Skønhed og mode

Sådan slippe af med Acne Overnight

Pin
Send
Share
Send


Har du planer om at deltage i enhver funktion og pludselig ser acne på dig, så hvad vil du gøre? Dette kan være meget almindeligt blandt hver enkelt person, og de bliver bekymrede over fjernelsen af ​​acne natten over. Hvis du også er en af ​​dem, så er denne artikel til dig.

Overalt i verden oplever hver enkelt person akne en gang i deres liv. Acne er mest irriterende såvel som omsluttende hud problemer groft; en og alle har behandlet det på nogle få punkter. Det er uheldigvis også for dig at dukker op på hvilket tidspunkt vi kræver det mindste som dagen før prom, et bryllup eller en iscenesættelse f.eks. Det blokerer dine porer og efter infektion bliver det betændt.

Årsager til acne:

Bumser er små papuler, der forårsages, når talgkirtlerne bliver forurenet med mikrober og resulterer i overdreven oliesekretion. Pimples eller acne forekommer ofte på ansigt, skuldre og ryg. Nogle af hovedårsagerne til acneudbrud er:

 • Døde hudceller.
 • 'Sebum' en olie dannet i dine porer ved navn Sebaceous Glands
 • Smuds

Top måder at slippe af med acne eller bumser over natten:

Utvivlsomt forekomsten af ​​bumser på dit ansigt kan føre til tab af selvtillid. Der var kun en tid, når acne kun kunne behandles gennem læger eller ved hjælp af kemiske behandlinger. Disse former for behandlinger irriterer dog huden. Acne og bumser, der udbryder med jævne mellemrum, kan let behandles ved hjælp af naturlige hjemmehjælpemidler. Mens du vågner om morgenen, hvis du bemærker en bumsformation på dit ansigt, og du ønsker at vide, hvordan man helbreder acne natten over fra ansigtet naturligt, så tag et kig på disse effektive naturlige lægemidler til behandling af acne for at reducere.

Der er mange naturlige metoder til at slippe af med acne natten over og15 bedste naturlige ingredienser at anvende på bumser for at fjerne dem er som følger;

1. Honning for acne:

Honning spiller en vigtig rolle i fjernelsen af ​​acne, fordi det ødelægger bakterier. Påfør lidt honning på det berørte område. Ellers kan du også lave en pasta ved at blande honning ind i andre produkter.

2. Kartoffel Cures Pimples Overnatning:

Kartoffel indeholder en stor del af C-vitamin. Det skaber acne udtørret meget hurtigt og hjælper med at fjerne acne. Få et stykke kartoffel, knus det og smør på acne. Venstre dette i kun nogle minutter eller om natten og derefter rense din hud stille med vand.

3. Aloe Vera Gel kan slippe af med akne:

Ved du ikke hvordan man kan kurere acne natten over? At vide

 • Tag et Aloe Vera blad og tag det ud, fordi det er meget gavnligt for at fjerne acne.
 • Påfør en aloe gel med gnidning forsigtigt på din hud i omkring 5 minutter.
 • Skyl det med ferskvand.

4. Citronsaft kan helbrede acne:

Denne handling virker for en række store grunde; citronsaft er en normal astringent, så det vil arbejde for at låse dine porer. Citron involverer stor surhed, der udfører utallige bakterier blokere dine porer, samt det har naturlig lynstyring kommando vil reducere rødheden af ​​dine zits. Læg citronsaft direkte på din pimple og hold det som til din normale ansigtsvask.

Se mere: Sådan undgår du acne Naturligt

5. Tandpasta reducerer acne:

Brug af tandpasta er en mere vellykket acne elimineringsbehandling. Sæt en lille smule tandpasta over pimpleet og afgå det natten over. Næste solopgang, du vil observere forskellen selv. Anvend kun hvid tandpasta, i stedet for gelbaseret.

6. æblecider eddike slippe af med acne:

Apple cider eddike involverer egenskaberne ligner en citron. Det hjælper med at slakte bakterierne såvel som tørrer huden ud af overskud og ekstra olie. Det hjælper og styrer hudens pH. Dette er en af ​​de bedste måder at slippe af med acne. Smør det til det overdrevne sted og tag det til tørre.

7. Hvidløg Clear Acnes:

Hvidløg består af antibakterielle egenskaber, som hjælper til at bekæmpe acne. Du skal vide, hvordan du fjerner acne natten over ved at bruge hvidløg.

 • Tag hvidløgsjuice plus bland det med vand ellers knus 2-3 fed hvidløg.
 • Lad det briste i vand eller Aloe Vera gel omkring 10 minutter.
 • Smør det på det overdrevne område.
 • Skyl derefter med vand.

Se mere: Sådan pop en pimple

8. Æg hvide kur Acne:

Få et æg, divider æggeblommen og få den hvide af æg og læg på acne før du går i seng og venter i morgen. I solopgang, frisk ansigtet med vand plus du kan observere, så din acne viser sig at være tør.

