Tattoo Designs

Top 8 Harley Davidson Tattoo Designs

Pin
Send
Share
Send


En klassisk tatoveringstrend opstod fra bikerbendene valsede ned på gaderne i Amerika, i deres alle læderbeklædning, skæg og cykelhandsker, støvler og kæder, alle de klassiske klichéer. En del af de tatoveringsideer, som vi ser i dag, er blevet opmuntret af dem, de klassiske ankre, fuglene, de hakkede ledninger og for det meste deres livs kærlighed, deres køretøjer. Biker gangs er altid sportslige konge cykel, Harley Davidson og at skildre deres uendelige kærlighed til dette køretøj mange vælger at tatovere det samme på deres hud. Nu behøver du ikke være en del af bikerbend for at proklamere din kærlighed til en Harley, men folk der vælger denne tatoveringside antages normalt at eje en til deres navn. uanset deres ejerskab, hvis tatoveringerne vises ned, føles rigtige for dig, må du aldrig bryde dig om at bruge din tid til at tænke på, om du skal tage dem eller ej. En klassisk Harley Davidson tatovering kan aldrig rigtig gå galt.

Harley Davidson Tattoo Designs:

Her er de 8 bedste Harley Davidson tatoverings designs til mænd og kvinder som følger.

1. Cyklen selv:

Normalt når vi taler om Harley Davidson tatoveringer, ville vi normalt forvente en skrive op eller deres signatur stil. Men her ser vi den mægtige cykel, der udgør på underarmen, og udgør et godt design for en Harley Davidson fanatiker. Sketched og skyggelagt til perfektion, ser denne tatovering stærkt fantastisk i underarmen. Det er en af ​​de bedste Harley Davidson tatoveringsdesign til mænd.

2. Del efter del:

En af de bedste ting ved at eje en Harley ville betyde at revving op motoren og gå pelting ned ad vejen med et højt roar dvælende bagved og alt dette skyldes dets eksistens til den magtfulde motor. Det er sandsynligvis derfor, i denne tatovering valgte han kilden til den, Harley-motoren blekket med tagget af Harley Davidson på den. Dette er en af ​​de populære Harley Davidson tatoveringer til mænd.

3. Logo Reveal:

Hvis du ønsker at skildre din kærlighed til Harley Davidson, men ikke ønsker at gå ekstravagant, kan du altid vælge logoet, der sædvanligvis pudses sammen med hvert Harley-billede. Den mægtige ørn, der skyder op i himlen, udgør tatoveringen her med Harley-taglinjen ætset med fed skrift.

4. Plot udfoldes Harley Davidson Tatoveringer:

En mindeværdig hukommelse eller bare den daglige ridningsplads, bikeren her har ætset en detaljeret historie om en mand, der kører i hans Harley som en anden på hesten konkurrerer med ham. Baggrundet ligner et blødt bjerg eller en klippefyldt region eller simpelthen ørkenen, en perfekt følgesvend til turen langs.

Se mere: Infinity Tattoo On Wrist

5. revet igennem og igennem:

På dette billede følger tatoveringen en af ​​de seneste tendenser, hvor Harley Davidson-logoet kigger ud fra den rippede hud, som nu holder fast i de sidste fibre, før de også splejser resten. Dette ville normalt vise, at troen og hengivenheden over for køretøjet muligvis viser, hvordan Harley er integreret dybt i hans blod.

6. Deadly Skull Harley Davidson Tatoveringer:

Underarmene i din buede arm vil være det perfekte sted for dette geni af en tatoveringsfarve. Det begynder med en klassisk kraniet, der er støttet af raserende flammer, der skildrer fare og risiko, da Harley-logoet med ordene ætset på det fremstår på bagsiden, robust og kraftfuld, hvilket skaber en farefyldt effekt.

Se mere: Penge Tatoveringer Billeder

7. Bare det Bare Minimum:

Selvom du følger Harley Tagline, "Live to Ride", når det kommer til at tatovere din kærlighed permanent på din krop, går du snarere på en lille skala blød tatovering end en ekstravagant. Dette er også en passende tatovering for piger, der elsker bilen. Den lille sorte silhuet af køretøjet er støttet af de ætsede ord nedenunder. Dette er en af ​​Harley Davidson tatoveringsdesign til kvinder.

8. Den Mægtige Sammenligning Harley Davidson Tatoveringer:

Sammenlignet med fuglens konge, den majestætiske ørn, her er en klassisk rip gennem hudtatoveringsdesignet, der viser en stærk kløen af ​​den nærende ørn, der afslører Harley Davidson-logoet bagved. Det er en af ​​de populære Harley Davidson tatoveringer til piger.

Se mere: Old School Tattoo Betydninger

Se videoen: Harley DavidsonSkulls (Marts 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send