Skønhed og mode

9 Moderne Oversized Sweaters til mænd og kvinder

Pin
Send
Share
Send


En overdimensioneret sweater er en, der er løst monteret og har løse ærmer. Det trætte udseende af trøjerne er fantastisk til fritidstøj og det ser perfekt ud i tætte jeans. De kommer i forskellige strikkemønstre som dem der er angivet nedenfor.

Bedste Oversized Sweaters Med Billeder:

Lad os finde her med ovennævnte top 9 overstørrelser til mænd og kvinder.

1. Ribbed Oversized Sweaters:

Her er en cool sweater, der har ribbet søm. Den ribbede søm er en vidunderlig strikkesting, der giver dig et stribet look. Det vertikalt striberede udseende er fantastisk til at gøre tøjets følelse aflænget. Denne sweater er en slående afslappet sweater, der kan bæres over jeans eller nederdele.

2. Turtle Neck Oversized Sweaters:

En turtleneck overdimensioneret strikke sweater er en anden cool mulighed for vintrene. Denne sweater har den rullede krave, der giver dig ekstra varme i nakkeområdet. At være overdimensioneret, er sweateren perfekt til monterede jeans eller bukser. Lange ærmer i denne overdimensionerede turtleneck sweater giver dig også en hyggelig og varm følelse.

3. Oversized Sweater Dress:

Prøv denne sexede sweater kjole, der føles feminin og fantastisk. Den nøgne nuance af trøjen er også et godt pluspunkt. Den runde hals på sweater kjole er behagelig og nem at trække over. Ærmene er ret lange og kan rulles også.

4. Deep V Oversized Sweater:

Tjek denne fantastiske V-hals dame oversized sweater. Trøjen har en dyb V-hals, der er slående. Den lange trøje kan også bruges som en kjole. Dette giver dig alsidigheden til at blande og matche denne sweater med ethvert nederste slid. Det simple strikke mønster gør denne sweater til en cool tilføjelse til din samling.

5. Kabel Strik Oversized Sweater:

Denne overdimensionerede kabelstrikkede sweater er et must til alle kvinder. Kabelstrikket er en klassisk søm, der bruges til strikning. Dette skaber et reb som et mønster, der er snoet. Brug af kabelstrikket i midten af ​​trøjen er almindelig praksis. Ærmerne har ribbet effekt. Dette er en perfekt overdimensioneret sweater.

6. Lattice Oversized Sweater:

Prøv en tyk overdimensioneret sweater, der bruger gittersting til en vidunderlig afslappet effekt. Denne elfenben farve søde overdimensionerede sweater er en god sweater til både mænd og kvinder. Gittermønsteret giver et meshlignende look, og den enkle krave og ærmer tilføjer til den enkle stil. Vælg dette til en afslappet udflugt.

7. Fra Shoulder Oversized Sweater:

Hvis du foretrækker den stilfulde version af en sweater, skal du gå ind for den store størrelse af skulderstrøjen. Denne vidunderlige beklædning er overdimensioneret og den brede hals er perfekt til at blive slidt af skulderen. Oliven farve sweater er et perfekt supplement til din denim. Den brede hals og de løst monterede ærmer er et køligt og elegant designelement.

8. Lantern Sleeve Oversized Sweater:

Denne cool trøje er en designer overdimensioneret hvid sweater med lanternærmer. Pulloveren har et lanterne design på bodice samt muffens ender. Dette design omfatter linjer af samlet sweater sammen med flared dele. Dette er et unikt design, der ser godt ud til en afslappet udflugt.

9. Side Slit Oversized Sweater:

At vælge denne overdimensionerede sorte sweater giver dig et godt mode boost. Trøjen har løse ærmer, der er kantet med en grå kant. På samme måde er halsen også foret med en tynd grå kant. Den ribbed sweater har en sideslids i hver ende. Dette er perfekt til at bære over monterede toppe og jeans.

Den overdimensionerede sweater er en kølig klædeskabsaddition, der bringer casual dressing til det ultimative. Trøjerne er fremstillet med sting som kabelstrikket, ribbet strik osv. Du kan have trøjer med V-hals eller turtleneck.

Pin
Send
Share
Send