Hårpleje

Sådan får du tykt hår naturligt med hjemmehjælpemidler

Pin
Send
Share
Send


Hårfald er et af de store fælles problemer hos kvinder og mænd i dag. For det meste er denne type hårproblemer, du kan se i aktuelle lande som Indien. Hår indtager en afgørende rolle i vores sunde liv og skønhed verden. Hår skønhed udtrykker, hvor meget du er smuk, så du skal beskytte dit hår mod forskellige problemer, der er forårsaget af hårskader.

Er du udsat for hårproblemer som kløe, hårfald og skæl, behøver du ikke bruge skadelige og hårde kemiske produkter ikke genere det, fordi der er naturlige måder at få tykt og skinnende sundt hår på. Lider du af hårtab og vil vide, hvordan man får tykt hår? Nå, denne artikel vil tilbyde dig den bedste løsning, der er 100% naturlig. Udgifter til dyre produkter og hårbehandlinger er fuldstændig affald, da de kun giver midlertidig lettelse. At prøve hjemmehjælpemidler til tykt hår er den sikreste måde at opnå ønskelige resultater på.

De følgende afsnit vil opsummere nogle af de grundlæggende ting, du skal gøre for at få tykkere hår og også hjælpe dig med at forstå, hvor du måske går galt. Så rolig, tag en dyb indånding og læs med fuld opmærksomhed.

Hvordan man laver hårtykkelse:

Her gives vi nedenstående tips og de bedste naturlige hjemmehjælpemidler for at få tykt hår og sunde, hurtigt med lange tråde.

1. Den indiske stikkelsbær behandling:

Dette er en af ​​de bedste hjemmehjælpemidler til tykt hår og som hjælper med at fremme hårvækst langt og sundt også.

 • Først skal du tage en sked tørrede gåsbær (amla).
 • Kog det i noget kokosvand og massage det derefter på dit hår og hovedbunden.
 • Du bør gøre denne rutine, før du går i seng om natten.
 • Når du står op næste morgen, vask dit hår med lidt shampoo.
 • Brug vandet grundigt til at rense dit hår.
 • Gør det to gange om ugen for at få gode resultater.

2. Fenugreek Frø:

En anden måde at få tyk og fuld hår på er ved at bruge fenegreekfrø. Denne metode er også meget naturlig, som også ikke har nogen bivirkninger.

 • Du skal blot tage to til tre spiseskefugle frøhornsfrø og lade det bløde i vandet over natten.
 • Næste morgen lave en pasta af det og anvende på dit hår.
 • Efter at have lettet det i en halv time, vask det af med lunkent vand.
 • Denne behandling vil hjælpe dig med at nyde stærkere, tykkere og strålende hår kun inden for få måneder.

Se mere: Glat hår derhjemme

3. Avocado:

Avocado er en vidunderfrugt, som naturligt fugter hår og tilføjer volumen og tykkelse. Det er en fremragende kilde til E-vitamin, der hjælper med at gøre din håraksel stærkere. Ved du, hvordan man får tykt hår ved at bruge avocado frugt. Beløbet er processen.

 • Tag en moden avocado og mash det. Til dette tilsættes en spiseskefuld olivenolie og en mashed banan. Bland godt og anbring denne avocado pak på dit hår.
 • Lad det stå i næsten 30 minutter, så de gavnlige næringsstoffer bliver absorberede. Vask senere med en god shampoo. Denne avocado maske til tykkere hår kan bruges en gang om ugen.

4. Aloe Vera til tykt hår:

Ønsker du at vide, hvordan man dyrker tykt hår ved hjælp af naturlige midler? Nå, tjek din have for nogle aloe vera plante. Aloe vera er fyldt med godhed for hår. Det fugtiger håret, genopretter pH-balance og gør dine tresses tykkere.

 • Tag 2-3 aloe vera blade og ekstraher frisk gel. Gnid det hele over dit hår og hovedbunden. Lad det stå i 20-30 minutter og vask derefter med lunkent vand. Dette middel til tykt hår kan gøres to gange om ugen.
 • Drikker frisk aloe vera juice dagligt, første ting om morgenen, fremmer også hårvækst og generelt godt helbred.

5. Kartofler:

Kartofler gør de mest usædvanlige hjemmehjælpemidler til tykt hår. At være en god kilde til essentielle vitaminer fremmer et godt helbred i dit hår.

 • Tag en kartoffel, skræl og skær i halvdele for at ekstrahere juice.
 • Påfør kartoffelsaften over din hovedbund og lad den blive i 15 minutter.
 • Vask senere ved hjælp af en god shampoo.

6. Henna Leaves:

En anden måde at tykke dit hår naturligt på er at anvende henna. Det fremmer kun hårvækst, men giver også en rig og naturlig farve til dit hår.

 • Tag en flok friske henna blade og grind det med vand for at gøre en glat pasta. Lad det stå i to timer og anvend derefter hele håret. Hold dit hår dækket i 1-2 timer og vask derefter grundigt med en god shampoo.
 • Du kan også blande grøn te i hennapulver i stedet for vand til bedre konditionering. Mens du anvender henna pasta, skal du altid bruge handsker og hårbørste til at forhindre plettering.

7. Hørfrø:

Flaxseeds er kraftværket af protein og omega 3 fedtsyrer, der hjælper med naturligt at fremme tykkere hårvækst. Fremgangsmåde til at gøre håret tyk ved hjælp af flaxseed id, der er angivet nedenfor.

