Skønhed og mode

Hvordan man forbedrer bryststørrelse og form

Pin
Send
Share
Send


Når det drejer sig om tiltrækning hos kvinder, spilles en af ​​de vigtigste roller af størrelsen og formen af ​​sine bryster. Uanset om vi er enige eller ej, er bryster hos kvinder den første ting, der fanger mænds opmærksomhed. Det er meget vigtigt for en kvinde at have en god størrelse og form for bryster for at tiltrække mændene mod hende. Men hver kvinde er født i en anden størrelse, og blandt dem er nogle født med en meget lille bryststørrelse, der ikke ser tiltalende overhovedet ud.

Enkle tips til hvordan man forbedrer bryst størrelse og form:

Hvis du er en kvinde, der ønsker at have den perfekte brystform og størrelse, så er der nogle anstrengelser, du skal bruge. Denne vejledning nedenfor vil guide dig i den rigtige retning om, hvordan du forbedrer brystets størrelse og form i en effektiv måde. Tjek forslagene sammen med bryst form og størrelse og følg dem:
1. Har en bryst sund kost:

Sammen med at forbedre brystets form har det også en god kost at forbedre brystets helbred. Der er nogle kategorier af fødevarer, der er meget vigtige for at nå dette mål. Frugter og grøntsager, der er gule i farve, har beta caroten, der hjælper i brysts sundhed og form. Bortset fra det er hørfrø, tranebær, valnødder og omega 3 fedtsyre-rige fødevarer stærkt anbefalet, når det kommer til bryst form og størrelse. Dette er meget vigtigt og nyttigt tip til at forbedre bryst størrelse og form.

2. Gevinstforøgelse:

I de fleste tilfælde er kvinder, der er undervægtige, dem, der har mindre bryster. Hvis du ønsker at forbedre formen efter dine ønsker, så er en af ​​de bedste ting at gøre, at øge vægten. Ved at afbalancere kropsvægten kan du have større og mere attraktive bryster.

3. Arbejde på pectorale muskler:

Pectoral muskler er dem lige under brysterne. Ved at arbejde på øvelser, som bygger og styrker brystmusklene, kan du faktisk opnå den rigtige brystform på en effektiv måde. Det vil også gøre dem faste og perky som ekstra fordele. Brystpresser og push ups er de vigtigste til at overholde.

4. Tag urtetilskud:

Der er urtetilskud, der er sikre for kroppen og hjælper med at øge hormonsekretionen i kroppen af ​​en kvinde, hvilket fører til brystvækst. Dosis kan foreslås af en professionel herbalist, men de urter, der virker bedst, er fenegreek, fennikel og vilde yam. Disse bør tages regelmæssigt for at begynde at få synlige resultater om et par uger.

Se mere: Naturlig brystforstørrelse

5. Giv dem en massage:

Brystmassage er meget vigtigt ikke kun for at forbedre brystet, men også for at opretholde god brysthelse. At give en massage hjælper med at forbedre blodcirkulationen og fører dermed til et godt helbred af brysterne såvel som forøgelse af størrelse og form. Dette bør gøres med hver af brysterne i 10-15 minutter hver dag ved brug af god kvalitet olie som olivenolie eller kokosolie. Det er bundet til at give dig de ønskede resultater. Brystmassage er en af ​​de effektive løsninger til forbedring af bryststørrelse og form.

6. Brug den rigtige BH:

For dem der ønsker at forbedre brystet form øjeblikkeligt kan bære den rigtige størrelse bh eller en polstret bh for at få den størrelse, de ønsker. Faktisk kan to bras blive brugt sammen for at gøre brysterne til at se perfekt ud. Dette er en af ​​de måder, der giver øjeblikkelige resultater på brysterne. Push up bras er en anden ting at overveje, når det kommer til at forbedre brystets størrelse og form.

7. Arbejde på holdningen:

En anden af ​​de øjeblikkelige måder at få god brystform på er at arbejde på holdningen. Når du går med skuldrene tilbage og hovedet højt, hjælper dette virkelig med at forbedre måderne folk opfatter dine bryster.

