Skønhed og mode

Kan du spise Capers mens gravid?

Pin
Send
Share
Send


Capers, også kendt som Flinders Rose, er umodne blomsterknopper fra Capparis Spinosa-planten. Disse knopper vokser på korte stikkende blomstrende buske og findes over bjergbelagte bjerge eller langs veje plus motorveje.

Capers er en uadskillelig ingrediens i flere middelhavs delikatesser og findes almindeligvis i løvfældende regioner i Sydafrika og Indien. De holder også godt i de tørre og tørre klimaer i de sandede ørkenregioner. Capers spænder fra størrelsen af ​​en lille ærte til den af ​​en oliven og kan spises på mange forskellige måder.

Du kan tage det som en snack eller tilføje det som en ingrediens i omeletter, fiskekøkkener og tomatsauce. På grund af deres smagfulde og sure smag, er kapers i vid udstrækning brugt som toppings i salater og som krydderier eller garnering i et sortiment af retter.

Capers har høj indhold af vitaminer-A og K, Riboflavin, Niacin, Flavonoider, Foto-næringsstoffer, Jern, Kalk og Kobber. De vides at være effektive til at kontrollere og forebygge flere sygdomme, såsom diabetes, arthritis, lammelse, amnesi, leverdefekter og maveinfektioner. Kapre er imidlertid kendt for at have blodfortyndende egenskaber, som kan vise sig dødelige under operationer og operationer.

Indhold:

  ♦ Kan du spise kapers mens du er gravid?

  Graviditetsfasen resulterer i krævninger for sure og tangy tit bits; og kapers tjener nemt dette formål. Det er imidlertid en tilbagevendende bekymring blandt mange, der forventer mødre om sikkerheden ved at indtage kapsler, når de er gravide. For at få en detaljeret ide om de mange aspekter af kapers, lad os se ned på nedenstående punkter.

  Se mere: Caesarsalat under graviditeten

  ♦ Caper Fordele under graviditet:

  1. Caper er rig på vitamin A, Rutin, Quercetin og Anti Oxidant Agenter. Disse forbindelser hæmmer dannelsen af ​​frie radikaler i kroppen og derved forebygger forekomsten af ​​flere typer kræft både hos moderen og barnet.

  2. Vitamin B12 i caper sammen med dens forskellige næringsstoffer og mineraler hjælper med at give en gravid kvinde liv og energi.

  3. Enorme mængder fibre i kapers hjælp til styring af flatulens, forstoppelse og uregelmæssige afføring i forventede mødre

  4. Graviditet er en periode med flere hudlidelser. Caper kan hjælpe en hel del med at holde huden fugtig, for at forhindre flere hudinfektioner, ligesom inflammation, ømhed, bumser og irritationer.

  Se mere: spise chokolade under graviditeten

  5. Kapsler indeholder store mængder mineraler, som f.eks. Calcium, jern, kobber og natrium. Indtagelse af kapre i graviditeten hjælper med at styrke knoglerne både i moderen og fosteret. Kobber i caper hjælper med frigivelsen af ​​de enzymer, der er ansvarlige for sunde kropsfunktioner.

  6. De store mængder jern, der er til stede i Caper, hjælper med at opretholde hæmoglobintællingen. Dette forhindrer mødre fra de negative virkninger af anæmi.

  7. Caper er også en kilde til Niacin, som er yderst effektiv til at kontrollere blodkolesterolniveauet

  8. Caper knopper minimerer dannelsen af ​​plaques i blodkar. Som følge heraf fører de til en glat blodgennemstrømning og reducerer også chancerne for hjerte-kar-sygdomme.

  9. Bortset fra ovenstående hjælper kapers også til behandling af strangury, forgiftningsvaner og arthritiske smerter.

  Se mere: basilikumfrø under graviditet

  For stort forbrug af caper øger chancerne for flere risici under graviditeten, som for meget af blødninger, prækramper og abort og hududslæt. Blodfortyndingsmidlet i caper er ansvarlig for akutte komplikationer under kirurgisk eller kejserlig aflevering. Caper er også rig på natriumindhold. Så til tider kan dette resultere i forhøjet blodtryk eller endda øge chancerne for osteoporose hos gravide kvinder. Derfor må du aldrig glemme at søge råd fra din sundhedskonsulent, før du lægger denne ingrediens til din diæt med graviditet.

  Billedkilde: Shutterstock

  Se videoen: Pitch Perfect 2 (Juni 2021).

  Загрузка...

  Pin
  Send
  Share
  Send