Skønhed og mode

9 fantastiske grønne trøjer til kvinder i Indien

Pin
Send
Share
Send


Grønne trøjer er en perfekt måde at tilføje farve til dit vintertøj. Farvegrønt er alsidigt og indeholder lys og mørkegrøn, olivengrøn, mintgrøn, smaragdgrøn, limegrøn osv. Disse nuancer er perfekte og giver dig et stort valg til at vælge dit tøj.

Bedste grønne trøjer med billeder:

Prøv disse top 9 grønne trøjer,

1. Trækhals Grøn Sweater:

Her er en vidunderlig trøje, der har en trakt nakke og bred kant rundt om ærmerne. Denne tragtformede hals giver dig varme som ingen anden. Sweateren er perfekt til både formelle og uformelle slid. Du kan vælge den grønne sweater til at parre med jeans eller bukser.

2. Beskåret Grøn Sweater:

Vælg disse beskårne grønne sweater kvinder, der giver dig et trendy look. Sweateren er perfekt til fritidstøj, da det beskårne look også har små frillede kanter. Den grønne farve er beroligende og god til vinterdage. Du kan vælge at bære denne sweater med noget slidstærkt. En rund hals med denne sweater er også nem at bære.

3. Oversized Sweater:

Prøv denne mørkegrønne sweater i det overdimensionerede mønster. De løst monterede ærmer er flotte. Du kan bære denne sweater med blå jeans eller endda hvidbundet slid. Farvekombinationen er også god med gul. Vælg at bære dette til afslappede udflugter, da den overdimensionerede sweater er et fritidstøj.

4. Kabel Strik Trøje:

Her er en fantastisk olivengrøn sweater, der følger med kabelstrikkesting. Denne drop skulder sweater er vidunderlig med sideslidserne. Prøv også denne trendy sweater som festtøj. Den olivengrønne farve er noget, der går godt sammen med alle kombinationer. Du kan også få disse i andre strikkesting.

5. V hals sweater:

Denne fashionable smaragdgrønne sweater er en power statement. Du kan bære dette til formelle lejligheder og se påklædt. Denne sweater parret med et stramt nederdel vil være godt til formelle møder. V-halsen giver dig et stildesign og ribbenhalsen er perfekt til vintre.

6. Cardigan Sweater:

En front åben lime grøn sweater er også meget efterspurgt. Du kan vælge at bære denne grønne cardigan sweater med ethvert nederste slid. Den enkle cardigan er perfekt som et formelt slid outfit. Den almindelige strik af denne sweater er en god mulighed, da den ikke overstyrer dit beklædningsgenstand.

7. Off the Shoulder Sweater:

En luksuriøs skovgrøn sweater er perfekt til at få dig til at se glamourøs ud. Dette fra skulderstrøjen har brede ribbet kanter. De ser stilfulde og stilfulde ud og fungerer godt med jeans og fritidstøj. De slanke passende ærmer er endnu en ekstra attraktion i denne sweater.

8. Stretch bomuld sweater:

Se fantastisk i denne mintegrøn sweater, der har bælte ærmer. Ærmernes ærmer gør det skarpt ud. Du kan vælge denne sweater med dit outfit til en perfekt dag ud. Farven er meget beroligende, og det er derfor godt til dagtimerne. Strækbomuldet er vidunderligt over enhver form og størrelse.

9. Trøje Vest:

En kashmir lysegrøn sweater til mænd er en god tilføjelse til deres garderobe. Denne mænds trøje slid er en perfekt vest, der ser godt ud på langærmet skjorte. Farven vil se godt ud over de fleste mænd. Sweatervesten har en V-hals, der er perfekt. Det er nemt at bære denne sweater og fjerne den, så det er også godt til milde vintre.

Grønne trøjer kommer i forskellige farver og designs. V-halsen, trøjevesten eller lige fra skulderstrøerne i grøn farve er et godt valg. Du kan vælge mellem oliven grøn til mint grøn farve.

Pin
Send
Share
Send