Skønhed og mode

9 Fantastiske Shrugtrøjer til kvinder og mænd

Pin
Send
Share
Send


Shrugs er en slags trøjer, der normalt er som en cardigan. Disse skuldertrøjer er perfekte til kvinder, der elsker at have nogle modeændringer i deres garderobe.

Bedste Shrugtrøjer til kvinder og mænd:

Få dine top 9 shrug sweater,

1. Pocket Shrug Sweater:

Her er en vidunderlig fuld længde shrug sweater, der er med forreste lommer. Kjæresten cardigan sweater er en ny trend i shrugs. Du vil finde disse at være meget nemme og komfortable. De lange og brede lommer i den røde skuldertrøje er fantastisk til at holde hænderne varme og til at pakke dig selv rundt.

2. Vandret Shrugtrøje:

Disse vandrette linjer med langærmet skuldertrøje er en kraftig beklædningsgenstand at have. Trikotens åbne halslinie er perfekt og giver dig lethed at sætte på beklædningen. De vandrette linjer af trøjen er en ribbet teknik, der ser ganske imponerende ud.

3. 3 / 4. Ærmeredragtrøje:

Gør dig selv glamourøs i denne kvinders trøje, der er kort. Trøjen har 3/4 ærmer, der er monteret godt. Denne glitter shrug er et godt parti komplement til din kjole. Shrukken sidder godt og giver dig et poleret look. Prøv dette ud i forskellige farver for at passe til din lejlighed.

4. Bolero Shrug Sweater:

En vintage stil bolero sweater er altid efterspurgt. Dette krammer kroppen godt og giver dig en tæt strikningseffekt. Den tynde sweater er perfekt til at bære på lidt kølige dage, eller når brisen blæser for meget. Denne bolero er en vidunderlig beklædningsgenstand at have i din samling.

5. Hæklet Hvid Shrugtrøje:

Prøv nogle håndlavet hæklet hvid sweater, som du kan bære til enhver fancy begivenhed. Denne dejlige hæklede sweater har en fælg af uld på halsen og ærmet ender. Dette gør det ser virkelig glamourøst og klassisk ud. Vælg denne sweater til at supplere enhver kjole, du har på dig.

6. Oversized Shrug Sweater:

Nogle gange er en overdimensioneret sort shrug sweater også en cool måde at gå videre. Denne mode erklæring er vidunderlig og får dig til at se rigtig elegant ud. Den overdimensionerede shrug i sort går meget godt med hvide outfits, der er figurkrammer. Muffens ender er passende, og dette giver trækningen et struktureret udseende.

7. Lang Navy Blue Shrug Sweater:

En lang marineblå sweater er et godt supplement til vintrene. Farven er vidunderlig for sæsonen også. Denne lange shrug giver dig fuldstændig dækning og varme. Shrugers svarte farvekant er også en stor designdetalje, der tilføjer stil. Lange shrugs er altid en god ting at have i din samling.

8. Sequin Silver Shrug Sweater:

En cool sølvtrøje er et glamourøst stykke tøj at have. Dette vil gå godt med enhver kjole, du har på dig. Dette er et perfekt parti outfit, der får dig til at se fantastisk og blændende ud. Palæerne i skulderbøjet skinner og afgiver lys, når du bevæger dig rundt.

9. Langærmet skuldertrøje sweater:

En af de mest almindelige trøjer er trøje med lange ærmer. Det er ideelt at holde hænderne varme og give dig en stilkvotient også. Den beskårne skulderhals passer bare over din talje. Dette dækker din ryg og har en tynd kant foran. Her er skuddet primært for stil og ikke for vintrene.

Shrugs kan være kort, lang eller beskåret. De kan have ærmer, der er korte, lange eller endda 3/4. Designet og farverne i shrugs er store og varierede, da de normalt er parret med dit yndlingsbeklædningsgenstand. Så farver spiller en vigtig rolle i valget af shrug. Selv fancy sweaters som sequin arbejde dem er gode til fest slid.

Pin
Send
Share
Send