Skønhed og mode

Rosiner Under Graviditet

Pin
Send
Share
Send


Graviditet er en magt, der forvandler kvinder til at realisere det mirakuløse potentiale i hendes krop. Men det er en meget delikat fase med hensyn til deres kroppe, da de ikke blot er ansvarlige for deres eget helbred, men også barnets helbred, der vokser og modtager næring fra moderens livmoder. Personlige præferencer bortset fra en mor er nødt til at overholde en enorm liste over doser og don'ts, der vil hjælpe hende til at spille den perfekte vært til det voksende foster i deres krop.

En gravid kvinde har brug for fuld ernæring på den mest planlagte måde. Så binge spise er ikke rigtig forbundet med graviditet bortset fra de sædvanlige cravings. Tørrede frugter som kirsebær og abrikoser og rosiner er de perfekte fødevarer til at forbruge i alle tre trimestere.

Se mere: Kan gravide kvinder spise guava

Indhold:

  Sundhedsmæssige fordele ved rosiner under graviditeten:

  Lad os diskutere fordelene ved rosiner under graviditeten ud fra mor og barns synspunkt.

  Tandpleje:

  Mange gravide kvinder lider også af blødende tandkød og forkert ånde. Selv om disse kan virke som ikke-relaterede problemer, er det faktisk en meget dybtliggende fordøjelsesproblemer eller mangel på D-vitamin, som ikke kun kan forårsage komplikationer i en graviditet, men også påvirke børns struktur. Rosiner giver oleanolsyre, der forhindrer hulrum, tandbortfald, gingivitis osv. Det hjælper også med at holde munden sund og forhindrer kvalme hos forventede mødre.

  Forstoppelse:

  Raisin fibre absorberer vand og skaber en afførende tendens, der hjælper med at lette og regulere tarmbevægelser. Det er meget vigtigt for en gravid mor, da fordøjelsessystemet arbejder overarbejde for både moderen og barnet. Forstoppelse er meget almindelig i hver graviditet.

  Se mere: Spiser vandmelon under graviditeten

  Forhindrer anæmi:

  Gravide mødre udvikler ofte anemiske tendenser, da de giver næringsstoffer til det voksende foster. Rosiner indeholder næringsstoffer som vitamin B-kompleks og jern sammen med andre mineraler, der vides at øge hæmoglobinniveauet i vores krop. Dette hjælper med at holde anæmi væk og forhindrer også svaghed og andre tilknyttede problemer i denne fase.

  Forhindrer kræft:

  En forventet moders krop går gennem mange ændringer. Dette sender ofte frie radikaler i vores krop i vanvid. Tilsæt en ubegrænset mængde kræftfremkaldende stoffer, og du har den perfekte kombination til kræftfremkaldende vækst. Rosiner er de perfekte midler til at overvåge og rationalisere kroppen og give anti oxidanter til at kontrollere de frenziedfrie radikaler.

  Kontrol Acid Reflux:

  De fibrøse rosiner hjælper med at rydde op i vores mave-tarmkanal ved at skylle ud de kropslige toksiner og affald. Med hyperaktiv fordøjelse for to personer og begrænset plads på grund af den voksende baby er syre reflux og fordøjelsesbesvær meget almindeligt. Magnesium og kalium i disse frugter hjælper med at lette processen og styrer den.

  Se mere: Bitter Gourd Juice Under Graviditet

  Høj energi:

  Den fysiske styrke, der kræves for moderens krop, øges under graviditeten, og der er et behov for hurtigt at absorbere gode næringsstoffer til barnet også. Den energi, der kræves til dette, kan hentes fra rosiner. De er den perfekte snack, der kan øge dit sukkerindhold i minutter. Men svangerskabsdiabetes er almindelig under graviditeten, så moderering og vejledning er et must.

  Forbedret øjensyn:

  Mens det gør moderen en verden af ​​god, er det ydmyge raisin også ansvarligt for at udvikle et godt syn i en baby. Det vides at rosiner forbedrer kroppens immunitet. Men der er gode vitaminer i rosiner, der sikrer, at barnet ikke udvikler komplikationer ved fødsel og arbejde. Det sikrer også, at barnet ikke er født med misdannelse i deres øjne.

  Korrekt benstruktur:

  Rosiner indeholder en god mængde calcium, der hjælper med at sikre, at barnet er født med gode knogler og stærke derpå. Med korrekt absorption af D-vitamin via calcium kan de maksimale fordele ved godt helbred gives til barnet.

  Billedkilde: Shutter lager

  Se videoen: Høslet som naturpleje (Juni 2021).

  Загрузка...

  Pin
  Send
  Share
  Send