Skønhed og mode

Hvordan man laver brude ansigts makeup?

Pin
Send
Share
Send


Bryllupsdagen er den mest specielle dag for en kvindes liv. Det er en dag, en kvinde planlægger for hele sit liv og ønsker at se det smukkeste af alt. Det er en tendens til at kalde for make-up-kunstnere at få professionel make-up gjort, da det er langvarigt. Der er dog nogle grundlæggende tricks, som du kan følge og opnå en professionel lignende sminke på din særlige dag uden at det er en meget dyr affære.

Hvordan man laver brude ansigts makeup:

1. Ansigts- og øjenprimerbase:

Basen er afgørende for, at ansigtet ser problemfrit og glat ud. Start med at bruge et fugtigt væv til at forsegle porerne og anvende prikker på mørke pletter under øjnene og læberne.

2. Stiftelsens anvendelse:

Brug et fundament, der ikke indeholder SPF; Dette er for at forhindre, at huden ser meget lys ud og blinker ud i fotografier.

Se mere: Bollywood Bridal Makeup

3. Concealer:

Concealer bruges til at gøre huden til at se perfekt ud. Det gemmer de fine linjer og under øjnets mørke. Sørg for, at dette også ikke indeholder nogen SPF.

4. Definer browserne:

Brug en god øjenbryn-definer, blyant, gel eller voks til at mørkere og definer øjenbrynene. Dette forhindrer ansigtet i at se kedeligt ud efter sminke er færdig, især hvis du har skarpe øjenbryn. Sørg for at du ikke overdriver.

5. Eye Makeup:

Hold øje make-up lys. Brug ikke meget dristige og mørke nuancer. Normalt anvendes en basisfarve i stedet for den nøjagtige skygge af brudeklædet. For mørkt kan en makeup gøre dig kedelig og træt inden for de første par timer af bryllupetiden.

Se mere: Lakme Makeup Tips

6. Fremhævning:

Definer kindbenene ved hjælp af en højlys, der passer til hudens skygge. Næse, pande knogler og indre hjørne af øjnene bør også være opmærksom på, men med en meget lille touch.

7.Blush On:

Brug blush-on på kinderne og hårlinjen med en bred pensel. Sørg for, at skyggen er subtil, og du anvender ikke for meget af blusheren.

8. Bronzer:

Bronzer bør påføres langs næse, hage og pande. Det skal være lige det rigtige beløb for at tilføje skinne til det overordnede udseende.

9. Sæt med tørt pulver:

Ved hjælp af en stor børste anbringes tørt pulver for at indstille hele sminke. Sørg for at bruge tørt pulver og prøv ikke at udtværne farverne.

10. Læber:

Læberne bør fremhæves ved først at definere læberne med en passende læderbeklædning, og påfør læbestiftet med en tynd børste for at sprede farven jævnt og derefter færdig med en glans. Sørg for at anvende fundamentet på læberne før du bruger læbestiftet; dette gør farven for længere tid uden at sprede sig ud.

Se mere: Bridal Makeup Pakker

11. Fjern de ekstra funktioner:

Brug en ren make-up pad eller buff til at fjerne ekstra make-up fra ansigtet. Fokus på områder, der giver en kageagtig udseende især under øjet og kindområdet. Tag ikke for meget af; en lille mørk makeup er afgørende, så det giver et naturligt udseende efter et stykke tid.

12. Brug indstillingsspray:

Brug en god indstilling spray for at gøre makeup ophold i lang tid. Ansigtet skal se frisk ud i lang tid, og brude sminke har ikke nødvendigvis tid til touch ups.

Følg disse nemme trin, og du kan få en professionel som sminke på din bryllupsdag uden at bruge for meget. Sørg for at bruge et godt mærke af kosmetik og prøv at bruge nuancer, der passer til hudtonen. Følg også et skønheds regime, der starter mindst 2 måneder før dit bryllup for at få den indre glød til huden og nyd din dag fuldt ud.

Billeder Kilde: Shutterstock, 2, 3, 4.

Se videoen: How to Do Classic Makeup on a Mature Face (Marts 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send