Face Pack

7 bedste hjemmelavede Banana Face Packs til alle hudtyper

Pin
Send
Share
Send


Banan bruges i hudbehandlinger til dem, der lider af tør eller overfølsom hud. Denne artikel indeholder nogle ansigtspakker til at prøve hjemme.

Hjemmelavede Banana Face Packs:

Her er de 7 bedste hjemmelavede bananfrontpakker til alle hudtyper.

1. Banana Face Pack Med Avocado:

For at gøre denne facepack skal du bruge ½ en moden banan og ½ en avocado. Mash bananen i pulp og gør det samme for avocado. Bland begge godt sammen i en blød og fin pasta. Påfør denne pasta på dit fugtige ansigt og hals. Lad denne pasta klistres i en halv time før den vaskes af med varmt vand. Denne ansigtspakke hjælper med at holde huden sund og kan bruges regelmæssigt.

2. Simple Banana Face Mask For Sensitive Skin:

Denne ansigtsmaske er beregnet til dem med delikat hud. For at gøre denne ansigtspakke skal du bruge ½ en moden banan. Mash bananen i pulp. Påfør denne pasta på dit fugtige ansigt og hals. Lad denne pasta klistres i en halv time før den vaskes af med varmt vand. Denne ansigtspakke hjælper med at holde huden sund og kan bruges regelmæssigt. Det er en perfekt banan ansigtsmaske til alle hudtyper.

3. Banan Face Pack med honning:

Denne ansigtspakke hjælper med at rehydrere og genoplive huden. Det hjælper med at fastholde huden og reducere rynker. For at lave denne ansigtspakke skal du bruge ½ en moden banan og 1 spsk honning. Bland banan i pulver og opvarm honningen. Bland begge godt sammen i en blød og fin pasta. Påfør denne pasta på dit fugtige ansigt og hals. Lad denne pasta klistres i en halv time før den vaskes af med varmt vand. Denne ansigtspakke hjælper med at holde huden sund og kan bruges regelmæssigt.

Se mere: Orange Peel For Face

4. Banana Face Pack med gurkemeje til acne-tilbøjelig hud:

Denne ansigtspakke kan hjælpe dig med at håndtere acne og hyppige hududbrud. For at gøre denne ansigtspakke skal du bruge ½ en moden banan, 1 spsk honning og 1 spsk citronsaft. Bland banan i pulver og opvarm honningen. Bland begge godt sammen i en blød og fin pasta og tilsæt citronsaft. Påfør denne pasta på dit fugtige ansigt og hals. Lad denne pasta klistres i en halv time før den vaskes af med varmt vand. Denne ansigtspakke hjælper med at holde huden sund og kan bruges regelmæssigt. Det er den gode banan ansigt pakke til acne.

5. Banana Face Pack med havregryn til tør hud:

Denne ansigtsmaske er beregnet til dem med tør hud. For at gøre denne ansigtspakke skal du bruge ½ en moden banan, 1 spsk sukker, ½ et krus havregryn (kogt) og 1 æggeblomme. Mash bananen i pulp og bland med havregryn. Tilsæt sukkeret til ægget og lav en blanding. Bland begge godt sammen i en blød og fin pasta. Påfør denne pasta på dit fugtige ansigt og hals. Lad denne pasta klistres i en halv time før den vaskes af med køligt vand. Denne ansigtspakke hjælper med at holde huden sund og kan bruges regelmæssigt. Det er den bedste bananfrontpakke til tør hud.

6. Banana Face Pack med curd for fedtet hud:

Denne ansigtsmaske er beregnet til dem med olieagtig hud. For at gøre denne ansigtspakke skal du bruge ½ en moden banan, 1 spsk honning og 1 spsk ostemasse. Bland banan i pulver og opvarm honningen. Tilsæt ostemassen til fremstilling af en blanding. Bland dem godt sammen i en blød og fin pasta. Påfør denne pasta på dit fugtige ansigt og hals. Lad denne pasta klistres i en halv time før den vaskes af med køligt vand. Denne ansigtspakke hjælper med at holde huden sund og kan bruges regelmæssigt. Dette er den bedste bananfrontpakke til fedtet hud.

7. Banana Face Pack med æg til rynker:

Denne ansigtsmaske er beregnet til at stoppe hudens aldring. For at gøre denne ansigtspakke skal du bruge ½ en moden banan, 1 spsk honning og 1 æggeblomme. Mash bananen i pulp og bland med æggeblomme. Bland med honningen i en blød og fin pasta. Påfør denne pasta på dit fugtige ansigt og hals. Lad denne pasta klistres i en halv time før den vaskes af med varmt vand. Denne ansigtspakke hjælper med at holde huden sund og kan bruges regelmæssigt. Dette er en af ​​de bedste hjemmelavede bananfrontpakker.

Se mere: Jordbær Face Mask & Kiwi Face Pack

Billeder Kilde: Shutter lager

Se videoen: Hjemmelavet Jordbær-Banan smoothie (Juli 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send