Skønhed og mode

9 seneste ærmerøse trøjer til kvinder og mænd i 2018

Pin
Send
Share
Send


Ærmeløse sweater fungerer perfekt til milde vintre, når du ikke behøver at dække dig selv. Trøjerne giver dig varme og holder brystet fra det frie vejr. Derfor iført slejløs sweater i starten af ​​vintrene, og når det bare er blødt, er det altid en god idé.

Bedste ærmerøse sweater med billeder:

Få disse top 9 ærmerøse trøjer,

1. Open Knit Ermeløs Sweater:

En ærmerøs sweater er en god måde at holde varmen i de milde vintre. Her har sweateren et åbent strik mønster, der giver et mesh look. Dette er en stilfuld sweater med en bred kant til nakke og hæm. Sweatervesten er lidt lang og ser godt ud på jeans.

2. Turtleneck Ærmeløs Sweater:

En turtle neck sweater er et klassisk mønster, som de fleste kvinder skal have. Denne sweater til damer er perfekt med den rullede krave. Kraven er ret bred, og det giver en faldende effekt. Du kan få den ærmeløse turtleneckstrømpe i forskellige farver som grå, sort, blå osv.

3. V Neck Ærmeløs Sweater:

At have en stor sweatervest til mænd er en vigtig del af vinterbeklædning. Denne sweater mænds slid er den mest berømte af vestmønstre. Det har et V-hals design og kan have små striber rundt om halsen, armhullene og hæmmen. Denne sweatervest til mænd er fantastisk til formelt slid.

4. Cashmere Ermeløs Sweater:

Med cashmere sweater kan du føle dig hyggeligt og luksuriøst på samme tid. Denne vidunderlige beklædning er perfekt til kvinder at bære til enhver lejlighed. Trøje vestens ærmerøs har også en god kabelstrikkesting. Du kan bære dette til afslappet såvel som formelt slid.

5. Asymmetrisk Hemline Sweater:

Prøv denne trendy sweater cardigan med en asymmetrisk hæmme. Dette er nu ret raseri, og kvinder bærer dette over noget beklædningsgenstand. Den forreste åbne cardigan er perfekt til den milde vinter og dækker op. Prøv dem i forskellige farver og føler dig sexet.

6. Pocket Ermeløs Sweater:

Her er en flot udseende kvinders trøje, der har lommer foran. De store lommer er løse og stilfulde. Sjalens krave af denne sweater er en anden stor attraktion. Få dette i en vidunderlig lysfarve som beige eller fløde, og du vil helt sikkert ligne en drøm.

7. Kvaster Ærmeløs Sweater:

Se boheme i denne dashing lange ærmerøse sweater, der har kvaster i slutningen. De lange kvaster tilføjer også længden til trøjen. Du kan få disse i cardigan design, der åbner i fronten. Trøjen kan bruges til fritidstøj og du kan feste i dette store stykke.

8. Sideknap Ærmeløs Sweater:

Et stilfuldt design tager på trøjen er denne side knap tilføjelse. Den hvide ærmerøse sweater har vidunderlige store sorte knapper på siderne. De åbne sider er knapede og ser ganske slående ud. Dette designelement er meget imponerende og gør en god udtalelse.

9. Ribbed Ærmeløs Sweater:

Få denne blandede ribbet ærmerøse sweater i et flettet garn. Den ærmerøse strikkede sweater er et perfekt vinter slidelement. Trøjen kan være håndstrikket eller maskinstrikket. Ribbing design er meget stilfuldt og sammen med det bølgede garn, resultatet er betagende. Du kan style denne sweater med enhver form for strikning. Selv et kabelstrikk vil se godt ud på det.

Ærmeløse sweater findes i forskellige stilarter som V-hals, rund hals, sjal hals, turtleneck, etc. De er perfekte til mænd og kvinder og kan også være trøje veste. Du kan også bruge dem som cardigan eller pullovers.

Pin
Send
Share
Send