Skønhed og mode

10 stilfulde silke skjorter i trend for mænd og kvinder

Pin
Send
Share
Send


Festedrag og aftensdragt er synonymt med stil og glans. Brug af silke som et materiale er ideel til alle beklædningsgenstande til fest og lejlighed. Silke giver et rigeligt og kongeligt udseende, og det er perfekt til at gøre dit festklæde ud. Den bløde følelse af silke er også god til vintrene. Det er bedst egnet til vintermånederne, da der er varme i silke, der holder dig hyggeligt.

Silke Shirts til mænd og kvinder:

Silk shirts er lavet til mænd og kvinder og kan parres med bukser til at udgive et formelt udseende. Her deler vi nogle bedste silke klud skjorter til mænd og kvinder i Indien.

1. Single Color Silk Shirt:

Rige nuancer som magenta, lilla, blå osv. Er perfekte til silke, da de giver et meget kongeligt udseende. Denne designer silketrøje til mænd er det perfekte tøj til et bryllup eller en særlig lejlighed. De kommer i enkeltfarver og giver et prangende udseende til personen.

2. mænds kontorbeklædning silke skjorter:

Køb 100% kvinders silke shirts til kontorpleje, der giver dig et professionelt udseende, mens du synes at være feminin. Dette er perfekt med nederdele eller bukser og kan også omdanne fra dagstidens slid til en natfest. Vælg farver, der har et rigt udseende, og du vil føle dig elegant.

3. Paisley Silk Shirt:

Paisley som designprint er meget almindeligt. Par det med silke materiale og du får en dejlig outfit. Denne mænds silketrøje er løs og passer til en afslappet udflugt.

4. Mænds Kortærmet Silke Shirt:

Det indiske slidstærkt look er perfekt i denne silketrøje til mænd. Par dette med den indiske 'mundu' og den er perfekt til bryllup eller andre ceremonier. De rige farver tilføjer den traditionelle stemning.

5. Vintage Silk Skjorter til mænd:

Mænds vintage silke skjorter er meget modige og højt. De har dristige prints og mønstre, der er traditionelle og fra et bestemt område i landet. Disse kan være kinesiske, indiske, hawaiianske eller afrikanske udskrifter.

Se mere: Skræddersyede Shirts

6. Peter Pan Collar Silk Shirt:

Denne søde lille peter pan krave silketrøje til kvinder er virkelig et smukt stykke. Fluefisken på den gør den meget ungdommelig og charmerende. Dette er en lang silketrøje, der vil blive parret med bukser.

7. Blomster Silke Skjorter til Office:

Være feminin i denne fantastiske blomstersilke skjorte til en kvinde, der også er perfekt til kontorbrug. Langærmet skjorte i silke er slank passende og gør dig så meget professionel. Blomstretryk er sart og smukt.

Se mere: Herre broderede skjorter

8. Mandarin Collar Silk Shirt:

Prøv disse mandarin collared silke shirts til mænd for at opnå det lette cool udseende. Den rige følelse af stoffet er sikker på at lokke dig. Udskrifterne på jacquardvævet skjorte er fra Thailand.

9. Moderigtigt fuld længde Kvinders skjorte i silke:

En af de mest fashionable ting nu er kjole skjorte. Dette er en lang skjorte, der føles som en kjole og kan bæres som er eller parret med et bælte. De silke kjole skjorter til kvinder er cool stil udsagn.

Se mere: Party Wear Shirt Design

10. Half Sleeve Raw Silk Shirts til mænd:

Indiske rå silke skjorter er meget efterspurgte, da de er køligere og kan bæres selv om sommeren. Bryllupsårene om sommeren kalder silke skjorter, der ikke føler sig ubehagelige. Det rå silke materiale er derfor et ideelt valg til sommerferien.

Silke skjorter til mænd og kvinder er den perfekte lejlighed slid, det være sig et bryllup, en ceremoni eller en nat ud fest. Fra ædru farver til rige mørkere nuancer er silkematerialet en perfekt platform til at opnå det kongelige udseende. Fede udskrifter samt delikate dem gør tøjene skiller sig ud.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Pin
Send
Share
Send