Skønhed og mode

Sådan overvinder forstoppelse

Pin
Send
Share
Send


Blandt de meget almindelige sundhedsskader, som du måske har gennemgået, er en af ​​de mest ubehagelige dem forstoppelse. Det bringer sammen kramper og smerter sammen med hårde afføring, der er meget vanskeligt at passere. Men i stedet for at bruge medicin, der vil forværre problemet efter et stykke tid, når kroppen bliver immun for dem, er det bedst at overholde nogle tips og forslag, som kan hjælpe dig med at overvinde forstoppelse på en meget effektiv måde. Sørg for at afhente de naturlige måder til at overvinde krisen for et sikkert og nemt resultat.

Denne vejledning nedenfor har nogle af de øverste hak måder, hvorpå dette mål kan opnås uden meget besvær og indsats. Kontroller og overholde dem for at sikre en jævn og sund livsstil.

Se mere: Hvordan man undgår forstoppelse under graviditeten

Har masser af vand:

En af de bedste måder at overvinde problemerne med forstoppelse er at have rigeligt med vand. Dette regulerede kroppens funktioner og letter trykket på tarmene. Det tilføjer også væsker til de hårde afføring og gør det nemmere at passere. Sammen med dette forøger det fordøjelsessystemet, der sikrer forebyggelse for forstoppelsesproblemer. Har omkring 10-12 glas almindeligt vand for at nå målene perfekt.

Hold dig væk fra raffinerede fødevarer:

Raffineringsprocessen på en enkel måde fjerner fiberindholdet i enhver fødevare. Ved at have raffinerede fødevarer vil du kun forværre situationen for forstoppelse. Hvis du vil overvinde problemet, er det bedste at holde sig væk fra raffinerede fødevarer så meget som muligt. Hvid ris, hvidt brød, pasta og hvidt sukker, hvidt mel er alle eksempler på raffinerede fødevarer. Madolie og margarine er også nogle af de raffinerede og forarbejdede fødevarer, der bør undgås.

Har Fiber Rich Foods:

De fødevarer, der har gode mængder fiber i dem, er en af ​​de bedste ting at gøre, når det kommer til problemerne med forstoppelse. Det tilføjer bulk til afføringen og gør det nemmere at passere igennem. Der er ikke noget bedre end at have fiberrige fødevarer i denne krise. Inkluder frugt og grøntsager, fuldkorn, nødder og andre fiberrige elementer i den daglige menu og få synligt ønskede resultater for det samme.

Se mere: Forstoppelse hos børn behandling

Bliv fri for stress:

En af hovedårsagerne til den hyppige forekomst af forstoppelse er stress. Dette betyder kun, at du skal arbejde for at stresse dig selv med afslapningsteknikker for at sikre, at du kan overvinde det grundlæggende problem med manglende evne til at passere afføringen.

Undgå visse lægemidler:

Smertepiller og antibiotika er nogle af de medicinske kategorier, der fører til forstoppelsesproblemer, men kun midlertidigt. For at overvinde forstoppelseskrisen er det bedst at undgå disse lægemidler så meget som muligt. Dette vil helt sikkert hjælpe dig med at få de rigtige resultater for din krop og for fordøjelsessystemet og udskillelsessystemet.

Har en aktiv livsstil:

Mangel på fysisk aktivitet er en anden af ​​grundene til forstoppelse og mange andre sundhedsproblemer. For dem, der ønsker at finde den rette løsning på krisen, er der intet bedre end at udøve i mindst 30 minutter hver dag. Dette kan være i form af gå eller nogen sport, som du kan lide.

Se mere: Tips til at undgå forstoppelse

Har sunde fedtstoffer:

Sunde fedtstoffer er meget vigtige for kroppen, især for musklernes funktion. For at sikre, at afføringen passerer på en ubesværet måde, er det vigtigt for musklerne at være sunde og aktive. Medtag fødevarer, der giver dig sunde fedtstoffer i form af avocado, oliven, olivenolie, kokosnødder, laks og makrel, frø, nødder og økologiske æg.

Billedkilde: Shutterstock

Pin
Send
Share
Send