Skønhed og mode

Top 9 Smukke Frocks til 13 år gamle pige med billeder

Pin
Send
Share
Send


I en alder af 13 går en pige ind i sin teenage. Hun elsker at flaute rundt i dejlige tøj. Fashion bliver en passion for 13 år gammel. De elsker bare at se meget fashionable hvert øjeblik, det være sig skole tid, fritid eller fest tid - de ønsker at se energisk og munter.

Seneste og attraktive Frocks Design til 13 år Pige:

Lat vi er nødt til at se på de øverste 9 frocks til 13 års pige.

1. Hvid Trykt Flare Kjole:

Denne hvide trykt pels i 13 år pige har skulderremme. Den lyse rødblomstrede med grønne blade er over hele kjole og gør det meget attraktivt. Det har en flared hemline og et sødt sash-stil bælte af rød satin i taljen, der kan binde op i en bue på bagsiden. Den har et blomstermotiv syet i fronten, der gør det meget fremtrædende.

2. Fuchsia Casual Frock:

Denne afslappede kjole får din elskede til at ligne en prinsesse. Dette er lavet af 100% bomuld og meget behagelig at have på hele dagen. Den har korte ærmer med rund hals. Det vil give din engel et fantastisk udseende. Det har samles i taljen med et slank satinbånd til et bælte.

3. mørk flåde blomst pige frock kjole:

Din kæreste prinsesse er at være blomsterpigen til familie bryllup ??? Her er en smuk lang kjole til 13 års pige, der er skræddersyet glædeligt fra satin, tyl og snøre stoffer. Den har en scoop neckline og silhuetten er A-line, der giver et prinsesse look. Kjolen er gulvlængde og din engel glider langs gangen bag bruden. Den har en aftagelig ramme.

4. Illusion Neck Red Party Frock:

En smuk rød Party Frock til din 13-årige. Den er lavet af polyester og kan kun vaskes forsigtigt med hånden. Det er et blændende stykke med mange paljetter stitched på den. Det har en illusion-hals. Hæklinen er høj på forsiden og lav på bagsiden. Din søde græskar bliver en glitrende stjerne på enhver fest med denne vidunderlige kjole.

5. T-shirt kjole:

Dette er en perfekt kjole til en person, der er meget uartig og ondskabsfuld. Kjole afspejler holdningen. Den er strikket og lavet af 100% bomuldsmateriale. Den er af stribet mønster med korte ærmer. Det har en besætning hals. Hold det med denim jakke og klar til at spille pranks.

6. Denim Frock:

Dette er en knælængde denim pynt med A-line silhuet. Det er en afslappet sommerklædning. Det er uden ærmer at holde dig afkølet i den varme sommer og har en nedrullet krave stil. Kraven efterfølges af en knapspids til taljen. Der er et elastikbånd i taljen.

7. Long Sleeve Tutu Frock:

Denne er den dejlige kjole, der kan bæres om sommeren, vinteren og foråret. Beklædningen er blonder med polyester og har A-line silhuet. Den har en bådhals med fuld ærmer. Bodice er polka prikket og nederdelen kan have en anden farve som du ønsker. Den har et bøjet bælte i taljen.

8. Blå Fest Frock Kjole:

Dette er en dejlig blå prinsesse frynser til din bambina. Det er en lagdelt kjole lavet af net. Den er ærmerøs med guld runde knapper på bodice. Gule blomster af crepe materiale er syet på taljen opad og grønne satinbånd hånd ned, hvilket gør det til at ligne en buket.

9. Metallic Shimmer Communion Kjole:

Dit barns første hellige fællesskab og hun er nødt til at se ildlignende ud. Her er en smuk kjole til 13 år gammel, der får hende til at skinne som en diamant. Dette er en lang kjole kjole stil med skinnende detaljer. Det er fuldt foret og har knapper på bagsiden. Det er simpelt endnu smukt og elegant.

Du vil altid gerne have dine baby-konger at se hende bedst til enhver lejlighed. Der er talrige frynser af forskellige stilarter og designs til rådighed i butikker såvel som online for dig at gøre dit valg.

Pin
Send
Share
Send