Skønhed og mode

Top 25 læbestift mærker til rådighed i Indien

Pin
Send
Share
Send


Læbestift er en kvindes must have i sin makeup kollektion. Dette forbedrer ikke kun det overordnede udseende, men for forskellige lejligheder og i forskellige tider kan farven gøre en person mere naturlig og glamourøs. Du kan købe forskellige slags farver, og også forskellige typer farver. Det er igen et must-budget afhængigt ting at have. Dette kan afhænge af dit budget som på følgende måder. Hvis du er villig til at have en farve, der varer ganske få timer, så bliver du nødt til at bruge en del håndfuld kontanter for at få en så god og høj kvalitet farve og pigmentering. Der er virksomheder, der er indfødte, men disse er ikke meget populære, når det kommer til en nuance, der varer længere. Der er igen forskellige typer af farver, der også afhænger af budgettet.

Disse dage vil du finde nogle specifikke farver i samme område er dyrere end skyggen før den. Dette skyldes, at der er mere popularitet af den farvetone i dette område, eller det kan også være, at andre lignende virksomheder ikke tilbyder den farve og dermed den farve, som et bestemt område tilbyder, har mere køb end de andre nuancer. Der er også noget valg med hensyn til Moisturization. Nu er der farve, der kan fugtige og være matte på samme tid. Nogle høje prisklasse selskaber tilbyder disse typer af kvaliteter i disse dage. Tidligere plejede kvinderne at være bange for at bruge de farver, der er matte tænker, at de yderligere får dig til at føle sig tør, og derfor skal de bruge en balsam, inden de påføres farven.

Men i disse dage kan du få intensiv fugtighed sammen med at have en næsten mat farve. Der er forskellige andre typer af kvalitetsvariationer. Der er nogle specielle farver, der giver en fantastisk blank finish og glathed, som ikke kræver, at du har glans som ekstra, som de fleste af os gør. Nogle andre kvalitetsvarianter kan være hvor du kan få mange shimmerpartikler, der giver en glattere og naturlig glans uden meget klæbrig glans. Der er andre farver, der har tendens til at have mere af en beige eller naturlig hudfarve, og disse er meget gode til dagtimerne og også til nattedrag med tunge Smokey look.

Du kan også få berry nuancer, der giver en meget blomme som eller lidt rødlig finish. Alt i alt er der forskellige typer farver, pigmenteringer, forskellige kvaliteter, som du kan købe afhængigt af hvad du vil og dit budget. En god farve med mere eller mindre Fugtighed kan koste dig fra 300 INR til 2000 INR. Nogle intervaller kan gå op fra 3000 INR og kan gå op til 4000 INR. Det kan dog være uden for budgettet for de fleste almindelige mennesker, og derfor bliver valg af de rette intervaller og farver vigtigt. En vejledning til det kan være nyttigt.

Derfor, hvis du vil vælge de typer farver, kan du tjekke de top 25 læbestift mærker nedenfor. Disse vil give dig en ide om hvilken pris, så du kan købe i overensstemmelse hermed afhængigt af dit budget og krav.

1. Revlon:

Dette er et pricy område, og du kan finde forskellige varianter i dette. Du kan købe deres Colorburst farver, som er meget berømte som Hazel, Lilac 1, Rose Nude 65, Fuchsia 30 osv. Disse er prissat til 600 INR til 650 INR ca. Der er andre varianter, der er prissat til 700 INR, og månen falder rækkevidde, som har nogle meget smukke farver som nuancer som Amethyst Røg, Rose 560, Etc og disse er meget høje priser på 1500 INR ca.

2. Maybelline:

Dette navn behøver ikke nævnes, fordi dette er en favorit blandt flere kvinder. Ikke kun fra prispunktet, men også fra farverne til de varige effekter eller skinnet eller endda fugtighedsbevægelsen, er dette et meget vellidt udvalg af farver og nuancer. Du kan bære disse til regelmæssigt øre, da disse ikke giver nogen form for irritation. Derfor kan du bære disse uden brug af balsam. Du skal kun bære disse i din pung til små touch-ups, men disse kan vare i 4 til 5 timer uden genbrug. Igen har den den ekstreme fugtvariant, som er for dem der føler irritation.