9. Tea Tree Oil kan slippe af med acne ar:

Tea tree olie bruges for det meste af hudlæger i årevis for at reducere hudirritation såvel som acne. Dette er en af ​​de bedste løsninger for, hvordan man kan slippe af med acne natten over? Erhverv nogle rene tea tree olie og gem din acne med det. Udfør dette efter rengøring dit ansigt to gange hver dag for de bedste resultater.

10. Bagesoda:

Der er forskellige behandlingsmetoder til behandling af acne natten over. En af dem er bagning sod metode. Brug af bagepulver er den stærke måde at bortskaffe acne natten over. Dette understøtter at fjerne acne hurtig plus pludselig straks om natten.

 • Tag 1 tsk eller 2 bagepulver og tilsæt en dråbe vand for at lave en pasta.
 • Anvend dette på acne.
 • Næste dag vil du se bums mindre ansigt.

Se mere: Tips til at fjerne acne

11. Ice Cubes:

Brug af isterninger tjener som et glimrende middel til at slippe af med akne og acne natten over. Isbiter reducerer betændelse og forårsager sammentrækninger i olieorganerne og derved reducerer produktionen af ​​overdreven olie. Denne handling sætter en check på væksten af ​​bumser og forhindrer den i at sprede sig på andre områder. Placer få isterninger på et tyndt bomuldsstof. Hold det over det berørte område i få sekunder. Gentag dette flere gange om et minut. Du kan bruge dette middel hele dagen igennem, indtil du set bumlen langsomt falme væk.

12. Agurk Behandling For Acnes:

Agurk er en rig kilde til kalium og andre vigtige vitaminer som A, C og E. Det efterlader en afkølende virkning på huden. Agurksaft finder anvendelse i flere hjemmetoder til behandling af forskellige slags hudproblemer. Skræl en agurk og skær den i små stykker. Lad det stå i en skål fyldt med vand i næsten en time. Gurkums godhed siver i vandet. Slut straks væsken og brug den til at skylle dit ansigt fra tid til anden. Du kan endda lave et ansigtspakke med agurk. Påfør dette over acne og lad det gå i 15 minutter. Vask med varmt vand. Agurk ansigtspakke hjælper med at fjerne bakterier og snavs, som ellers kunne tilstoppe porerne.

13. Papaya reducerer bumserne:

Papaya er et af de fremragende hjemmetoder til acne natten over. Det er en fantastisk kilde til papain, et vigtigt protein. Papaya hjælper ikke kun med at behandle acne, det reducerer også irritation i huden og gør huden jævn og delikat. Lav en pasta ved mashing papaya. Anvend denne pasta over acne. Lad det blive i 15-20 minutter og vask derefter af. Alternativt kan du lave et ansigtspakke ved at blande papaya stykker med nektar. Anvend det jævnt på dit ansigt, mens du gnider ømt. Lad det tørre og derefter vaske af med koldt vand. Du kan bruge denne papaya pakke to gange om dagen for bedre resultater.

14. Yoghurt klar acne ar:

Forbruger yoghurt har ikke kun kølepåvirkning på din hud; du kan endda bruge for at slippe af med acne. Hvis du spekulerer på, hvordan du kan slippe af med acne ar over natten? For det skal du blot tjekke dit køleskab for noget yoghurt.

 • Det har fremragende hud beroligende egenskaber, der er blevet brugt siden gamle tider.
 • Tag lidt yoghurt, og du kan få 3-4 dråber frisk citronsaft til det for bedre resultater.
 • Anvend dette på acne udbrud og lad det stå i 15 minutter.
 • Vask af med koldt vand.
 • Dette middel kan gøres to gange om dagen, og du vil se mærkerne gået, bare på en dags tid.

15. Olivenolie kan fjerne acne:

Olivenolie er fyldt med jern, essentielle vitaminer og antioxidanter. Det har beroligende egenskaber, der er gavnlige for at slippe af med breakouts. Ved du, hvordan du fjerner bums over natten? For det

 • Påfør olivenolie på arene lige før du går i seng.
 • Massage området forsigtigt med olivenolie, indtil du føler, at olie har trængt dybt ind i huden.
 • Tag nu et rent håndklæde og blød det i varmt vand.
 • Placer dette håndklæde på dit ansigt for at få effekten af ​​damp.
 • Tør overskydende olie af med håndklædet, og pas på at ikke gnide din hud.
 • Vask dit ansigt med vand efter få minutter.

Problemerne med acne og bumser vil komme til ophør med disse effektive midler til acne natten over. Disse midler er helt naturlige og efterlader ingen hårde bivirkninger på din hud. Udover at følge disse løsninger er det lige så vigtigt at følge en regelmæssig hudpleje rutine. Vask dit ansigt med mild ansigt vask to gange om dagen. Drik masser af væsker og øve regelmæssigt motion. Disse aktiviteter vil holde din krop hydreret og fjerne porerne. Bliv smuk og glad!

Pin
Send
Share
Send