Skønhed og mode

9 bedste Avon håndtasker i Indien med billeder

Pin
Send
Share
Send


Kvinders håndtasker definerer din stilkvotient. Hvem ville ikke elske at bære en trendy håndtaske til arbejdspladsen eller til frokost med venner? At bære en taske er ikke længere bare til nytteformål, det taler også om din smag i mode. Kvinder i disse dage har ikke noget imod at bruge mere på deres valg af håndtasker. Med markeder bliver oversvømmet med mange mærker, der handler i tasker, er det blevet endnu vanskeligere at træffe et rigtigt valg. Et godt mærke er en, der bevarer sin kvalitet hele tiden, og Avon er bestemt en blandt dem. Selvom anerkendt som top skønhedsprodukter fremstillingsvirksomhed, tilbyder Avon også et udvalg af håndtasker, der er en perfekt blanding af stil og kvalitet.

Amazing Avon håndtasker i Indien med billeder:

Der er forskellige håndtasker mærker i verdensmarkedet. Denne artikel vil forklare om smukke Avon branded håndtasker. Se på de øverste 9 samlinger af Avon håndtasker med billeder og priser, som er meget let tilgængelige i Indien.

1. Avon Ultimate Cross Body Bag:

En meget stilfuld taske fra Avon lavet i læder som Nylon og accentueret med guldtone hardware. Hovedmærket i denne taske er krops øverste håndtag og rem. Denne Avon Ultimate Crossbody taske er perfekt til en dag ud med sine to indvendige lommer og en lynlomme på indersiden. Gør denne stilfulde taske din ved kun at betale INR 1340.

2. Empowerment Tote:

Dette er en limited edition handbag fra Avon, der formidler meddelelsen om kvinders empowerment. Der er en besked indskrevet på håndtasken, der taler imod vold i hjemmet. Lavet til en god sag, denne taske er prissat til kun INR 469.

3. Crazy For Canvas Tote:

Denne Canvas Tote i faste piger er et must have for unge piger. Det er en blandt underskriftsopsamlingen af ​​Avon håndtasker i Indien. Lavet af 100% bomuld, der er en lynlås i lommen, to glidelommer på indersiden og en ydre lomme. Helt funktionel denne taske taske fås i blå eller pink farver på kun INR 1340.

Se mere: Avon ure til mænd

4. Tropisk Applique Tote:

En perfekt taske til din strandferie, en svømmetur i poolen eller endda mens du skal gøre flere ærinder. Lavet af 100% bomuld med polyesterforing og læder som håndtag, disse tasker er blandt de bedste af Avon håndtasker Indien. Hvad mere er denne nemme greb-og-taske vil endda få dig til at se stilfuldt uden nogen indsats. Tropiske Applique Tote taske er tilgængelig på INR 1675.

5. Weave A Message Hobo:

Faktisk en fantastisk og elegant håndtaske fra den alsidige samling af Avon håndtasker. Denne taske er lavet i faux læder sammen med trendy faux suede kvaster, som er fastgjort til glidelåsen. Diamanten bølge mønster lavet på denne hobo fra Avon gør det klassisk endnu cool. Prissat hos INR 2680 er denne tote håndtaske kun tilgængelig i brun farve.

6. Everyday Canvas Messenger håndtaske:

En meget bærbar taske fra Avon, der er rimeligt prissat til INR 1675. Tror ikke, du har brug for en anden grund til at købe det! Denne sportslige og lyse håndtaske kan nemt bruges til alle lejligheder og i alle årstider. Dette er en af ​​de bedste og perfekte Avon håndtasker til kvinder med godt design.

Se mere: Avon Kosmetik

7. Markér Carry All Hand Bag:

Denne overdimensionerede taske er ideel til en arbejdende kvinde eller en der har brug for at bære masser af hverdagens essentielle. Lavet af polyurethan (100% faux læder) denne taske 3 interiør og 3 ydre lommer. Masser af plads til at lægge noget en kvinde kan ønske sig. Der er også lynlåsende lukning på toppen af ​​sikkerhedsårsager.

8. Tag mig til troperne Strand håndtaske:

Denne lyse lime og hvide stripede overstørrelse håndtaske fra Avon kan ikke gå glip af listen over top 9 Avon håndtasker Indien. En perfekt tage med til en stranddag, denne overstore taske har masser af plads til at gemme alle dine essentials. Gør dette din ved blot at bruge INR 2010.

9. Varm op til det Muffpose:

En perfekt pung håndtaske til din udflugt i løbet af de kolde vintre. Denne faux læder taske med metal kæden rem vil øjeblikkeligt tilføje op til din stil kvotient. Grib det med bare INR 2546.

Se mere: Avon parfume til kvinder

Disse var nogle af de bedste valg fra Avon håndtaskerne i Indien. Se denne liste, når du planlægger at købe smarte og prisbillige håndtasker. Udover at lave trendy håndtasker til kvinder tilbyder Avon også et godt valg af Avon skoleposer til børn. Tjek det ud!

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Pin
Send
Share
Send