Yoga

Padahastasana (Standing Forward Bend) - Sådan gør og fordele

Pin
Send
Share
Send


Tidlige morgener er en hård pause, især når den er sammensat med tæt planlagte kontorløb og en lang dag planlagt fremad. Inden for de hurtige badeværelser kører og det sidste spejl rører, er det altid tilrådeligt, at du vælger en lille yoga tid, klemmer den et eller andet sted mellem dine strenge tidsplaner.

Yoga for en gang fokuserer ikke kun på din sundhedspleje, men også på din mentale tilfredshed. De siger et sundt hjerne racer et sundt væsen, og det er derfor, at Yoga for mange er et foretrukket medium til kropstræning. I dagens artikel skal vi tale om en sådan yoga kaldet Padahastasana. Mens vi går igennem retningslinjerne og trinene, vil vi også nævne fordelene ved denne yoga holdning.

Indhold:

  Sådan gør du Padahastasana (Stående fremad Bend) og fordele:

  Hvordan gør man det?

  Denne holdning er faktisk en af ​​de nemmeste af yogastillingerne, hvor den endelige position vil få dig omvendt talje op, mens du slapper af og lette dig i din stilling. Det engelske navn på dette er hånd-til-fodpositionen, hvorved navnet pålægges på dets bogstavelige betydning. Ordet 'Padha' henviser til foden, mens 'hasta' går til hånden.

  Men selvom den endelige holdning kan se fristende let at opnå, ved bare, at der stadig er meget stretching involveret i denne kropsholdning, der ville være svært for den normale stive krop. Derfor kom det strenge råd om ikke at forsøge at perfektere din holdning ved første forsøg. Med praksis er det dog lige så nemt som en svampekage.

  Se mere: Eka Pada Rajakapotasana Fordele

  Kom i gang ved at træde på din yogamåtte. Du skal stå lige og stirre på noget på dit øjeniveau for at forhindre, at nakken bøjes. Ryd nu din rygrad ud, så den passer perfekt sammen med nakken. Det samme gælder for dine lemmer, som ville være lige og stive for hele øvelsen.

  Løft nu langsomt dine arme op, gør det parallelt med jorden, da du nu bukker fremad, tal op. Dette er den anden kropsholdning. Din underkrop bør opretholde sin stive holdning, mens overkroppen bøjes lige nu, skal være parallel med jorden. Gå hele vejen ned i næste trin, og hold lemmerne lige lige som du har til hensigt at røre palmerne mod dine tæer.

  For det næste skridt, kig op og frem som du spænder din krop op til den anden kropsholdning. Bliv fremad for et sekund, før du smutter din krop grasiøst ned til den sidste holdning. Hovedet skal være lavt hvilet imellem dine arme, mens du hviler på dine arme og frigør spændingerne fra din overkrop.

  Se mere: Padma Mayurasana

  Hvordan hjælper det os?

  • Padahastasana yoga regulerer blodgennemstrømningen i kroppen ved at øge og formindske det, mens du udfører yoga. Derfor ser du måske lidt ud og rød efter holdning, men der er ikke noget at bekymre sig om.
  • Denne yoga er også kendt for sine beundringsfærdigheder. Når du lægger hovedet ned, løber en vis mængde blodstrøm til dine hjerner, nærer hovedbunden og forynger ansigtsmusklerne. Det er derfor, at dette kan relateres til stærkere og længere hår sammen med skinnende hud.
  • Dette er en enorm træning for rygmarven, som går gennem nogle strækninger og bøjninger og derved lindrer stivheden i sig selv.
  • Rygsmerter i musklerne kan helbredes gennem denne øvelse, hvor du bøjer ned, mens underkroppen er stiv, strækker og åbner muskelstivheden.
  • Det abdominale tryk, der opleves i denne yoga-holdning, er godt for fordøjelsessystemet.

  Se mere: Parivrtta Baddha Parsvakonasana

  Billeder Kilde: Shutter lager

  Pin
  Send
  Share
  Send