Skønhed og mode

9 Seneste Cowl Neck Sweaters til kvinder i 2018

Pin
Send
Share
Send


Cowl Neck trøjer har hængende hals stil, uanset om de er smalle eller brede. Det viser en kunstnerisk skabelse af kravearbejde arrangeret på en funky måde for at få det mere fantastisk udseende. Cowl nakke sweater har en attraktiv kvalitet til at levere den maksimale mulige funktion for at se smukke og sindssyge.

Bedste Cowl Neck Sweaters med billeder:

Prøv denne top 9 cowl hals sweater,

1. Wrap Over Black Cowl Neck Sweater:

Det er en sort sweater med wrap over stil. Det har en lang ærmet med høj nakke, der bliver bundet sammen med en knaplinie på halsen. To store brune knapper er fastgjort i et panel, der fremhæver en fantastisk faktor. Brug denne type sweater i hvid farvebukser eller leggings.

2. Crossover Cowl Neck Sweater:

Denne cowl sweater har skygget design med grøn farve. Trøjen har asymmetrisk længde, der krydser hver side over hinanden. Matchende hat er fastgjort med trøje, der bliver presset med sorte strenger. Denne ene er berømt blandt college går piger, unge lide at prøve denne type mode i sweater samlinger.

3. Fringe White Cowl Neck Sweater:

Denne hvide sweater har en af ​​skuldermønsteret. Det går på en skrå side med foldet stof fra halsen og bunden er fastgjort med gevindskærende hængende kant. Denne funky nakke sweater har lange ærmer. Få denne form for fashionable og kærlig trøje til at imponere din kære.

4. Kabel Knit Cowl Neck Sweater:

Denne dame cowl nakke sweater er designet med kabel strik arbejde vævet med tråde. Det er lidt kort i størrelse med brede krave ordentligt arrangeret for at levere et halshals mønster. Sweateren er pænt udformet med trådarbejde.

5. Lace Cowl Neck Sweater:

Det er en cremehalsetrøje fremstillet af blonde materiale. Top og ærmer er designet med små smukke designs. På bunden er der en blonde kant fastgjort og under den er der blomsterarbejde, der overdriver trøjen. Denne sweater er nem at bære og trøste for daglig rutine slid med andre tøj.

6. Lang Cowl Neck Sweater:

Dette er kjole i lang størrelse og ligner en tunic top. Trøjen er helt almindelig og enkel. Der er halve ærmer med et bredt bælte i taljen. Sweateren er kropstæt og parret med mørke leggings.

7. Åben Tilbage Ærmeløs Cowl Neck Sweater:

Det er ærmeløs sweater med sexet stil. Hele ryggen er åben med bredt nakke mønster med krydset overpanel design. I stedet for at sikre fra koldt, giver denne sweater dig meget eksplosivt og fedt billede. Prøv dette for at imponere din elskede, han vil helt sikkert give dig den bedste kommentar til denne type outfit.

8. Funky Cowl Neck Sweater:

Denne cashmere cowl hals sweater er funky i stil med to farver nuancer. På begge sider er der en hvid bred kurve linje, der starter fra ærmer. Under ærmerne er der lige linje arbejde. Foran er der to trin sweater design.

9. Khaki Cowl Oversized Neck Sweater:

Det er en overdimensioneret sweater med lang længde parret sammen med store støvler. Trøjen har puffede og brede ærmer. På bunden af ​​sweater begge sider er der kvadratisk skåret sort stykke fastgjort gengivelse kontrasterende natur.

Mere end at få beskyttelse mod kulde, er cowl nakke trøjer mere populære på grund af det stilfulde udseende. De er meget søde og skaber sandsynlighed blandt alle. Man kan ikke modstå sig fra at have det.

Se videoen: Poncho or coat of woman to crochet MAJOVEL very easy and fast #crochet #ganchillo # easy (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send