Skønhed og mode

15 Moderne Woolen Sweater Designs til kvinder, mænd og børn

Pin
Send
Share
Send


Uldtrøjer er de bedste favoritter af alle i vintrene. De kommer i forskellige designs og stilarter og ændres med de skiftende tider. De er meget sarte og skal vaskes godt med ekstra omhu for at opretholde tekstur og fiber. Vi skal også være forsigtige med at vælge den rigtige uld, da den nogle gange kan forårsage hudirritation. Stil der passer til vores kropsstruktur bør også holdes i tankerne, mens du vælger vores vintertøj.

Bedste Woolen Sweater Designs til kvinder og mænd, Kids:

Her er et par uldtrøjer, der gør det muligt for dig at vælge den rigtige til dig selv,

1. Bred hals sweater:

Dette er et uldet sweater design, der passer godt med bukser, jeans og endda nederdele. Det er en officiel samt et fritidstøj. Nakken er bred og kan foldes udad for at skabe en kappe som stil. Den tykke uld beskytter dig mod kulde.

2. Collared Solid Sweater:

Denne uldedragt til børn er moderigtigt og vil øge dit barns charmerende udseende. Denne sweater er meget tæt og har et solidt strikket mønster. Det har en tydelig krave, der giver det et stilfuldt udseende. Det er klassisk at være parret med noget outfit. Materialet er hyggeligt og blødt på barnets hud.

3. uld flerfarvet jakke:

Lad os nu se på denne vidunderlige rene uldedragt, der kan bæres af både herre og damer. Denne jakke er håndlavet ved hjælp af fåruld. Den har en høj hals, lange ærmer og lynlås foran. Det har også to sidelommer

4. Piges uldklæde:

Denne stilfulde uldedragtdesign til damer er en frisure, der er håndstrikket. Denne sweater er rund collared og fuldærmet. Den har to lommer, som er dekoreret med søde bøjer. Det er dobbeltknapet og har et dobbelt brystet udseende.

5. Kogt uldtrøje:

Dette er et klassisk stykke uld sweater design til mænd. Denne sweater er lavet af kogt uld og dermed navnet. Ulden koges og materialet krymper og bliver ekstra blødt. Ulden af ​​denne slags trøje er meget stærk modstandsdygtig over for alle slags vejr og giver fuldstændig beskyttelse mod regn og sne.

6. Granny Squares Sweater:

Dette er en meget almindelig, men populær slags håndlavet uldedragt. Det er lavet ved at sammenføje mange granny kvadrater sammen. Du kan have en bred vifte af farver i en sweater eller holde det lige så godt. Denne form for håndlavet uldedragt design til damer kan nemt laves hjemme på kort tid.

7. Crotchet Aztec Sweater:

Dette er en dejlig Aztec mandala sweater. Det er flerfarvet og har lilla blonder dekorationer. Den er lavet af genbrugsgarn. Denne ulded sweater design til mand har ikke en bestemt lukning, men du kan oprette din egen ved hjælp af bælter og stifter.

8. Baby sweater med Granny Squares:

Her er et dejligt uldedragtdesign til børn. Denne sweater er meget nem at lave, og du kan lege med farver efter eget valg. Sweateren er lavet af blød uld til den sarte baby hud. Det er også nemt at bære, selvom det er fuldt ærmeret.

9. Chunky uld Cardigan:

Denne håndlavede uldedragt er lavet af chunky peruviansk uldgarn. Strikkerne af denne dame uldedragt er store. Cardigan er åben åben og knap. Det har hele ærmer. Ulden er tyk og tyk, denne cardigan er meget velegnet til snedækkede steder.

10. Ivory Irish Wool Sweater:

Dette er en dejlig Fisherman uldedragt til mænd lavet af irsk uld. Denne uldfarvede irske uld af høj kvalitet er meget blød. Sweateren er tæt halset og langærmet. Irske uldtrøjer skal være meget velplejede og skal pakkes godt, når de ikke er i brug.

11. Stilfuld Kvindertrøje:

Denne stilfulde uldedragt til kvinder har fløjtede ærmer og en bådhals. De flared ærmer er stilfuldt pyntet med perler. De flared ærmer har en dejlig frynse i enderne. Det er et dejligt vintertøj til hold med jeans og støvler.

12. Poncho Style Sweater:

Her er en trendy stil af ponchoen. Den rene uldtrøje har fået det poncho look, der gør det meget stilfuldt at bære med jeans. Den fuldt ærmerede sweater har en trekantet snit. Enderne er dekoreret med frynser til det grove udseende.

13. Mexicansk Sweater:

Dette er en mexicansk stil sweater, der populært kaldes den mexicanske Baja Poncho Hoody. De er meget stilfulde og unikke. Disse uldtrøjer er også meget komfortable. Disse sweater er forsynet med lange ærmer, og mønstret har et geometrisk mønster. Nogle af disse trøjer leveres også med hætter.

14. Tæppe Styled Sweaters:

Dette er en smuk tæppeformet sweater. Mønsteret og trykket ligner tæppet. Stilen ombryder hele kroppen og holder den varm gennem vinterdagen. Det er et af de bedste tøj til udflugter og picnics, der er planlagt til vinterferien.

15. Woolen Office Dress:

Damer nu har du ikke bekymre dig for at vælge et tøj til forretningsmødet om vinteren. Trendy uld kontor tøj kjoler er kommet op, der er meget stilfulde og sofistikerede. Denne kjole er kortærmet og knælængde. Den grå solide kjole har en slående sort kant og dobbeltforede knapper til et show.

Vintertider blev ofte betragtet som en ikke-stilfuld periode. Men nu kan vi se sorter af stilarter dukker op om vinteren også. Der har været en drastisk ændring i vinterens slid over perioden med mange kombinationer af forskellige stilarter og mønstre. Designere har racked deres hjerner og har kommet med nogle strålende kreationer, der også ses i regelmæssige lokale butikker og kan også købes online til rimelige priser.

Pin
Send
Share
Send