Skønhed og mode

Sådan appliceres Mehndi på hænder for begyndere med billeder

Pin
Send
Share
Send


Mehndi er blevet en trending kunst for næsten alle festivaler eller lejligheder, hovedsagelig af piger. Det er en naturlig måde at farve dine hænder med smukke mønstre, der glitter ud i forskellige nuancer af rød farve. Det er en blandt forskellige bryllup ritualer, hvor manhhndi på hænder på ikke kun bruden, men også af grooms er også båret på forskellige steder.

Sådan sættes Mehandi Designs til hænder med billeder:

Her er nogle grundlæggende trin for at få det bedste mehndi-design på din hånd.

1. Vask dine hænder korrekt:

Ja, inden du anvender mehndi på dine hænder, er det nødvendigt at vaske dine hænder ordentligt ved hjælp af håndvaskevæsker eller sæber. Hvis du anvender mehndi på hænder, der er for olieagtige, kan du også bruge alkohol ved at gnide den med brugen af ​​bomuld på huden. Dette ville forsvinde den ekstra olie fra håndfladerne og hænderne efterlader dem tør for mehndi-applikationen.

2. Begynd med Tip af Mehndi Cone:

Før du begynder med mehndi, skal du kontrollere, hvordan keglen fungerer, på noget groft papir. Det sker nogle gange, at hullet på spidsen er for lille, hvilket giver dig tynde designs. Hvis det er tilfældet, skal du let skære keglespidsen for korrekt tykkelse. Keglerne kommer allerede med et hul på spidsen lukket med en pin, alt hvad du behøver er at fjerne det og kontrollere, om keglen arbejder kontinuerligt.

3. Placering Mehndi Cone:

Der er forskellige måder folk bruger keglen på; Den bedste måde er imidlertid at holde den i en god afstand fra kanten, svarende til holdet over blyanten eller penen, mens du anvender henna. Undgå at give for meget pres på keglekanten, da det kan medføre massefjernelse af mehndi. Begynd at arbejde på hænderdelen, der langsomt bevæger sig hen til palmerne, og derefter fingerspidserne. Sørg for, at hænderne er strakt strakte. Sammen med applikationen skal du også rense omgivelserne om nødvendigt ved at bruge et vævspapir og holder også kegens spids renset, når overskydende mehndi kommer ud.

4. Design af Mehndi:

Uden tvivl har forskellige designere deres egne teknikker til henna henna; den populære efterfulgt af næsten alle er ved at starte med store former. For det første skal du lave alle de store former eller mønstre som blomster, mango osv. Danner deres ydre kant. Så fortsæt med at fylde dem med små mønstre. Endelig ende på ydersiden med forskellige former som prikker, kronblade osv. Du kan også bruge dobbeltfarvede kegler, som sort kegle til omrids og rød en til at fylde design for at give et unikt udseende. Når den er færdig på forsiden, lad den tørre, og så begynder man med bagsiden af ​​hånden for at undgå spredning. Forlad fingerstiften til det sidste træk.

5. Tørring og skrabning af Mehndi:

Når processen med at anvende mehndi på hænderne er overstået, skal du sørge for at den er tørret helt for at få et perfekt udseende. Du kan også bruge varmeren til at tørre den med hurtig hastighed. Lav sirup af citron og sukker til anvendelse på mehndi. Til dette kan du bruge noget bomuld og klappe det over mehndi efter at dyppe det lidt i sirupen. Dette ville hjælpe mehndi opholdet i hænderne i lang tid, hvilket giver dig den mørkeste mulige farve.

Derfor troede det at være simpelt, opgaven at anvende mehndi er faktisk helt svært at fortsætte. Det krævede en god mængde engagement og ekspertise for at give bedst muligt design til applieren. For at fjerne mehndi, når den er tørret, er der forskellige naturlige produkter, men folk fjerner det generelt ved at skrubbe hænderne og undgå vand for at beskadige farven.

Pin
Send
Share
Send