 • Om natten suge omkring ¼ kop linfrø. Følgende morgen tilsættes to kopper vand og kog flaxseeds på høj flamme under omrøring lejlighedsvis. Når blandingen lidt fortykkes for at ligne en skumagtig gelé, skal du slukke for varmen. Brug en muslinduk til at spænde væsken.
 • Lad det køle af og tilsæt 2-3 dråber æterisk olie til den. Din linfrø-gel er klar til brug. Brug det som en gel over hele dit hår. Dette er et af de gavnlige hjemmet for tykt hår.

8. Løgjuice:

Løg er fyldt med svovl, der fremmer hårvækst og øger kollagenproduktionen.

 • Tag to løg og hug det i stykker. Bland i en kværn og spænd saften.
 • Påfør denne friske løgjuice på din hovedbund og lad den stå i 15 minutter. Vask med en god shampoo.

9. Følg Right Diet For Thick Hair:

For at få tykkere hår, skal du følge en sund kost. Fødevarer, der er rige på vitamin B, C-vitamin og A-vitamin, fremmer hårvækst og forhindrer skaldethed og overskud af hårtab. Sørg for at konsultere en læge eller hudlæge før du udarbejder dit diætplan. Dette går aldrig galt. Alt det bedste!

10. prøv æg behandling

At få tilstrækkelig mængde protein i dit hår vil føre til forebyggelse af skade og fremme af volumen og tykkelse. Æg behandlingsmetode er et af de bedste hjem afhjælpe for tykt hår. Ved du, hvordan du tykker håret ved at bruge æg, følg nedenstående punkter.

 • Alt du skal gøre er at tage et eller to æg og slå det ordentligt.
 • Nu påfør det på dit hår og lad det blive i ti til femten minutter.
 • Afvask det med shampoo og sørg for, at vandet er lunkent.
 • Du kan gøre denne behandling to til tre gange om ugen for at få gode resultater.

11. Gør nogle dybe forhold til tykkere hår:

Dit hår kan være groft og skørt på grund af den daglige udsættelse for forurening. Dette kan reducere fugtindholdet i dit hår og tørre det i en sådan grad, at dit hår sandsynligvis vil begynde at se ut attraktivt. Derfor er det bedste at shampoo to til tre gange om ugen. Men shampooing er ikke altid nok; du skal også bruge en god balsam. Lav en dyb konditioneringsmaske og læg en varm og våd håndklæde rundt om dit hoved. Lad det blive i ca. 20 minutter, og så kan du vaske det forsigtigt af. Det er den bedste løsning at få tykt hår, som hjælper med at dyrke dit hår tykkere.

12. Olier til kontrol Langt tykt hår:

Hvis du har kørt væk fra olie, er det tid du gør det til din nære ledsager.

 • Massere dit hår med en god kvalitet jojoba, kokos eller mandelolie kan helt sikkert hjælpe dig med at slippe af med håret.
 • Efter massering sættes et varmt og vådt håndklæde på hovedet i ca. 15 minutter.
 • Dette vil betingelse dit hår og gøre det tangle gratis. Hvilket bidrager til at fremme god kvalitet på hårvækst og tykkere hår.

13. Drik vand og vær mild:

En god måde at få tykkere og længere hår på får du at drikke masser af vand. Dette vil genopbygge dit hår og skylle ud alle toksiner fra din krop, hvilket i sidste ende vil medføre hårvækst. Så slappe af og drik 12 til 13 glas vand hver dag.

14. Kæmper:

Et andet værdifuldt tip er at være forsigtig med dit hår. Ved dette mener vi, at du skal begynde at bruge bred-tand kamme oftere. Tænk ikke engang på at komme det, når du lige er kommet ud af brusebadet. Lad det tørre og så kan du fortsætte med det.

Se mere: Hjem Remedies For Silkehår

15. Trim dit hår og undgå forurening:

Et andet vigtigt skridt til hårstyring er at trimme. Du skal gå en gang om måneden til stuen for at trimme dit hår. Dette vil tilskynde hårvækst og forhindre udseendet af splitte ender, der i sidste ende fører til hårfald. Du skal også undgå forurening. Ved dette mener vi, at du skal bære et tørklæde på hovedet, når du er ude på et meget forurenet og travlt sted. I det øjeblik du er hjemme, vask dit hår med koldt vand for at beskytte det mod skader på klor.

Se mere: Sådan får du skinnende hår

Nogle andre tips til at få tykt hår:

Skift dine produkter:

For at få bedre hår, skal du ændre de produkter, du har brugt, fordi de selvfølgelig ikke hjælper dig på nogen måde. Start med at købe shampoo og balsam, der giver dig mere volumen. Disse produkter har alle de ingredienser, der vil fremme hår fylde og give næring. Det vil også øge fugtindholdet.

Bud farvel til spray og geler:

Ved du, at alle de fancy og glamourøse hår stylingprodukter, du ser på stuen, fører til stor skade på håret, hvis det ikke bruges korrekt? Hvis du ikke har det, så forstår du, hvordan og hvornår du skal bruge sådanne produkter. Ingen tvivl om, at de får dit hår til at se godt ud, men de er bestemt noget, du ikke bør bruge hver dag. Engang imellem er det stadig acceptabelt. Men daglig brug vil have negative konsekvenser. Derfor er det første skridt, du skal tage for at få tykkere hår, at slippe af med din favorit blæser, hårspray og geler. De har forårsaget tilstrækkelig skade og ikke optager plads i dit toiletbord.

Disse er de bedste hjemmehjælpemidler og tips til at få tykt hår. Følg nogen af ​​disse metoder religiøst, og over tid vil du se synlig forskel i tykkelse og tekstur af dit hår. Den bedste måde at få tykkere hår på er brug af naturlige lægemidler. Tykkere hår kan forbedre din personlighed og får dig til at føle dig godt. Hjem retsmidler til tykt hår er sikre og brænder ikke et stort hul i lommen.

Pin
Send
Share
Send