8. Brystmasker:

Det er overflødigt at sige, at når spørgsmålet om hvordan man forbedrer bryststørrelsen opstår, er det ligesom de ansigtsmasker, du bruger, brystmasker også tilgængelige på markedet og hjælper med at stramme huden omkring dit bryst. Disse kan bruges to gange om ugen til resultater, som du ønsker. De bedste to brystmaske ideer er:

Se mere: Hvad er ændringerne i brystet under graviditeten

9. E-vitaminolie og ægbrystmaske:

Først lav en pasta, der har en sammensætning af yoghurt, æg og E-vitamin, 1 spiseskefuld af hver. Anvend nu pastaen jævnt på brystet og gnid det tørt. Hold pastaen i omkring en halv time. Skyl det derefter med koldt vand.

10. Agurk og ægbrystmaske:

For denne maske, der fortæller dig hvordan du forbedrer bryststørrelsen, skal du grille en agurk og til det, du skal tilføje smør og æggeblomme. Denne blanding skal opbevares natten over, fortrinsvis i køleskab, og derefter påføres det næste morgen på dine muskler. Forlad igen i en halv time og vask af med koldt vand.

11. Essentielle olier:

Hvordan man forbedrer bryst form ved hjælp af æterisk olie? Vi tager dig derhen. Nå, olier som spearmint, gulerod, fennikel frø og cypress indeholder hudstramning og foryngende egenskaber, som hjælper med at arbejde med elasticiteten af ​​din hud, der er begyndt at sag. Hvad du skal gøre for det samme, masserer dine bryster med og fra med disse olier igennem dagen, og det vil vise din hud om dine bryster godt nok. Husk også at bruge olierne i små mængder, da de har tendens til at brænde huden.

12. Undgå slankekure:

Bland og match din mad og motion, hvis du vil have svaret på hvordan du forbedrer bryststørrelse og -form. Aldrig diæt ud af det blå, siden bortset fra en abrupt vægtreduktion, løsner den også din hud omkring dit brystområde. Dramatisk vægttab vil helt sikkert føre til skrøbelige bryster, hvis de har været i en kort periode.

13. Opt For Ice Compress:

Ice hjælper din hud perfekt til at komme tilbage til en fastere form. Hvad du skal gøre for det samme er at tage et par kuber og knuse dem. Placer i en klud og massage dine bryster i cirkulær bevægelse. Også massage for kun en lille stund, da for lang tid en eksponering for is kan være skadelig for blodkar og væv.

14. falsk perfektion:

I tilfælde af at en stødende hals er dine ting i en dag eller deromkring, og du vil gøre det meste ud af det, så forbedrer du brystets størrelse med makeup. Brug din favorit bh først, helst en push up one. Derefter gnides omkring en støvet matte skygge af bronzer omkring din spaltning. Med fremkomsten af ​​konturpakker bør din opgave med at skabe en illusion af et fyldig bryst ikke være for svært.

15. Stop med at ryge:

Du behøver ikke en påmindelse om, hvordan rygning tilføjer til et sjovt bryst over tid bortset fra de sædvanlige sygdomme. Så hold op med at ryge med det samme, hvis du finder dine bryster tabe deres form, og du vil finde ønskede resultater på ingen tid med de andre reverseringsmidler, der er angivet her.

16. Anvend solcreme:

Du er blevet advaret om hudkræft, men du kunne ikke passe mindre. Men for at forbedre brystet form naturligt og undgå for tidlig ældning, skal du altid sørge for at anvende en UVA og UVB beskyttet solcreme. Den bedste løsning for dig er PA ++ og SPF 30, som individuelt fungerer som skjold til de to ultraviolette stråler.

Så nu hvor du er opmærksom på alt, hvad du skal gøre for at holde dine bryster fuldere og i form i lang tid, ved du hvad du skal handle til næste gang du sender din købliste.

Pin
Send
Share
Send