Du kan købe denne variant, og disse er fyldt med fugtighedsgivende midler, der hjælper med at holde dig fugtet. Selv da kommer de ikke let på din mad, hvilket gør dem godt til at bære på funktionelle begivenheder eller fester, hvor du skal spise eller drikke noget. Så dette er godt, ikke som et normalt slid, men også til specielle dagsture med venner eller funktioner. Disse er et must have, og du skal købe mindst et par af deres smukkede farver. Voidure Extreme-serien har berømte farver som Matte 2 6L080, Warm Me up og Crazy for Coffee og er prissat til 400 INR ca. Color Sensational er prissat til 500 INR til 600 INR ca.

3. Lakme:

Dette er et navn, der har været populært siden generationerne. Du skal have prøvet i det mindste deres nogle farver og har også set det godt. Disse er meget overkommelige især Satins rækkevidde. Disse er gode til daglig slitage. Du kan bære disse til regelmæssig brug og også som fest slid. Disse forbliver i 3 til 5 timer uden blødning og også den fugtgivende effekt er god. Det kan dog være nødvendigt at blotte overskuddet af de mørke farver, fordi disse kan komme ud på din mad eller briller, når du spiser eller drikker noget. Disse har nogle af de mest glamourøse nuancer, som du kan støde på. Det Nye Absolutte sortiment har farver som Royal Rouge, Runaway Red, Plum Forever osv. Disse er prissat til 582 INR til 600 INR ca. Satinsortimentet har berømte farver som Mauves og Nudes, som har forskellige nuancer til dem. Disse er prissat til 300 INR ca.

4. L'Oreal Paris:

Dette er et meget populært navn og også meget højt prissat sortiment. Denne særlige variant er høj prissat, men den blanke flaske kan få dig til at købe den, og også farven siges at være god og varig. Denne variant har farver som Faye, Pretty Woman, Bella, osv. Dette er prissat til 500 INR til 1000 INR ca. Den anden variant er Color Riche Range. De berømte farver ved dette er Crazy Fuchsia, Fed Bordeaux, Red Passion, Burning Rose, Intense Fuchsia osv. Disse er prissat til 900 INR til 950 INR ca.

Læs mere: Loreal Lipstick Shades

5. Farvebjælke:

Dette er et meget professionelt sortiment, og du kan købe deres mange smukke farver. Disse har varianter som Velvet Matte-sortimentet, som har farver som hjerter og tærter, Rose Chair, Peach Crush osv. Disse er prissat til 250 INR til 400 INR ca. Der er en anden variant, der er i form af skarphed pennerne og er nemme at bruge. Disse har farver som Orchid Orange, Forførende Tan og Tango Pink. Disse er prissat til 900 INR til 950 INR ca.

6. NYX:

Dette er et meget kendt navn og tilbyder velkendte varianter som Diamond Sparkles serien og Silver Case serien. Disse er prissat til 500 INR til 600 INR cirka og kan være en god ting for hver dag brug.

7. MAC:

Dette giver deres forskellige fugtgivende farver og også den matte rækkevidde fra 1000 INR til 3000 INR ca.

8. Max faktor:

Et velkendt navn og de tilbudte farver er meget godt lide til regelmæssig og også fest slid. Disse har gode berigede tints og bløder ikke, når du spiser eller drikker noget. Disse er prissat fra 800 INR til 2000 INR for de mest kostbare varianter, som er Color Effect og Elixir.

9. Lotus Herbals:

Dette er et meget kendt husstandsnavn, og du kan købe deres overkommelige Pure Colour sortiment for kun 250 INR til 300 INR ca. Disse er gode til daglig brug.

