Skønhed og mode

9 Moderne Beskåret Trøjer For Kvinder I 2018

Pin
Send
Share
Send


En beskåret sweater er en variation af den klassiske sweater. De er korte og er normalt over taljen. De har lange ærmer, og det er også godt for vintrene. Du kan vælge mellem de vidunderlige stilarter, der er angivet her for at få din perfekte beskåret sweater.

Best Cropped Sweaters med billeder:

Lad os finde her med ovennævnte top 9 beskårne sweater til kvinder.

1. Trykt Beskåret Sweater:

En sweater med et trykt udseende er meget afslappet og unikt. Sweateren er perfekt til jeans og nederdele. Denne trykte sweater har en bred kant i hvid til trøjeenden og ærmet ender. Dette omfangsrige sweatermønster er sexet og slående og passer til universitetsstuderende.

2. Almindelig Beskåret Sweater:

En afskårne sweater er en anden sexet outfit, som du kan bære til vintrene. Denne glatte sweater er kort og har lange ærmer. Den afskårne trøje har ikke en struktureret kant, så det ser ud som om toppen bare var skåret op. Dette giver trøjen et afskårne udseende.

3. rund halset sort beskåret sweater:

En rund hals sweater er et vidunderligt tøj, der kan bæres til afslappede udflugter. Den sorte sweater ser fantastisk ud og mode. Løse ærmer giver et hobo udseende, og dette parret med jeans eller endda spor bukser er den store mode udsagn. Prøv denne slående sweater til et fashion-forward look.

4. V Neck Grå Beskåret Sweater:

Grå er en vidunderlig og alsidig farve, der fungerer godt for mænd og kvinder. Denne grå sweater er en dyb V-hals sweater med tynde grænser. Den strikkede afgrøde er tynd og så den er god til endda milde vintre. Stilen er formel og kan derfor parres med jeans og en lang halskæde.

5. Multi Stitch Hvid Beskåret Sweater:

At have flere strikkesting i trøjen er et godt designelement. Denne hvide sweater har gitteret og andre strikkesting implementeret i den. Dette giver trøjen et slående udseende. Flerstingstrømpebukser er meget populære, og de giver dig et vidunderligt udvalg af mønstre.

6. Ribbed Beskåret Sweater:

Et ribbet look er ofte eftertragtet i en sweater. Denne ribbet beskåret striktrøje er perfekt i farve og stil. Den figursætte sweater er gråfarvet med lyserøde striber. Perfekt til afslappet til semi-fritidstøj, er denne sweater lige hvad der skal være en del af din garderobe.

7. Fuzzy Cropped Sweater:

Se sød og lækker i den fuzzy trøje, der bruger fuzzy uld. Disse er en uld, der har fuzz og ligner løs bomuld. Dette er en rigtig god sweater til unge piger og de farver, de er tilgængelige i, er perfekte til dem. Par dem med jeans eller korte nederdele for at se dashing.

8. Kabel Strik Rød Beskåret Sweater:

Vælg denne fantastiske røde sweater til din næste tur. Denne slående sweater har den stubbede kabelstrikkesting i midten og ærmerne. Sammen med kabelstrikket søm har den også en ribbet søm. Disse to masker sammen gør dette trøje øje. Den røde farve er dyb og mørk og gør en vidunderlig tilføjelse til din uldsamling.

9. Turtle Neck Cropped Sweater:

En turtle-nakke sweater er altid et godt valg. Denne søde beskåret sweater har tusindfrydtrykket i midten. Den er lavet af fuzzy uld og det giver trøjen et godt udseende. Den sort / hvide kombination er også et godt valg. Par dette med hvid nederdel eller jeans for at se sexet og elegant.

Beskårne trøjer er en god modeerklæring. Trøjerne kommer i forskellige stilarter som almindelig, trykt, V-hals, turtle-hals, rund hals osv. Du kan vælge mellem de stilarter, der er sexede eller søde.

Pin
Send
Share
Send