Frisurer

Top 8 indiske fest frisurer

Pin
Send
Share
Send


Som du travlt rundt om huset og kigger efter den rigtige kamp til de diamantdanglere, ved du allerede, at du allerede kører sent for galla partiet, som du har ret til at deltage i, og alligevel er en indianer på en eller anden måde stopper dig fra at deltage i en fest uden et strejf af ekstravagance at omdefinere din kultur. Indianere er altid den mest sprudlende, når det kommer til en fest, hvor du ofte kan se os klædt til den bedste sportslige en lige så attraktiv frisør. Nu som du løber sent, her er nogle af de hurtige frisurer, der kommer til en fest, der vil forlade dig åndedræt.

Kraften i Braids:

Du vidste aldrig fletninger var så magtfulde før dette, når en simpel tilsætning af en fletning kan ændre et helt udseende til aftenen. Dette er et godt udseende især for de unge travlere. For dem, der tror på flaunting åbent hår, kan de tilføje et strejf af party look til deres hår blot ved at tilføje en eller to fletninger og topping det med en sød lille udsmykning.

Pin Up:

Den klassiske pinup er en af ​​de mest tidskrævende hairdos, men i slutningen af ​​aftenen når du ser de endelige resultater, ville du helt sikkert føle dig værdig til din tid. Udseendet starter med en ren rygbørste eller en med løse frontlåse. Forud for dette, underlagt en lille hår curling for ekstra effekt og nu individuelt rulle op strande pinning dem op som en perfekt frisure.

Single Tier Loop:

Dette udseende kaldes for det meste den løkkede hestehale, som er nem at lave og også et trendindstilling. For at krydre din daglige lave pony, samles dit hår i bunden i dag, og efter at pony er lavet, laves en løkke over slipset og passerer ponyen gennem det. Dette er tidseffektiv frisyre kan være et godt sidste øjebliks party look.

Tri-Looped Look:

Dette er bare en anden variation til den frisure, der er nævnt før dette. Der var der en enkelt sløjfe, og her ændrer vi frisuren ved at tilføje to lag. Sløjferne er her mere indsnævrede og opretstående, hvilket giver det et pænt og robust udseende. Men uanset hvor streng det ser ud, kan det være en absolut festpakke.

Se mere: Frisure til kjoler

The Simpleton:

Enkelhed er den bedste måde at gå på, når du vil gå til et nøglefelt partysyn. Ekstravagance er måske ikke din kop te og til de damer, der foragter lidt for meget, her er en hurtig løsning. Sektion ud foran låse på begge sider af dit ansigt og pin dem hele vejen over til bagsiden af ​​dit hoved. Et ornament kan så bruges til at skabe iver i udseendet.

Den klassiske franske:

Ved klassisk fransk mener vi en af ​​de klassiske franske fletninger, som er en af ​​de primære frisyrer i dette udseende. For at få dette udseende begynder vi med en simpel fransk fletning, der starter fra kronen helt til bagsiden. Nu samles håret til sidst og binder det til en blød bolle.

Se mere: Simple Party Frisurer

Braid Bun:

Braid boller er ret sjove og spændende for sport. For at få dette udseende, begynder du at binde dit hår til en høj pony. Normalt for at tilføje volumen til din bolle kan du tilføje på nogle hårforlængelser. Begynd nu med at binde dit hår til en fletning. Når du har lavet en wrap rundt om fletningen i en bolleform, så bliver du færdig.

Se mere: Frisurer til arrangementer

The Hippie Band:

Hippie fletningerne skriger af enkelhed og alligevel er et udseende så fortræffende, du vil vende hoveder, mens du går ned i din festgang. Du skal blot begynde at flette låsen fra din krone helt til slutningen og derefter pakke dem rundt til den anden side.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Se videoen: Britney Spears - . .Baby One More Time Official Music Video (Marts 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send