10. Farvelighed:

Dette er et meget overkommeligt sortiment og kommer for 170 INR til 200 INR ca. De dårlige punkter er, at farverne ikke er langvarige, og effekten kan være ganske tør. Men det er godt til daglig brug, hvis du er okay med regelmæssig brug med timeproblemer.

11. Deborah:

The Shine and Volume har nogle meget gode farver, som du kan købe. Disse er gode til daglig slitage og varer også. Disse er prissat til 670 INR til 700 INR cirka for 4,2 gram rør.

12. Bobbi Brown:

Dette er et meget højt prissortiment, og deres farver kommer til 2000 INR til 3000 INR afhængigt af det udvalg, du vil købe.

13. Avon:

Dette er en husstandssortiment og sælges hovedsagelig fra hånd til hånd ved dør til dør sælgere. Disse dage kan du købe disse fra specialbutikker, som kun kan markedsføre disse. Deres intervaller varierer i vægt og pris. Deres priser kan variere fra 200 INR til 500 INR ca. afhængigt af sortimentet.

Læs mere: Avon Lipstick Shades

14. Ansigter:

Dette har nogle meget lyse farver fra forskellige områder som Go Chic, Ultra Moist, etc. Disse varieres varieret fra 200 INR til 600 INR ca. Disse er gode til hverdagsbrug.

15. Christian Dior:

Dette er et højt prissortiment, og farverne kommer for 700 INR til 800 INR ca. Farverne Addict og Ionic Vibrant er populære.

16. Lancome:

Dette mærke har deres sortiment fra 1500 INR til 2000 INR er et populært professionelt farveområde.

17. MUA:

Disse er prissat til 660 INR til 700 INR ca. 3,8 gram og er en populær ting blandt kvinder.

18. Amway:

Et husstands navn for dets næringsvarer, dette tilbyder også kosmetik. Deres Attitude Range er prissat til 400 INR til 500 INR cirka for 4,5 gram rør.

19. farve liv:

Disse er for det meste for begyndere, der eksperimenterer med forskellige farver, og derfor får du oftest disse i kombinationspakker. Disse er overkommelige for 150 INR ca. til pakninger med 5 eller 6.

20. Konad:

Dette giver gode farver til en høj prismargen på 600 INR til 700 INR ca. Dette er populært blandt teenagere og universitetsstuderende.

Se mere: Revlon Læbestift Farver

21. Farvegade:

Disse er små rør af farve, og du kan bruge disse, hvis du er en nybegynder. Disse er meget billige og slet ikke dyre på din pockt. Virkningerne er gode for prisintervallet 50 INR til 100 INR ca.

22. Viviana:

Dette er et overkommeligt navn, og du kan købe et par af deres farver, der er billige på lommen. Disse er gode til regelmæssigt og dagligdags brug. Forførende Rød, Molt Lava, Forførende Coco er meget populære. Disse er gode til college piger og kvinder, der arbejder uden for hver dag. Virkningerne er ikke fremragende, men for et prisinterval på 150 INR til 300 INR er disse gode.

Se mere: Bedste Maybelline læbestift

23. Soul Tree:

Dette tilbyder ayurvediske farver, og disse er prissat til 500 INR til 600 INR ca. Farverne er meget gode til regelmæssig brug og passer også let i din pung. Den varige effekt er ikke særlig god, men det er irritationsfri og hudvenlig, hvilket kan være en grund til at du måske vil købe disse. De smukke rosa farver som Royal og Glistening Loam er et must køb.

24. Blå Himmel:

MTV MUAH serien er meget populær og er god for begyndere og college pige. Disse er ret billige på lommen og kommer også i små rør, der nemt passer til enhver lille taske. Disse er prissat til 100 INR til 150 INR ca. 2,5 gram.

Se mere: Lakme Lipsticks Shades

25. Biotique:

Dette giver farve, der har naturlige ekstrakter og giver ingen form for irritation på iført dem. Disse er moderat prissat til 370 INR til 400 INR cirka og kan være en god ting til regelmæssig brug, især for dem, der kan lide noget naturligt.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 & 25

Pin
Send
Share
Send