Tattoo Designs

9 Sindssygt Creative og Bedøvelse Jewel Tatoveringer med billeder

Pin
Send
Share
Send


Juveler repræsenterer glamour, glitz, berømmelse, royalty og rigdom. Udstrålingen af ​​ædelstene og deres hidtil usete skønhed kan efterlade nogen åndedræt. Tatoveringskunst har af samme grund tilpasset dette herlige emne som deres temaer. Juveler kan være af hundredvis af forskellige typer og former.

Bedste og stilfulde juveltattoer til kvinder og mænd:

I det følgende er 9 smukkeste juveltatoveringsdesigner afbildet.

1. Emerald Jewel Tatoveringer:

Smaragdens forbløffende skønhed er tidløs. Emerald har i årevis lyst kronen af ​​konger og dronninger over hele verden. Auraen og pulsen af ​​denne grønne majestætiske perle er ligeledes til stede i tatoveringerne af den. Den dybe grønfarvede hjerteformet smaragd tatovering pyntet med perler ser ud som et vedhæng. Designoverhead transmitterer en kongelig charme.

2. Ruby Jewel Tatoveringer:

Rubin er en sten, der er kendt for sin dyrebarhed og sjældenhed. Denne smukke rubin smykker tatovering er glimrende designet. Den stående sten er placeret kunstnerisk har placeret kunstnerisk midt i en rosenbuske. Roserne holdes for at være sort og hvid, mens den hjerteformede sten er lys og skinnende rød. En fantastisk skabelse.

3. Små juvel Tatoveringer:

En mere realistisk tilgang kan visualiseres ved at blække dig selv med størrelsen af ​​den perle, vi ser i virkeligheden. Små midlertidige juveltatoer er meget kendte og kan gøres næsten over hele kroppen, helst dele, der udsættes. Denne smukke lille tatovering design inked på fingrene er fantastisk samt awesome. Det ser super cool ud, og de der ser det, vil sikkert se to gange.

4. Grafiske juvel Tatoveringer:

Smykker tatoveringer kan også være stærkt grafisk. Tatoveringen viser en hjerteformet blå sten, indlejret med diamanter på alle sider. Stenfarven er fascinerende. Blåtonens nuancer, dets udstråling, diamanterne, alle ser tæt på virkelige. Virkelig en perle af en tatovering har på din arm eller nakke.

5. Ornamental Jewel Tatoveringer:

Juveler er mest velegnede over et ornament. Halskæde studded med perler ser hypnotiserende ud i en tatovering. De metalliske smykker tatoveringer kan inkes på bagsiden, på håndled, arme eller lige hvor du vil have det. Ikke kun en halskæde, du kan have et guldtatoveringssmykke eller en tiara, armbånd, vedhæng eller et hvilket som helst ornament, du kan tænke på med nogen sten og enhver stil.

6. 3d juvel tatoveringer:

En stor stenformet perle, der har 3D-effekter. Kan noget være bedre? Du kan vælge absolut bare en perle og en hvilken som helst farve. Hvis du ønsker at have en 3D-ring, vedhæng eller andre dekorative ting, så kan du også gøre det. Stand alone gems har en mere intensiveret effekt, men andre 3D juvel tatoveringer er lige så store. Bare vælg dit kongelige sted og få det blæk.

7. Juvel Fusion Tatoveringer:

Juveler bruges ofte som forbedrende genstande i mange andre tatoveringsdesigner. Fusion af juvelerne med andre tatoveringsobjekter virker godt. I denne smukke tatovering pryder en ovalformet juvel en nøgle, der åbner en hjerteformet lille lås. Den indre betydning af tatoveringen er så dyb som detaljeringen. Denne body jewelry tattoo har en 3D-effekt. Den beaded sølvkæde og brugen af ​​farverne her er virkelig prisværdige.

8. Diamond Jewel Tatoveringer:

Diamanter er den mest fantastiske perle i verden. Skønheden i en diamant er uden sidestykke. Denne diamant tatovering er så fantastisk, at det vil gribe alle øjne i en fest. Denne tatovering har også en 3D-effekt i den, og den blålige nuance hjælper os med at forstå den ægte skønhed i perlen. Skyggearbejdet er fremragende, hvilket skubber denne juveltatovering højt over alles ønskeseddel.

9. Stort juvel Tatoveringer:

Prøv at tilføje det sjove kvotient med en enorm juveltatovering. Du kan vælge dit foretrukne sted for at få det inked. Denne grundigt smukke big diamond tatovering er ubesværet strålende. Perlen her udstråler al den glød i verden, der stærkt fremhæver kunstnerens præcisionsniveau. Denne kunst er så godt udformet, at det kan ses på timer. Stigningen i området hjælper nogen tatovering til at være mere detaljerede og eksperimentere venlige. For denne sag er eksperimentet helt sikkert lykkedes ud over forventningerne.

Listen indeholder top 9 ideer om juveltatoveringsdesign. Der er mange andre gode muligheder, hvorfra du kan vælge. Som perler og juveler er kendt for deres farve og gnist, så glem ikke at huske din hudfarve mens du blækker dig selv med en smuk juveltatuering.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send