børn

Pin
Send
Share
Send


Det meste du bruger din dyrebare tid til at vælge dine dragt, det samme er her, når du vælger udvælgelsesprocessen blandt disse vidunderligt designede transparente paraplyer. Der er masser af samlinger spredt blandt disse paraplyer. Du har et almindeligt, trykt, farverigt regnbue mønster, og også børnenes samling. I henhold til vores behov og specifikationer kan du vælge den der bedst passer til dine behov.

Klare gennemsigtige paraplydesigner:

Her er de 9 bedste modeller af transparente paraplyer i Indien.

1. Pink Transparent Folding Paraplyer:

Få den klassiske samling af gennemsigtige foldede paraplyer, der vil opfordre dig til blomsternes verden. Den har sødrosa blomsttryk over hele det transparente PVC materiale. Baldakens størrelse er 93 cm, når den udfoldes, og paraplyens højde er 24 cm.

2. Dome Bubble Rain Paraply:

Nyd disse regnfulde dage med denne klare plast Dome Bubble Rain Paraply uden besvær. Denne gennemsigtige bobleparaply kan bruges af både mænd og kvinder. Ingen tvivl om, at din lille også ville have det sjovt og sprænge gennem regnen. Den har den funktion, manuel åben med 34 tommer diameter baldakin.

3. Klar regnbue gennemsigtig paraplyer:

For at få dig til at flyve og tørre selv i de blæsende regner, er dette den nøjagtige løsning med klare gennemsigtige paraplyer. Det har regnbue skyggefuld baldakin og EVA håndtag, der også er tilgængelig i to lyse farver. Det har funktionerne i autoåbning, 96 cm bred baldakin med 8 ribber i stål.

4. Blacks Cats Printed Transparent Paraplyer:

Dette er et fremragende udvalg af store gennemsigtige paraplyer, der har baldakens størrelse på 23 tommer med 8K ribben. Rammen er lavet med glasfiber og træaksler. Tekstilet er lavet med POE-materiale og består af det plastikhåndtag, der er robust, hvilket giver dig det nødvendige greb.

5. Clear Canopy Transparent Paraplyer:

Det er med dette sæt af hvid gennemsigtig paraply, at du kan tilføje romantik og skønhed til et bryllup. Det har baldakin har prints af blomst og hjerter. Der er ingen tvivl om, at du skal have, da den er fremstillet med premium-kvalitet POE materiale og kanterne er designet med blonder arbejde.

6. Super stærke gennemsigtige paraplyer:

Nyd de regnfulde dage uden rod over dit tøj, der har sådanne små gennemsigtige paraplyer. Det holder med en tykk fabrikeret og gennemsigtig baldakin med en størrelse på 23 inches. Ribbenene og rammene er lavet med stål for at gøre det virkelig super stærkt og også holdbart.

7. Led Lys Saber Transparente Paraplyer:

Oplev det nye eksklusive udvalg af golf gennemsigtige paraplyer, der består af laser sværd ledet lys i håndtaget. Med den kreative og innovative idé kan man få oplevelsen af ​​at overvinde de regnfulde nætter. Paraplyen er vindtæt, og baldakinen består af meget let materiale.

8. Girl's Minnie Mouse Transparent Paraplyer:

Kids skal nyde denne samling af lunefuld og legende serie af børn gennemsigtige paraplyer. Den har Minnie Mouse Applique smukt trykt på den. Baldakens størrelse er designet til at passe børnene. Håndtaget er også fancy type lavet af plast. Rammerne og ribbenene er af rustfrit stål, der har tendens til at give mere styrke.

9. Black Prints Lady's Transparent Paraplyer:

Få det bedste af de gennemsigtige regnparaplyer med denne ekstraordinære samling af kvinders trykte parasol. Den har den klare plastikkappe, som du kan have panoramiske billeder af et vildt scenarie. Hjortet og træerne trykt på den gør det til den unikke samling, som kan transporteres under regn med super komfort.

Den normale størrelse af baldakinerne i gæs serie samling varierer fra 25 til 35 inches. Paraplyerne kan være usædvanligt mindre end dette. Materialet, der anvendes til rammerne og ribbenene, varierer også i hver model. Håndtaget, der vælges til en baldakin, er omhyggeligt dedikeret til baldakinens mønster for at lave en kamp. Hidtil er der hundredvis af muligheder til rådighed for hver enkelt person for at få det bedste for deres lethed.

Pin
Send
Share
Send